Corridors

Aurisgale | 23.03.2011 | Minimalism
3:48

Yksinkertainen neljän nuotin variointi. Tehty poikkeuksenä läppärillä + nanoPAD:lla. Ei ole käytetty koskettimia ollenkaan. Aikaa käytetty noin tunti. Tarkoitettu lyhyen ja simppelin videon taustamusiikiksi. Ei tällä kappaleella paljoa voi ylpeillä, mutta laitoinpahan huvikseni jotain välimateriaalia parempia aikoja odotellessa. Pahoittelut etten ole ollut täällä aikoihin kommentoimassa.

0.00   437 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

veezay 02.06.2011
jou mieheen!

näinkään pitkän kommentointitauon jälkeen en keksi muuta kerrottavaa, kuin että ajattelin mainita miten mukavan matalalle toi basso ylettyy. harvassa biisissä on bassosoundi, joka murahtelee 19.5 hertsistä. aion kuunnella tän välittömästi uudestaan heti kun oon saanut uuden subbarini!

myös: mukava balanssi yleissoundissa ja nasta odottelufiilis koko biisin aikana. tää biisi vois sopia jonkun leffan alkuun. tästä ois myös ilo kuulla sellanen vähän vapaammin nuotteja käyttävä versio joka ois muuten samantyylinen, mutta lähtis muutaman minuutin jälkeen vähän eeppisimpiin ja sopivan juustoisiin melodioihin seikkailemaan.
+2   +1 +2