My Crazy Way

Blame | 10.09.2004 | Pop
3:43

Demo #2
Vocals - Anni L.
Guitars - Norin D.
Bass - Pasi E.
Keys - Mika K.
Drums - Jani B.

Miksaus - Kalle O. Mansikkaniemi

9.00   1764 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Sinap 18.10.2004
mukavan kuulonen biisi...asenteellinen laulaja..onks laulus joku efekti vai onks se tuplattu ku tuplatuksi kuulostaa mielettömän tarkalta lauleskelulta ku osuu kaikki hengityksetkin identtisesti toisiinsa....huh huh...
0   +1 +2
 
9
Kalle_vaa 18.10.2004
Hyvä biisi se on tämäkin. Erityisesti kertosäkeestä tykkäsin ja se jäikin soimaan mukavasti päähäni
0   +1 +2
 
9
theplan 16.10.2004
Kivaa meininkiä, soitto ja laulu toimii hyvin ja letkeästi. Laulajan ääni on oikein miellyttävä. Biisi on aika lailla keskitien matskua, mutta ihan toimiva sävellys silti. Pikkuisen mua tässä ärsytti miksaus. Varsinkin kuulokkeilla kuunneltuna esim. rumpujen pannaus ja oli vähän ärsyttävä. Mutta mitäs pienistä; kuten idolilleni Mark T. Birdille, mullekin tuli tästä hyvä fiilis. Pakotonta ja leppoisaa musaa! :)
0   +1 +2
 
10
Salminen 14.09.2004
Haa, vähän menevämpää tavaraa Blamelta! Makoisaa sellaista, ehdottomasti. Kertosäe on todella vahva ja laulaja vetää vähän rankemmalla otteella, joka kuulostaa sanalla sanoen pirun hyvältä. Tietyistä laulumaneereista tulee jostain syystä Kate Bush mieleen, mikä on todellakin positiivinen asia. Vielä lauluun lisätty efektointi lisää voksujen läpitunkevaa vetovoimaa entisestään, ja kylmät väreet vilistävät niskaa pitkin kuunnellessa.

Kappaleenakin tämä on eri hieno, ja kertosäe onnistuu yllättämään kuulijan hienosti ollen melodiakulultaan melko erilainen mitä säkeistöstä olisi voinut olettaa. C-osa vähän hukkuu tuonne sekaan, mutta sekös menoa haittaisi. Kertsi on hieno kuin mikä. Täytyypä tämäkin orkesteri fanittaa, sen verran vakuuttava esitys on tämä kipale.
0   +1 +2
 
9
electrichaos 11.09.2004
Täti laulaa komeasti ja biisissä muutoinkin amerikan meininkiä kevennetyillä soundeilla. Aika hyvä, letkeetä ja hauskaa. siis jahuu!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat