Krematorioon

Bill Cosby Show | 22.06.2004 | Rock
4:24

Biisi Tervetuloa Pirttivaaraan - pitkäsoitolta. Final mix/master/sovitus toisin kuin nuo muut biisit tällä sivulla, eli tältä kuulostaa se lopullinen levy. Enjuo!

9.43   4977 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Elomaili 17.08.2005
On kyllä erinomaisen omaperäinen ote teillä! Mainioita kikkoja ja ideoita. Sanoituksista on vähän vaikea sanoa juuta tai jaata. Ne toimivat hyvin musiikin tukena ja omina vinksahtaneina pikkutarinoinaan. En sitten tiedä, mikä niiden informatiivinen arvo nyky-yhteiskunnassa on, ja onko niillä vaikutusta sukupuolten välisen tasa-arvon edistämisessä, mutta hauskojahan ne on. Ei kyllä ihan niin hauskoja, kuin the Bill Cosby Show (siis se tv-sarja, tiiätte varmaan).
0   +1 +2
 
9
mudhoney 27.11.2004
Sovituksessa ovelia koukkuja. Laulu kuullostaa paikkapaikoin aika räpiltä ja olen kuulevinani viittauksia muiden bändien biiseihin (Anssi Kela: Kissanpäivät), tai sitten ei. Mutta soundit on hienot ja biisi toimii. Siispä Krematorioon kuoleman jälkeen!
0   +1 +2
 
9
Juppih 10.08.2004
Loistavaa, jälleen :)

Laulu ja sanat ovat hyvät ja kappale on mukavan vaihteleva ja kertsin jälkeen oleva filli, joka vie säkeistöön tuo mieleen Primus-fiilistelyn, joka on hienon kuuloista ainakin minun korvilleni. Asennetta ja progeilua piisaa reilusti.
0   +1 +2
 
10
roppanen 21.07.2004
Sanoitus oli loistava ja pari ekaa kuuntelu kertaa menikin niitä ihaillessa. Pitkästä aikaa kuulee lyriikoita jotka on erilaisia, eikä sitä 'samaavanhaa' jota täällä mikserissä ja muuallakin piisaa(itseni mukaan lukien). Eipä nipottamista hirveesti löydy ja varsinkin kitarat kertseissä ihastutti tätä kitaristia.
0   +1 +2
 
10
tämän pitäisi olla jo paljon pidemmällä kuin mikseri.netissä, ellei tällaisella musiikilla olisi suomessa niin kovaa kilpailua.
vaikkei liippaa edes läheltä omaa makuani, niin aivan pakko laittaa kybä. soitto oli tarkkaa, biisi hyvä ym ym.
pantsesyrjämäiset kitarat.
0   +1 +2
 
10
Rico Salamar 04.07.2004
Kylläpä kyllä. Sanoitukset ovat oudohkot kautta linjan, mutta mikäpä olisikaan mukavampaa. Erityismaininta kohdasta "Minä kuolin, kissat eivät kuolleet
- olivat liian karvaisia". Hassua.

Musiikillinen puoli on mukavaa, ei löydy mitään turhia elementtejä, vaan kaikki tukevat itse biisiä, jos asian haluaa näin kliseisesti ilmaista. Johtuisikohan se sitten siitä, että sovitukseen on jaksettu panostaa hieman tavallista autotallirokkibändiä enemmän. Vaikka niin.

Joku kertoi, että odotteli sooloa tulevaksi. Minun mielessäni ei oikeastaan käynyt soolon mahdollisuus, ja hyvä ettei sitä tullutkaan. Ei oikein millään tavoin vaikuttaisi soveliaalta, ainakaan mielessäni. Turhapa sitä on pohtia.

Hieno biisi, kuten muutkin BCS:n tuotokset.
0   +1 +2
 
10
VMM 03.07.2004
Täytyi käydä korottamassa kympiksi tuo pisteytys muutaman päivän kuuntelun järkeen. En keksinyt mistä se 1 piste olisi pitänyt verottaa, on sen verran hieno kappale!
0   +1 +2
 
10
VMM 29.06.2004
Tämmöisiä tekstejä kirjoittamalla ette varmaankaan voi välttyä Absoluuttinen Nollapiste -vertauksilta. Vaan mikäs siinä kun AN on miltei kaikilta osin varsin erinomainen bändi.

Kuuntelin vasta kerran. Tykkäsin tunnelmasta, erityisesti niistä kuiskivista taustalauluista.
Pidin myös tekemisen meiningistä sekä siitä, että sooloa ei missään vaiheessa tullut, vaikka pitkään kuvittelin näin tapahtuvan. Toivon kovasti että hiomaton tyylinne johtuu omasta tahdosta eikä budjetin pienuudesta - se on nimittäin hyvä juttu.

Lauluntekijällä on selkeästi melodiantajua.
Täytyy kuunnella nuo loputkin laulut.
0   +1 +2
 
10
Salminen 27.06.2004
Täytyy kyllä todeta että erittäin tunnistettava tyyli on tällä yhtyeellä. Niin sanoitukset, sovitukset kuin melodiatkin ovat selkeästi linjassa Bill Cosby Shown aiempien biisien kanssa ja sama kolkon iloinen tunnelma vallitsee tässäkin biisissä. Kertosäekin on jälleen kerran vallan mahtava, ehkä jopa voisin sanoa tämän iskeneen biiseistänne kaikkein parhaiten.

Hiljaisemmalle miksatut jupinat joista juuri ja juuri saa selvää ovat erinomainen tehokeino ja muutenkin kyseessä on eräs mikserin persoonallisimmista rock-yhtyeistä. Tässä yhtälössä ei oikeastaan heikkoja lenkkejä ole. Alkaa tuo levynnekin tilaaminen kuulostaa varsin houkuttelevalta idealta.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 24.06.2004
Mä oon laum,a eläin. Siis niinkun muutkin.. kybä
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta