Dystopia

Banquet Of Illusions | 08.02.2005 | --
3:23

Genreä en tiedä. Kuuntelu laitteeni ovat hieman rikki enkä jaksanut ostaa uusia, joten miksaus jäi puoli tiehen. Minulle on annettu ymmärtää että ainakin basso ja rytmisoittimet ovat kömpelösti miksattu.

9.09   3292 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

niilo 29.04.2005
Ihan vahan tulee sellainen olo kuin biisi olisi vakisin runnottu eri tahtilajiin kuin missa sen on tarkoitus menna. Vaikka perkussio- ja bassopuoli tosiaan vaatisivat viela vahan hinkkaamista niin hienoja kerroksia loytyy tastakin, niin kuin tuo kuparinen koppakuoriainen joka juoksee paani takana puolelta toiselle. Lopun urkusoolo oli hieno ja herkasti soitettu, harmi ettei sita kaytetty teoksessa enempaa. Inspiroitunut olo tuli.
0   +1 +2
 
miikkav 10.02.2005
iha surkee ku täs ei ees oo räppii!!!
0   +1 +2
 
10
Louise 09.02.2005
Ihan älyttömän hieno loppu tässä kappaleessa. Ja kuten tuossa aiemmin jo sanottiin niin tää todellakin paranee joka kerralla kun sen kuuntelee. Mä tykkään jotenkin tästä rytmistä. Se on hieno. =)
0   +1 +2
 
MetalMilitia 09.02.2005
Kuulostaa hyvältä, mutta kuten rummuista jo mainitsit..
Jatkuva kompin nakutus häiritsee muuten loistavia melodioita välillä? Tuli paikoittain mieleen Finntroll jostain syystä.. :)
Miksaus kuntoon (komppiin vähän enemmän matalia taajuuksia..?) ja ehkä vähän jylhempi äänimaailma..

Jokatapauksessa loistava biisi.
0   +1 +2
 
8
Kuten jo sanoinkin ennen biisin julkaisua, niin basson saundi on se mikä tässä mättää. Kun basso on selvästi se kantava tekijä, niin sen voisi tuoda selkeämmäksi leadisoittimeksi.
No ei noi rummut niin hanurista ole kun niihin totuttelee, mutta erottuvat ehkä turhan selkeästi muusta biisistä, ja olisin ehkä toivonut jotain vähän jammaavampaa kombia.
Pianon chordit on aika tylsiä, mutta ajoittain pianossa on joitain hienoja pikku kikkailuja.
Jotenkin jää tuntumaan, että tämä tarvitsee ne leadvokaalit tai vaihtoehtoisesti paljon sooloja. Näistä aineksista olisit paremmankin biisin saanut tehtyä, tai ainakin tuon bassokuvion pohjalta.

Joo ei tämä tosiaan sitä parasta Artturia/Hermann Stardustia ole, mutta ihan ok biisi, näin odotellessa sitä The Artist Formelly Known as Herman Stardustin (tai siis banquet of illusionssin) tällä hetkellä "Dystopia II"-nimellä kulkevaa teosta.
0   +1 +2
 
8
tammina 08.02.2005
Kesti 10 sekuntia että komppi kääntyi
päässäni oikein päin..hassu poljento.
Tuo bassosaundin muovisuus hieman häiritsee..
Kyllä se Viiltäjä on tähänkin biisiin
ja sen näennäisen kevyeen tunnelmaan
piilotettu..tosin ei tämä ihan parasta
Artturia ole, jotain puuttuu jännitteen
puolella.

Biisi kylläkin paranee joka kuuntelulla..(3. X menossa)
0   +1 +2
 
10
Seeci5000 10.02.2005
joo mä yhdyn ton siemenen kommenttiin...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta