Follow The Waves

3:28

Herkistelevää, mutta menevää..anna aaltojen viedä.(Demolta 2005)

8.67   8206 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Saunavihta 12.07.2006
tämäkin biisi on ihan hyvä ja toimii soitannollisestikkin...ainoa vain, että tua aivan biisin ensisekunnit...tua "filli" tuassa alussa häiritsi....kuuluuko sen mennä juuri tuolleen? Aivan kuin siinä olisi ollut pientä sekaisuutta.

Saundit ovat tässäkin biisissä kohillaan, mutta tuasta Circle Of Three-biisitä tykkäilin enemmän.
0   +1 +2
 
9
Epoche 18.05.2006
Jeesh, tosi kowaa weiwausta!! Nyt ei rassaa niin paljon toi enklannin weiwaus hutiloiden..Laulajan ääni on hiano kyl..Soitto kulkee antoisasti ja perskelettä muuta woi sanoo..
0   +1 +2
 
8
Sinthrone 06.04.2006
Näin teidän keikan tossa joku aika sitten Henkassa ja ajattelin tulla vilkasemaan biisit täältä. Pakko sanoa että studiovedot toimii paljon paremmin kuin mitä henkassa näin. Tää biisi on hyvä - Nightwish Lullacry akselilla liikutaan ja hyvä niin. Omaa juttua jäin pikkasen kaipaamaan. Äänimaailma ja saundit on hyvät. Laulajalle pienehkö miikka, mutta ei iso. Jatkakaa samaan tapaan niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
8
Bentley 10.02.2006
Hmm.. mitähän tästä osaisi sanoa. Aika mitäänsanomaton kappale mulle mut minkäs sille voi jos asiakkaan maku on p*rseestä!

Kokonaisuus edelleen kasassa ja toimiihan tämä. Pitää kuunnella useammin niin ehkä se sitten enemmän avautuisi.
Alussa se intiaanikamoissa oleva kohta (no kyl te tiedätte mitä mä tarkotan..) vähä häiritsee.. ehkä tomeilla tulee liikaa kamaa siinä.. ehkä yksinkertaisempi olisi parempi? Ehkä pari "ylimääräistä" iskua pois? Ehkä..? -Oh really?

-Tässä en muuten kiinnittäny huomiota engl. kielen lausumiseen ollenkaan.
0   +1 +2
 
Zapzu 23.12.2005
hmm... biisin rakenne on samanlainen ku circle of threessä, se kalvaa. tykkäsin soolosta, muuten kommentini ovat aika pitkälti samat kun mitä tohon Circleen laitoin. niin ja Se kitara soolo siel oli ihan näppärä.
0   +1 +2
 
Scoundrel 08.12.2005
Biisit laadukkaita... mutta se että on nainen, ei aina tarkoita että osaa laulaa... :(
0   +1 +2
 
9
kUOLLUTMIEs 02.12.2005
Soundeista en jaksa mitään sanoa erityisempää, kun ne on hyväksi jo kehuttu. Biisissä bändillä tuntuu olevan paljon asiaa ja se tarjoilee kaiken ihan tuutin täydeltä. Toisin sanoen biisissä on vaikka mitä eri variaatioita hienoista melodioista ja näpsäkistä riffeistä.. Välillä syntyy pienimuotoinen äänikaaos, kun tarjoillaan ihan kaikkea kerralla. Jos tähän lisäisi vielä yhdenkin raidan jollain instrumentillä lisää, homma saattaisi mennä överiksi, mutta nyt vielä saa kultasen langan päästä mukavastikin kiinni. Varmaa vääntöä...
0   +1 +2
 
8
hoffe 22.11.2005
Aika mieleentarttumaton alku. Vaikea tarttua mihinkään kiinni. Selkeästi jää odottamaan kertsiä. Tämä on kolmas teidän kappala jota arvostelen ja edelleen huomaan että laulussa on persoonaa ja potenttiaalia! Tämän soundista toista suomalaista naislaulajaa ei ole. Loppu on enää kiinni nauhotusteknisistä asioista. Soitto toimii tässäkin biisissä. Ei moitittavaa. Tosin biisinä kolmesta ekasta vaisuin, lauluilmaisullisesti kuitenkin ehkä vahvin. Silti 8. ja se on paljon! Miltei 9...
0   +1 +2
 
8
Jome 16.11.2005
Lähtipä mukavan räväkästi käyntiin. Ja hyviä riffejä on täynnä tämä biisi, hyvin paljon popahtaa hittipotentiaalia sisältää nämä tällaiset biisit.

Ainut asia mikä kalskahti korvaan tässä ja on aina kalskahtanut minulle BB:n biiseissä on nuo vokalisoinnit, ei ne hirveän pahat olet mutta omaan makuuni ne eivät vain halua sopia.

Sounditkin ovat riittävät demolle, vaikkakin tuo rumpujen basari jotenki ihmeellisesti naputtaa keskiääniä =S ja muutenki jotain pientä rätinää on ilmassa. Mutta eipä se pahemmin haittaa kun ei arvostella biisiä soundien perusteella vaan itse biisin perusteella, niinku demoja mielestäni pitäisikin arvostella.

Eli melko popahtava melodinen metalliralli. Toimi ainakin minun korvaani.
0   +1 +2
 
9
Bajka 15.11.2005
En tiedä miksi, mutta pidän tästä biisistä enemmän kuin Circle of Three -biisistä. Ehkä tässä on musta jotenkin enemmän tunnetta mukana. Ei sitä ed. mainitustakaan puutu, mut jotenkin tää biisi sykkii mulle henk. koht. enemmän. Follow the waves -kuiskahdukset on jees. :D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat