No trees can handle

3:01

Nii. Ei pysty.

Six tracks to take you nowhere levyltä.

8.42   2419 kuuntelua

Kappaleen sanat

Pushing your luck, won't get you far
Pushing your luck, but you just find your star

No trees can handle, they're bringing us down,
deep into ground, do us a favor

Industry, pollution, the love song of god,
acid rain washing the hair of our mom

No trees can handle, they're bringing us down,
deep into ground, do us a favor, and die

Mother earth watching her children, beaten down
Mother earth crying her children, lying down
Die human.... Die human... Bring us alive...

Oh how I wish, that you all would just die,
So don't be shy, it's a nice day to die,
do us a favor and die, die, die, die, die, noppa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Gino Thomas 18.08.2006
Vaikutteiksi mainituista artisteista tässä kohtaavat Mr. Bungle ja My Dying Bride, joskin jokseenkin harvemmin kuultuna soppana. Loppupään hiljaisen kohdan käheän tunnelmallisesta laulusta tulee mieleen Disco Volantelta löytyvä mestariteos "Carry Stress in the Jaw", vaikka kyllähän tässä kaikin puolin mennään aivan omilla linjoilla. Ei teitä pääse turhan banaaleista ratkaisuista syyttämään!
0   +1 +2
 
wjr 12.08.2006
Ihan mielenkiintoinen soppa, mutta pelkkä eksoottinen yhdistelmä ei jaksa kiinostaa kovin pitkään. Kaipaisi myös mausteita.
0   +1 +2
 
Sikakreisi 12.08.2006
Seki äijä oli varmaan hauskaa. Huumorissa on sellainen ongelma, että laulu kertoo sinertävän punaniskaisista jorinoista ja retropelaamisen pointittomuudesta.
0   +1 +2
 
7
valvetila 08.08.2006
soittotarkkuutta kaipaan...aika progressiivinen ote, mutta mikäs siinä ku nitoutuu kivasti yhteen. miksaus vaan sillee vielä, että saa jotain selvää.
0   +1 +2
 
effectfreak 08.08.2006
Määritelmä alternative metal sopii tähän todella hyvin. Alku/väliosat kuulostaa lähinnä joltain hevisoundeilla soitetulta jazz/ska meiningiltä. Loppu onkin sitten humppaa..
0   +1 +2
 
Bengt 08.08.2006
Täytyy sanoa, että örinävokaalit yllättivät aivan täysin.. Putosin melkein tuolilta, mikä on hyvä asia. Omaperäinen soundi oli tässä biisissä...
0   +1 +2
 
Modnar 07.08.2006
Muuten on hienoa tuollainen vaihtelevuus, mutta ehkä turhankin hilpeää menoa tähän hätään. Saundit ovat melko suttuiset, mutta eipä se hirmusti häiritse. Muuten melko kiva sävellys.
0   +1 +2
 
9
Toni Solo 07.08.2006
Normaalista örinämetallista biisin erotti hienosti elävöittävät rytmitunnelmat Stevie Ray Vaughan-tyylisestä rock-funkista ja disco-poljennosta aina perinteisimmlle linjoille. Muuten varmasti soitettua perusmättöä. Örinän kyllä vaihtaisin "normaaliin" rakaan laulutapaan, mutta menee näinkin.
0   +1 +2
 
9
jaskak 06.08.2006
jännittäviä elementtejä sisältävää metallia. alkuriffittelyn aikaan en uskonut kyseessä edes olevan metallin. vaan oli se sitä sittenkin. mielenkiintoinen juttu!
0   +1 +2
 
esw 05.08.2006
Onpas kummallinen hybridi erilaisten genrejen välillä. Jää vähän kiero fiilis tästä. Yleinen soundi on jokseenkin epäselvä. Olisin mieluummin kuullut tämän biisin kahtena eri versiona, jossa tyylit olisi eritelty. Jazz-kikkailu ja mörinä erikseen. Toisaalta tämä on omaperäisempi ratkaisu ja jää paremmin mieleen kuin tusinamörisijät ja tusinajazzarit...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2