Shinnae

Aszagarnak | 02.03.2005 | Dark Ambient
5:36

Muhkeaa industriaalivaikutteista ambienttia. Tuotantopuoli kerrankin kunnossa.

8.29   1829 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Isä Jetro 25.03.2008
Äärimmäisen kaunis biisi. veti hiljaiseksi. ei tässä voi muuta kuin ottaa hiljaa rauhassa ja antaa musiikin vaivuttaa syvään transsiin. tätä lisää!
0   +1 +2
 
9
-Juha- 05.08.2005
Erittäin tunnelmallinen kappale. Ajatukset lähtevät harhailemaan jonnekin synkkiin mielen syövereihin. Alku puoli kappaleesta sopisi mainiosti kaikkien aikojen parhaimpien pelien Thief 1 tai 2 musiikeiksi. Industriaalisiä ääniä on viljelty sopivasti eikä yhtään liikaa tai liian vähän. Kaikkein eniten pidin kuitenki alku osiosta, mutta ei loppuosassakaan mitään valittamista ole.
0   +1 +2
 
8
Stocco 07.07.2005
Eikös tuotantopuoli ole ennenkin ollut kunnossa. Tämä biisi on hurahtanut jo monesti ohitseni. Hiukan siis lyhyt, mutta tämä tosiaankin täytyy kuunnella moneen kertaan, että jotain osaisi sanoa. Muita biisejäsi kuunnelleena tässä voi hyvin kuvitella kuinka tämä on jonkin miksteipin intro, jonka jälkeen rytisee ja kovaa. Nuo rouheat mörinät ovat juuri sen kuuloisia tuossa alussa. Se oikeastaan ei ole hyvä chillailu biisille, että alkaa odottaa räjähdystä. Mutta kappale pelastaa itsnsä ja kahden minuutin jälkeen ollaankin jo mukavassa leijailussa. Alkua siis voi käytää hyvänä introna ja koko biisiä sitten kuunnella muuten vaan rauhoittuakseen. Dark ambientin alle pistettynä tämä saisi kyllä mielestäni olla jopa synkempikin. Melodia on nimittäin vähän turhan kirkkaan kuuloinen.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta