Chainstation

4:11
8.67   6262 kuuntelua

Kappaleen sanat

Cold steel sweeps my skin at night
In the shady stale fumed hall
It leaves stains of rust on my arm
And bloody shape of chain
It whips over my head
And sparks when touching the floor
With the fast light it provides
I see wiggling shape and an ugly face

Annihilation! We are here just to die
Devastation! I cannot see but it ain’t a lie
Destination! No way out from here
Chainstation! We’ll be eaten by the chain

I am tied from my arms
To the pole stained with blood
But I can’t recognize
Where I am tonight
A glimpse of light gives a sight
That looks so unreal
I ‘m not alone in here
There are many of us and the fear

Exhausted I am
But still struggling my way
Out of ties that holds me
In this human butchery
Lights turns on
We all see each other
Everyone
covered with blood
Covered with marks of chain

Cold steel swept my skin at night
In the hall where we all died
It left stains of rust on my arm
And bloody shape of chain
Now we’re wondering
What shall be our destination
For will the brutal killing
Atone for our sins

Annihilation! We are here just to die
Devastation! I cannot see but it ain’t a lie
Destination! No way out from here
Chainstation! We’ll be eaten by the chain

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Guitarfreak 17.06.2008
Lois-ta-va kappale! Mikserin parhaat puhtaat metallilaulut, ja todella hyvät örinät! Riffit oli kultaa! Wau.
0   +1 +2
 
ROCKWAY 17.06.2008
Soundit on kohdallaan, soitto toimii, laulukin ok. Sanoista olisi kyllä kiva saada paremmin selvää ainakin melodisemmissa pätkissä, ääntäminen ei ole kovinkaan selkeää. Tai väliäkö tuolla, sanoitus taitaa olla pitkälti samaa diediedie-huttua, kuin useimmilla muillakin alan yrittäjillä.

Perusongelma on omaperäisyyden ja riskinoton täydellinen puute. Soundit ja riffit ovat siistejä ja moneen kertaan kuultuja, väliosa half-tempossa ennalta-arvattava ja meininki ylipäänsäkin turhan kliinistä. Verenhimoisuus ja vaarantuntu puuttuvat.

Bändissä näyttää olevan paljon porukkaa, joten taustalauluihin olisi varmaan mahdollista panostaa vähän lisää. Ajoittain monet päällekkäinmenevät melodiat kuullostavat hienolta, mutta karjuntaosuuksiin voisi tuoda vaihtelua isomman kuolemaatekevän mullikuoron korinalla.

Jos tällainen musa on lähellä sydäntä, niin kyllä Chainstation varmaan miellyttää. Valitettavasti tällä rallilla ei vielä massasta erotuta.
0   +1 +2
 
8
DeManic 23.10.2007
Puhdas laulu tarttee lisää treeniä.. Muuten hyvä ja kertsi on oikeen pirteä liideineen.
0   +1 +2
 
8
GoSu 12.10.2007
Parasta tässä on soundit ja vokalisointi ehdottomasti :)
Kaikki soittajat hoitavat hommansa mallikkaasti, mutta eipä oikeastaan mitään jäänyt mieleen.
Nuo puhtaat laulut tässä nyt vähän itseä häiritsevät ei istu parhaiden mahdollisesti imo.
Kyllä aika melodeathmenoa on että miksi tämä nyt heavy metalliksi luokiteltu :) Ei paskaa ollenkaan, mutta vähän lisää omaperäisyyttä olisi kiva huomata, tosin toimiihan tämä näinkin.
0   +1 +2
 
8
gore 28.08.2007
Jätkät saanu hyvää soundii kasaan, biisi on hyvä ja tykkään kitaroista, toimii kokonaisuutena. Vokaalit toimi, varsinki örinöistä tykkäsin. Hieno pudotus kliinistä murinaan :D. En rupea spekuloimaan siitä että uppooko massaan vai ei, koska mun mielestä hyvä bändejä ei oo koskaan liikaa. Jatkakaa vaan etiäppäin, ku näyttää se suuntakin olevan selvä ;)
0   +1 +2
 
8
Perhama 25.08.2007
Onkohan toi Lofi -alku vähän jo elähtänyttä. Miks mulla tulee tollasesta laulannasta lehmä mieleen? No, toi ei nyt mitenkään kulminoitunut Backstabbing Bastardiin.. Tässä biisissä on mun mielestä hyvät saundit, taitavat soittajat, asiallinen miksaus ja hyvä laulaja. Mitä muuta voisi toivoa? No, kaaliin kolahtavaa biisiä. Ei tää oo mitenkään huono, tai ees tavanomainen pahimmillaan. Mutta tästä olis saanu paremmankin. Isommilla soundeilla. Jotenkin nää on miksattu liian pieneksi. Tässä biisissä on kuitenkin jotain draamaa..
0   +1 +2
 
Ensimmäisenä mainittakoon useiden bändien valitettava helmansynti: Omaperäisyyden täydellisyyden puute. Voisin nimetä kymmeniä bändejä jotka muistuttavat teitä, mutta mainitsen esimerkiksi sen, että riffit tuntuvat olevan käännettyjä suoraan the Hauntedin, In Flamesin ja At the Gatesin biiseistä. Kokonaisuudessaan melodiat, sointukuviot ja sovitukset ovat käytetty ad nauseum.

Biisinne edustaa yhtä tunnetuimmista metallimusiikin kaavoista:

Ensin tulee alku jossa on "vauhti päällä" ja joka on säälimätön ripoff the Hauntedista synaa lukuunottamatta. Mielikuvituksettoman riffin päälle vedetään nykymetallin puhkiraiskaama omaperäisyyden irvikuva: Syna-arpeggio. Sitten lähtee brutaalimpi osuus: Verse, joka heitetään sisään mahdollisimman murealla örinällä, jotta ääntämisvirheitä ei kunnolla erota. Tietysti puolivälissä verseä kitarat saavat tuplauksen. Sitten lähtee kertosäe, johon tietysti on pakko laittaa "vähän tunnetta mukaan" ottamalla mukaan ne pakolliset kliinit vokaalit, jotka eivät saa olla liian neitimäiset joten matkitaanpa Rainer Nygårdia. Breikissä herkistellään lisää (mutta ei tietenkään liikaa), sitten rykäistään käyntiin uusi verse ja uusi chorus, tietysti kaksi kertaa pidempänä ja toisella toistokerralla intensiivisemmin.

En tiedä miksauksesta järkyttävästi, mutta soundimaailman kohdalla lopputulos on erittäin kliininen. Joidenkin mielestä se voi olla hyvä juttu mutta näin tasainen ja särmätön äänimaailma pitkästyttää jo ihan psykologisella tasolla. En tietenkään voi varmentaa tätä, mutta täysin tasaisesta ääniraidasta tulkitsemalla uskaltanen väittää, että kompressointia taidettiin käyttää vähän liikaa. Rytmisektiolle on tunnuttu jättävän valitettavan vähän tilaa, kitarat ovat tungettu pintaan.

Ai niin: Niin kauan kuin sanoituksia ei uskalleta näyttää, kenellä tahansa kuuntelijalla on täysi oikeus pitää niitä täytenä paskana. Tähän tulkintaan päädyn saamani informaation perusteella joka koskee kliseisiä kertosäkeen aikana alkusäkeinä toistettuja "ion"-päätteisiä sanoja kuten "annihilation" ja "devastation."

Nyt kun olen haukkunut musiikkianne jo ehkä tarpeettoman paljon, haluan mainita yhdestä kiintotähdestä, jonka olen musiikissanne havainnut: Soitto- ja laulutaito. Teillä selkeästi on tekniikka hallussa, nyt teidän pitää valjastaa se käyttöönne, jotta voitte valmistaa omaleimaisempaa musiikkia. Se ei tarkoita että teidän täytyy luopua metallin soittamisesta. Se tarkoittaa sitä, että kun kuuntelette kappaleitanne, teidän täytyy kysyä: "Millä tavoin tämä kappale auttaa bändiämme eteenpäin? Onko tämä kappale millään osa-alueella edes pyrkinyt olemaan ainutlaatuinen?"

Kannattaa suorittaa vakavanlaatuinen pohdinta nykyisestä tyylisuunnasta tai huomaatte luotsanneenne Backstabbing Bastardin siihen suohon, mihin kymmenettuhannet autotallibändit ovat vajonneet: Tavanomaisuuteen.
0   +1 +2
 
8
Hra. Kinnas 10.08.2007
Tuota alun lofi -soundia kuunnellessa tuli kyllä sellainen olo että mitäköhän kellarisoundia tällä kertaa tarjotaan, mutta minuahan vedettiin nenästä oikein kunnolla. Soundit ovat enemmän kuin mikserin standardit täyttävä.

Laulu kuulostaa hyvältä. Örinässä on jotain outoa falsetinomaista persoonaa. Varsin tyylipuhdasta heavya tämä edustaa. Taito teillä löytyy. Kysymys kuuluu vain: onko musiikissanne tarpeeksi persoonaa erottuakseen Suomessa hyvin yleisessä heavy metal genressä. Uskoisin silti että kyllä teille kuulijoita löytyy joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
9
TheBlindOne 10.08.2007
Mielestäni puhdas laulu tuo hyvää lisäväriä tähän. JEAH. Lopetus on kova.
0   +1 +2
 
8
Metallion 10.08.2007
Ensinnäkin, biisissä on erittäin päähäntarttuva melodia minkä muistaa ehkä parhaiten koko biisistä. Ensimmäinen säe on erittäin menevää mättöä ja laulut kuulostavat hyvältä mutta vähän kyllä epäillyttää puhdas laulanta.. Mutta lisää tällaista, pitää pistää lataukseen hieman lisää. Antaisin seiskapuolen jos saisi mutta kyllä se kasin puolelle kallistuu.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat