Radioactive Ken Doll (Parts 1-6)

...as Jy Sê Haan | 20.10.2006 | Electronic
20:58
9.00   987 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 01.02.2007
Joo.. JM:n kanssa siinä samaa mieltä, että yksittäiset jutut toimivat, mutta kokonaisuus heittelehtii niin laidasta toiseen, että olisin jättänyt tämän erillisiksi biseiksi.

Erilliset biisit olenkin jo kommentoinut joten ei tästä nyt sen enempää, kuin että kyllä toimii.
0   +1 +2
 
7
JM 23.12.2006
onhan tässä ihan laadukkaat saundit, mutta osiot eivät pidä otteessaan. siis ne jatkumot. yksittäiset jutut iskee ja toimii, mutta kokonaisuus on vlaju ja hankalasti sisäistettävissä - minkä näkisin yli 20 minuutin teoksessa olevan tärkeää, siis että siinä opysyisi mukana, eikä ote heltiäisi. Toisaalta tässä on monta mukaansa tempaavaa jutua, että monta, mitkä rikkoo sen fiiliksen, joka pääsi syntymään. joten ei oikein onnistu.
0   +1 +2
 
10
Vilikki 21.10.2006
Muistaakseni nelososa kolahti näistä parhaiten (muistellen aikaa, kun näitä osasia oli vielä täällä erillään). Projekti kokonaisuudessaan innoitti aikoinaan muuten itseäni erääseen samassa hengessä (useampi helposti itsenäänkin kuultava osa koostaa isomman kokonaisuuden) toteutettuun remixsarjaan, josta innostus kuitenkin lopahti, kun pari samplea hukkui kiintolevyn pettäessä (vaikkakin ne olisi helppo tuoda takaisinkin, jotenkin asia vain on unohtunut).

Innostava ja hieno kokonaisuus siis koko tämä projekti :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta