Rusty Clunky Carousel

Asylum | 09.02.2008 | Big Band/Swing
2:17

Perus Asylum tavaraa. Alunperin tämä oli polkka biisi nimeltä Eerie-Go-Around (harvinaisen typerä nimi jopa projektinimeksi)
mutta innostuin tekemään siitä svengailevan version ja alkuperäinen polkka jäi kesken. no ehkä joskus sävellän sen valmiiksi.

9.00   2096 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Jaakkokujaakko 07.04.2008
Johan svengaa. Käyn tässä nuo kaksi ensimäistä biisiä läpi.

Kuulostipa hyvältä, sillä tälläistä musiikkia harvoin löytää mikseristä.
Useimmiten löytää vaan jotain "melodista metallia" soittavia bändejä, ja lyriikossa kummittelee uusi grungeaalto. Se hieman harmittaakin, mutta tämä projekti on todella piristävä vastaesimerkki.

Rusty Clunky Carousel piti sisällään veikeitä melodioita ja tasaisesti rullaavaa jammailua. Kelpais jonnekin kesäillan lavatansseihin ihan hyvin, jos olis bigband vetämässä. Swinging bonesin (playful dead) introsta tuli mieleen jonkinasteinen tango, mutta se vasta olikin alkusoittoa. Biisistä kasvoi moniulotteinen biisi. Temponvaihdokset tekivät biisistä korvia miellyttävän.

Lopetukset oli molemmissa biiseissä hajottavia! Aika tappaja. :D
Kyllä tämä on faniutumisen paikka (mikäli nuo muutkin ovat hyviä.)

Kiinnostais vielä tietää miten/millä ohjelmilla tällästä musiikkia ollaan saatu aikaan?
0   +1 +2
 
8
Otto1 11.02.2008
hauskoja melodioita.. ei iskenynnä. Grumpy men on 100x parempi. Jotenki nää saundit tuntuu va heikkenevän. Etenki näin vauhdikkaassa biisissä ne sai aikaan vähä liian nintsa-meinigin. Jatkas vain!
0   +1 +2
 
Samaa mieltä edellisen kanssa, että saundit mennyt aikaisempaa huonompaan suuntaan. Ei tämä biisi muutenkaan oikein sytytä. Tylsä biisi. Kaipa tästä voisi jotain saada irtikin, jos tässä olisi enemmän dynamiikkaa, parempi miksaus ja paremmat saundit, kun onhan noissa melodioissa ja riffeissä potentiaalia. Tällaisenaan ei kuitenkaan toimi ollenkaan, vaan tippuu samaan kastiin, kuin koneeltani löytämäni kappaleesi, jolle olet antanut nimeksi "Miikan salainen biisi".
0   +1 +2
 
ADU 10.02.2008
luv ur melodies!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta