Make The Dreams Go Away

5:48

Alkupuolisko on sitä perus banquet huttua. Unien inspiroimaa melankoliaa. Mutta toinen puolisko on ehkä hieman mielenkiintoisempaa tavaraa. Ihan vain siksi että se on jotain mitä tältä projektilta ei olla kuultu.

8.33   2465 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

C2H5OH 12.05.2007
Biisi kokonaisuudessaan oli varsin hyvä, niin kuin BoI:ltä on totuttu kuulemaankin. Toi ''toinen puolisko'' kuulosti ihan joltain hevilevyn introlta. Tosin rytmisoittimien lisääntyessä tuli mieleen vähän Al di Meolan tuotanto. Vaikka projekti ei ole bändisoittimia käyttänyt, olisi kappaleeseen voinut sellaisetkin tällä kertaa sopia.
0   +1 +2
 
8
Alun melodia on hieno. Se olisi tosin toiminut paremmin ehkä ilman taustapadeja. Ja padit sammuivatkin sitten heti, kun tuon olin kirjoittanut. Tuo kohta missä tuo kellopeli soi yksin ilman mitään taustalla on biisin alkupuoliskon paras kohta. Se olisi saanut jatkua pitempää.

Toisellakin puoliskolla tunnelma on myös hieno. Siinäkin tosin nuo tausta padit kuulostavat aika tarpeettomilta. Tuo bassokuvio on mahtava.

En nyt ihan välttämättä näe syytä miksi nämä puoliskot ovat yksi kappale, eikä kaksi erillistä, mutta mikäpä siinä. Eihän generehyppely ole snakepathissakaan meitä koskaan haitannut.

Ekalle puoliskolle arvosanaksi seiska ja tokalle ysi.
0   +1 +2
 
Joulupunkki 04.08.2009
Asiallista kamaa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta