Land Of Malediction

4:29

Vinoutunutta Sirkusvalssia. Sävelsin ja miksasin tätä teosta noin neljä kuukautta. Kamalaa ajan haaskausta...

9.33   5409 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Louise 08.02.2005
Mä voisin niin hyvin kuvittella tän kappaleen soimaan sellaseen huvipuistoon jossa pimeys vallitsee. Sellanen karuselli, jossa on mustia hevosia punaisilla silmillä. Ja mustia repaleisia kärryjä. Ja sellasissa vetokoju-jutuissa palkintoina sellaisia rikkinäisiä nalleja, joita on korjattu paksulla valkoisella tai punaisella narulla ja rikkinäisiä nukkeja, joilta puuttuu käsiä tai jalkoja. Tosi hyvin maalas mulle mieleen kaikkia mielikuvia tää kappale. Tykkään oikein kovasti. =)
0   +1 +2
 
9
Juha2 29.01.2005
Sairasta, eli loistavaa! Puukolla varustettu pikkuveijari täydentää loistavasti musiikin luomaa mielikuvaa. Hyvä biisi ja erinomainen soundimaailma. Muuten ihan kympin kamaa mutta rokotan yhden pinnan turhan yhtenevästä äänimaailmasta muiden biisien kanssa.
0   +1 +2
 
9
Darchik 24.10.2004
Joo ja piti viel sanoo että erinomaisesti tehty.Hyvä et joku tekee tämmöstäki kieroutunutta musaa.Näitä voi laittaa lisää tänne.Kuuntelen ne kaikki.
0   +1 +2
 
9
Darchik 23.10.2004
ei hele.Kyllä on taas kunnon juttu.sirkus kauhua.heh.Silent hill 3 tuli mieleen.
0   +1 +2
 
9
Rion 30.08.2004
Muutamilla lisäyksillä tästä saisi aikaslailla mielyttävän kappaleen. Nyt ehkä liikaa toistoa, joka ei kuitenkaan häiritse mielinmäärin. Heti alussa tuli kyllä aivan ylipirteä fiilis näin syksyn pimeinä iltoina. Soundipuolesta pidän kyllä paljon. Hmm..tämä herättää paljon mielikuvia. Kauhusta nauruun, joten tämän on vaan sitten oltava hyvä kipales.
0   +1 +2
 
9
Einsteins 30.06.2004
Hieno viisu! Instrupuolen edustajista toinen (se toinen on Trilobiitti) jotka erottuvat selkeästi muusta massasta. Suurin ero löytyy nimenomaan biisipuolelta. Soundipolitiikasta sen verran että komeesti soi, tosin helistin tai jokin kilkutin on pitkän päälle vähän puuduttava, mutta se on pientä. Hienoa!
0   +1 +2
 
9
Nyt alkaa muodostuu jo jonkinlaista bon jovi efektii (soitetaan samaa biisiä 20 vuotta eri nimillä), mutta ei se vielä haittaa kun biisejä on näin vähän. Tämä biisi tosin poikkesi siinä mielessä, että tämä ei ole kovin synkkä. Tämäkin kappale kuulostaa paljon vaikutteiltaan, mutta eiköhän se oma tyylikin ala muotoutua jossain vaiheessa, kuten useilla artisteilla uran edetessä.

Ihan hyvin toimii tää biisi. Klockenspiel kuulostaa ihan hyvältä tossa väliosassa. Perusvalssirytmitkin toimii ihan hyvin.

Nimi menee ehkä vähän tonne Dungeons and Dragons osastolle, kun taas biisin voisi kuvitella soimaan taas johonkin saksikäsi edward tyyliseen leffaan.
0   +1 +2
 
9
äidin susihukka 05.06.2004
Hienoa, erityisesti sovitus on hanskassa. Erityisesti koko homma on hanskassa kylläkin. Itekin ajattelin, että elokuvamusiikkia. Ja samat "sairas sirkus" vienompine ja mahtipontisempine elementteineen.Ei ole ajanhukkaa. Kun "pauhuosa" ensimmäisen kerran ilmaantui, arvelin, että kenties soundeja voisi vielä valita jossain tämänsuuntaisissa teoksissa vähemmän itsestäänselviksi. Tekisi vielä terävämpää viiltoa...
Katsotaan, uskallanko kuunnella lisää.
0   +1 +2
 
8
Enforce 02.06.2004
Hyvää tunnelmointia, mennään maailmasta toiseen (sirkuksesta kummitustaloon) aika onnistuneesti, ehkä hieman liikaa karrikoiden, mutta kuitenkin onnistuneesti. Tämmöisenään tämä ei toimi hittibiisinä pätkän vertaa, mutta tämä on kuin tehty kotivideon kauhuskenen taustamusaksi. Hyvä. -Riku-
0   +1 +2
 
9
tammina 28.05.2004
Kuten AC/DC sarallaan, arvoisa artisti valmistaa
petollista myrkkykeittoaan uudelleen ja uudelleen.
Ainoastaan keittoaika ja päivän fiiliksen mukaan valitut mausteet toimivat variantteina.

No tämä liha on jälleen kerran "well done".
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat