Breaking the silence

2:34

Tämä on jatkoa ghostly lullaby biisille. Biisi myös varioi kyseisen kappaleen introa n. puolessa välissä ja outrossa. Ja kuten kuulette, Olen edelleen paska miksaaja.

8.57   2221 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
zood 28.03.2007
Pidän todella paljon tämän synkästä tunnelmasta, mutta komppaan kuolleita kekkosia kyllä siinä asiassa että kaikua olisi voinut vähän maltillisemmin käyttää, vaikkakin se peittää soundien virheitä ja synamaisuutta ja tuo vähän elävyyttä soundeihin, sitä on aivan liikaa, voi olla että mullakin on äänentoistossa sitten jotain vikaa, mutta olen vakaasti sitä mieltä että vähempikin kaiku olisi riittänyt, se toimii joissain kohdissa ihan hyvin, eritototen tuohon xylofoni(?)soundiin se tuo juuri sellaisen oikeanlaisen elokuvamaisuuden, mutta kun kuitenkin tehdään koneella musiikkia eikä nauhoteta sitä jossain jumalattomassa hallissa voisi tuota, voisi eritoten noiden jousisoundien kaikumista vähän hillitä, jolloin biisin tulisi vähän läsnäolevampi tunnelma, eikä tuntuisi kuin seikkailisi jossain hitonmoisessa tyhjässä hallissa.

Silti, kovin on kaunis biisi, ja pidän todella paljon sävellyksestä, eihän se nyt mikään suuri sävellyksellinen mestariteos ole, mutta kuitenkin liikutaan genressä nimeltä soundtrack, jolloin ei ole ehkä tarvettakaan lähteä pätemään ja kikkailemaan, mielestäni sävellys toimii melodisesti ihan hienosti ja ennenkaikkea herättää mielikuvia ja tuo juuri oikeianlaisen tunnelman(lukuunottamatta kaikuasiaa) ja minusta muuta ei tarvita. En muista millainen musiikki tim burtonin painajainen ennen joulua animaatiossa oli mutta jokin musiikissa toi juuri tämän kyseisen leffan mieleen, tunnelma sopisi juuri samankaltaiseen leffaan.
0   +1 +2
 
par_sakaali 18.03.2007
Ihmettelen vähän "Kuolleet Kekkoset":n miksauksen moittimista. Mielestäni sävellyksen idean saa hyvin esille eikä kaikua ole liikaa. Voisi toimia esim elokuvan soundtrackissa.
0   +1 +2
 
6
Ehdottomasti suurin miinus on tuo miksaus. Jousissa voisi ehkä mahdollisesti olla jotain ideaa jos biisiä ei olisi miksattu tälläiseksi sotkuksi (kaikua on ainakin liikaa), tosin joiltain kohdin nuo jousetkin kuulostavat siltä että vetäisivätät vaan jotain täytekohtaa, kun parempaakaan ei ole keksitty.

Hyvin keskeneräisen kuuloinen kappale. Kyllä tuolta jotain ideaa kuulee joiltain kohdin, mutta toteutuksella tyritty koko homma.
0   +1 +2
 
10
ADU 25.03.2007
taitaa kekkosen äänentoisto kaikua :D .. tälläsii lisää! onhan tän tapasii ollu jo paljon mut nää on niit parhait! medievil peli täst tulee väistämättä mielee! peli onki täynnä hyvää outoo musiikkii :) ..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta