Coffee Beans

...as Jy Sê Haan | 12.03.2006 | Goa
4:36
8.02   6800 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

DJ Smash 29.07.2006
Todella tunteikkaita padeja alussa. Kisku paukkuu hyvin ja padit korvaavat hyvin muuten tarvittavat efektit. Ei siinä mitään, mahtavaa goaahan tämä on :)
0   +1 +2
 
tos 27.04.2006
Nariseva basso kuulostaa tosi maukkaalta. Muutenkin biisi alkaa ihan lupaavasti, mutta jää sitten junnaamaan paikoilleen. Soundit on ihan kohdallaan, olisin kuitenkin yrittänyt saada miksauksesta jotenkin ilmavamman ja kirkkaamman kuuloisen. Tällaisena biisi kuulostaa jotenkin tunkkaiselta ainakin mun purkeista. Lisäpituus ei olisi tässä genressä pahitteeksi, tosin myös pieni vaihtelu toisi lisää tarttumapintaa. Ihan lupaavankuuloista tavaraa kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
DJ Jayko 27.04.2006
Tää on kyl ihan vitun mahtavan psykedeelinen biisi, täytyy sanoo ellei peräti huutaa ku ei kuule mitään kun tää soi nii lujaa! :) Tulee välillä mieleen Yellon Resistoria ja välillä joku ihan muu! En kyl keksi niinku mitään parannusehdotuksia tähän biisiin. Ei muuta ku uutta matskua tuleen!
0   +1 +2
 
8
Abaddon 27.04.2006
Itseään toistava elektroninen musiikki ei vain ole mun juttu. Tämä kyseinen biisi tosin ärsyttää niin vähän että voisin sanoa pitäväni siitä. Äänimaisema toimii. Hyvin tehty on hyvin tehty - oli genre mikä hyvänsä.
0   +1 +2
 
Cranky 22.04.2006
Vasemmalla soiva puhdas kitara(vai joku kosketinsoitin?) on ihan kiva tunnelmanluoja. Muuten en tajua tällaisesta musiikista hölkäsen pöläystä. Tasaisesti etenee ja jotain monesti ennenkin kuultuja (ainakin minun korvaani) tyylittelyjä soi siellä täällä. Lopussa täytyy sanoa että minuutin jälkeen oli kaikki temput melkein esitelty ja tyydyttiin toistamaan itseään, mutta niin se vaan kuulostaa mun korviin aina kun kuuntelee näitä virityksiä. En pysty antamaan pisteitä kun en kuuntele aktiivisesti tämmöistä.

(Sivuhuomautuksena: Pitääkö näiden kaikkien trance-goa-dance-juttujen nimissä esiintyä "Van"?)
0   +1 +2
 
8
Phunck 21.04.2006
Say no go to the pharmacist! Good track but it does not sound completely finished. It needs something on top to set it apart.
0   +1 +2
 
HW 20.04.2006
Oli sen verran vieras genre että piti ihan ottaa selvää. Ja nyt mun siis kuuluu sanoa että trancesta ei tykätä... Tässä oli oikein mukavia melodialinjauksia ja syna-asioita. Niiden ansiosta kokonaisuus oli paitsi moniulotteinen, myös kiehtova. Tunnelmassa oli jotain mystistä, maagista ja unenomaista. Biitistä en oikein tykännyt, se kun oli vähän liian peruskamaa. Mutta silti tämä oli varsin mukava kuunneltava, taitavasti tehty ja jotenkin kovin tasapainoinen teos.
0   +1 +2
 
Lou Ford 19.04.2006
Farmaseutti kävelee, farmaseutti istuu. Farmaseutti pimputtaa ja kärsii kroonisesta ummetuksesta. Pitäisikö tämän soidessa nähdä tähtiä?
0   +1 +2
 
7
novax 18.04.2006
PLUSSAA: Kivalta kuullostava äänimaailma, Bassoakin löytyy..
MIINUKSET: Ehkä vähän hidas. Kappale kehittyy hyvin vähän, ainostaan lopussa vähän. Tausta on hyvin samaa myös koko biisin ajan.
Pähkinän kuoressa: Hyvä kappale muuten. Eihan biisit olekkaan täydellisiä eikä valmiita täysin koskaan... :D
0   +1 +2
 
overdrive 18.04.2006
alkoi ihan kivasti melodialla, mikä tuntuu olevan aika harvinaista näissä biiseissä. loppupeleissä jä kuitenkin aika yksitoikkoiseksi. hyviä saundeja löytyy, tuo basso on kyllä aika ärsyttävä. mielenkiintoinen nimi biisillä, toisaalta farmasian alalla jos olisin osaisin varmaan tehdä sopivat keitokset että pääsisi oikeaan "tunnelmaan".
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 14 15 16

Löytyy soittolistoilta