Lake of Frozen Hearts

Autopilot | 07.05.2005 | Melodic Metal
5:04

Hajonneen Savonlinnalaisen Dark Embrazen vuoden 2004 demon 3. raita. Tämä onkin aikamoinen hemppis ja laulutkin löytyy! Soundipolitiikassa ja leadin tarkkuudessa olisi kyllä paljon parannettaa, mutta ihan ok biisi kuitenkin.
Laulu ja piano,synat: Janne Ojajärvi
Kitara: Mikael Suomalainen
2.Kitara: Janne Silvennoinen
Basso:Jari-Paavo Raninen
Rummut: koneelta

Musiikki:Mikael Suomalainen & Dark Embraze. Lyriikat: Kimmo Kuusinen

8.56   1936 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
Mikael83 18.10.2005
Todella hieno pianoalku, vakuuttaa heti ensimmäisestä kuulemasta alkaen. Rauhallisesti jatkuva kappale olisi ollut todella toimiva ja räväkkä jos olisi lähtenyt lujaa rullamaan eteenpäin. Laulu on hyvä, toimii!
0   +1 +2
 
8
^Korkki 08.10.2005
Hieno, rauhallinen biisi. Synat tomivat hienosti, mutta laulun volumia voisi korottaa pykälän tai kaksi. Meinaa jäädä pahasti soitannan alle.
0   +1 +2
 
9
Mikäs muodonmuutos tämä nyt sitten on?
Ensin on tuollaista melodeathia ilman laulua. Sitten avaa viimeisen biisin niin eikös sieltä pamahda Sentenced tyyppistä kamaa silmille. Loistavaa!
Ja laulutkin saatu! Hienoa!
Uudelleenmiksaus ois paikallaan. Akustinen jää turhan paljon synan alle.
Laulussa pientä epävarmuutta mutta sehän lähtee pois treenaamalla ;D
Särösoundit sopivan räkäiset tähän biisiin.
Soolo oli sopivan melankolisen kuuloinenn tähän biisiin. Ainut mikä rikkoo melankolisuuden on nuo tuplat mitkä jauhavat. *tukutukutuku*
Mielestäni rikkoo aikaa pahasti biisin kokonaisuutta siksi tippuu numerokin yhdellä.
0   +1 +2
 
7
-TJ- 06.10.2005
laulu oli kehno, mut sitä vois petrata! pianistihemmolle joku sais antaa suihinoton:D tällast seksiä korvaan ei ihan heti saakkaa!! ehkä hivenen kuulosti sellanen toivonkipinä tästä, et surullisemmakski olis voinu saada mut hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
9
trouble_female 06.10.2005
vitun masentavaa mut hyvää :)
0   +1 +2
 
8
spiritworld 03.10.2005
Laulua yksi volyymiyksikkö kovemmalle, sopivan rauhallinen ja...mutta jonkinlaisen piikin olisi voinut vaikka ennen loppua lisätä. Eipä oikein muuta lisättävää.
0   +1 +2
 
10
Drothgord 31.08.2005
Sniff.. olipas surullinen. Tunnetta oli pelis. Tykkään paljon tälläsistä piano jutuista. Soundit tosiaan olis voinu olla vähän paremmat mutta pikkuvika.. Tää olis just hyvää unimusaa. Hieno kipale.
0   +1 +2
 
8
whatsmynameagain 28.08.2005
Sentenced vahvasti läsnä... Laulajalla hyvä ääni, joskin pientä haparointia havaittavissa. Heviballaadit toimivat kyllä mulle aiva säännöllisin väliajoin, ja nyt taisi olla se aika. Soolo olisi saanut olla asteen "sankarillisempi"... Mutta muuten varsin mainio tuotos!
0   +1 +2
 
9
Da_SunShine_Z 07.05.2005
Laitoit sitten (menneen)DE:n parhaan kappaleen tänne :) ainakin miusta tää oli teidän levyn mahtavin biisi kun tykkäsin melodiasta paljon :)
0   +1 +2
 
9
kUOLLUTMIEs 07.05.2005
Biisi pelaa aikalailla tunteella ja synilla. Kauniita synamelodioita, jotka on rakennettu todella hyvin kitarariffien päälle. Kuitenkin minun mielestä kitaroita pitäisi hiukan vapauttaa synien kahleista. Nyt synat peittää agustista kitaraa ja se ei pääse siksi niinkään oikeuksiinsa. Särökitarat sitten kyllä kuuluu ihan hyvin ja tasapaino siltä osalta on löytynyt, mutta kitaroille saisi ehkä hiukan enemmän laittaa melodioita soitettavaksi. Rumpusovitukset on ihan toimivat, joskin rummut on myös hiukan varjossa. Laulu on ihan kohtalaista. Se sopii biisiin ihan hyvin, mutta siihen pitäsisi saada voimaa lisää, kun kuulostaa vähän epäröivältä nyt ja ei siksi lähde aina soiton mukaan. Hiukan liian synavetoinen minun makuuni, mutta kokonaisuus on silti toimiva.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta