Ruptured Blank

Autere | 03.03.2008 | Death Metal
3:31

Seizure 2008

8.73   2766 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
n:skalaukaus 26.12.2008
Hyvää perussettiä, kaikki toimii ja yhteisoitto luonnistuu. Laulajan ulosanti toimii asiaankuuluvasti.

Näitä hyvin toimivia bändejä on 13 tusinassa. Uppoatte herkästi samaan massaan muiden kanssa.

Viettäkää bändin kanssa saunailta ja miettikää minkä oman jutun voisitte heittää soppaan sekaan että ihmiset kuulemansa perusteella tajuaa että "hei täähän on autere".
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 04.04.2008
Oho. En olis voinut ensivaikutelmalta uskoo, että melodinen death vois kuulostaa hyvältä.

Teknistä tykittämistä vaikuttavalla tarkkuudella ja taidolla. Miksauskin on kohdallaan ja yleisvaikutelma miellyttää korvaa. Panoroinnissa ollaan onnistuttu levittään stereokuva niin että instrumentit antavat mukavasti toisilleen tilaa.

Laulaja räjäytti potin; mieletöntä. Melodian huutaminen on vakuuttava. Täytyy vaan todeta että tässä on kovan luokan bändi. (näin mikseritasoon verrattuna)

Tää on selvästi rakennettu kitaroiden ja laulun varaan. Sitä jaksaakin kuunnella kun sovitukset ovat onnistuneet monilla tasoilla.

Pyydän vielä loppuun kuuta taivaalta soittajien suhteen. Laulajan ääntä vois kuunnella päivät pitkät, mutta joskus sekään ei riitä.

Epämääräistä kommenttia väsyneenä. kirjotan sitten oikeen kommentin kun jaksan.

Rokrok
0   +1 +2
 
8
Holic 10.03.2008
Un, Dos, Tres vai kuulinko omiani? Intro potkii mainiosti tajun metsään. Toi alku riffi on kerrassaan tappavan kuuloinen. Se kohta, missä humppakomppi lähtee mukaan on jotenkin erittäin hämmentävä, mutta en varmaan vain tajua. Soolosta saa aina lisäpisteitä, ja olihan soolo ihan mukavasti vedettykin, olisi saanut olla kovemmalla soolokitara. Soolon jälkeen biisi lähtee mukavasti junnaamaan. Ja toi outro onkin mielestäni koko kappaleen komeinta kuunneltavaa. Laulajalta lähtee mukavasti niin örinät kuin kirkumisetkin. Hyvät soundit muutenkin. Ehkä tää alkupuolisko kaipaisi vähän lisää "ilmaa". Kertsissä oli jännät taustatilutukset. Niin joo ja ihan kelpokertsi muutenkin, allekirjoittanut ei vain oikein osaa sekoittaa melodiaa metalliin, sivistymätön kun on.
0   +1 +2
 
10
MastaC 08.04.2008
aivan vitun kovaa!! digaan ihan törkeesti teidän soundista!! livenä pitäis nähä!! makeita hookkeja!! mahtavaa!! virvelimiksauksesta papukaijamerkki!! hivelee korvaa!!
0   +1 +2
 
7
Hatesociety 06.03.2008
Genre on kyllä määritetty suht oikein,vähän vauhtia vielä.

Kyllähän tässä jonkin verran osataan musisoida.
Ei tämä nyt kyllä kummosempaa ole.Peruskauraa.
Koukut puuttuu ja tämä biisi ei vain nykäse sisäänsä.
Toisesta korvasta ulos ja toisesta sisään.Ei tätä ammatikseen kuuntelisi.

Vielä kun saisitte sen oman linjan, että ihmiset kuuntelemalla tajuaa teidät Autereksi, eikä muistista tai lukemalla.
0   +1 +2
 
9
Sofiiaiia 06.03.2008
WAU! Tää biisi räjähtää suoraan kasvoille!! Siistiä.. Yleensä en tällaista musiikkia kuuntele, mutta tää iskee! =)
0   +1 +2
 
10
y2thab 16.09.2008
ei voi muuta sanoa ku Hyvää päivää mitä musaa! Jätkät kyllä osaa pitää hauskaa ja tehä huippu musaa! Muistuttaa hiukan Killswitch engagen vanhempaa materiaalia..hmm. Ajattelin antaa tälle biisille 10 mutta ku näin tubessa teidän "making of" trilogia sarjan niin tekis mieli antaa 11 :) jatkakee samaan malliin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat