Weak

5:28

Rauhallinen, raskas biisi. Demon toinen kipale.

8.58   3125 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SuomiFinland666 16.09.2010
Mielenkiintoista. Rummut hakkaa kaiken yli, mutta laulu hukuttaa rummutkin. Hieno mutta miksauksessa voisi parantaa.
0   +1 +2
 
8
Murtter 27.03.2005
Tässä huomaa selvästi miten epätarkkaa rumpalin työskentely on. Taitaa monelle "hevi" rumpalille olla vaikea paikka tuollaisen hitamman temmon soittaminen tarkasti eteenkin tuplilla. Oletteko vetäneet biisit klikkiin vai ilman? jos on ilman klikkiä soitettu niin silloin nuo temmon vaihtelut ja hapuilut ymmärtää. Kitara ei oikein kuulunut
0   +1 +2
 
P. Virta 16.03.2005
Alku saa ovelasti vääntämään tehoa lisää kuulokkeisiin ja sitten melu rikkoo tärykalvot ja ei kuule loppu biisitä yhtään mitää.... Ovelaa todentotta!
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 16.03.2005
Vähän smaa ongelmaa kun viime biisissä. Tuntuu että ei oikein pysy kasassa. Onko sitten saundeista vai soittajista kiinni. Aika tällaista alkuaikojan cof fiilistä tulee mukaan vaikkakin ei nopeita kohtia kovin paljoa ole. Odottelen seuraavaa äänitettä jos silloin olis vähän tiukempaa soitantaa....
0   +1 +2
 
Michikawa 15.03.2005
Masterointi on jäänyt vähän keskeneräiseksi - kitarat tuntuvat turhan säriseviltä ja rumpusoundi on outo. Biisin ideat ovat paikoin ihan mukavia, mutta teknistä toteutusta voisi miettiä. Samoin rumputyöskentely on oudon huojuvaa ja paikoin epävarmaa. Taustan orkesteripauhut tuovat mukavaa lisämakua, mutta kokonaisuus ei oikein toimi tällaisenaan tarpeeksi hyvin. Kyllä tämä genressään ihan mukava tuotos on, mutta kaipaisi työstämistä.
0   +1 +2
 
9
teilband 15.03.2005
Enpä tästä mitään moittimista keksi, paitsi tossa jossain kahen minuutin jälkeen rummut vähän mukamas menee epärytmiin noissa basarikikkailuissa. Naisäänimattoa ja synia/jousia/orkesteria ylistäisin, erittäin lahjakkaita näkemyksiä!
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 15.03.2005
Tuplabasareiden tarkkuudessa on parantamisen varaa. Örinään lisää vivahteita, kiitos. Lisäraakuuden saamiseksi voi kokeilla vaikka seuraavaa: pari pulloa viskiä, Skotlannin nummet ja ihminen mielellään ilman paitaa. Sitten kitataan sitä juomaa, haahuillaan ympäriinsä ja karjutaan niin prkeleesti. Pitäisi toimia.
0   +1 +2
 
lovefactory 15.03.2005
Olipa mahtipontiset soundit. Syntikkasoundi on loistava, kitara ihan OK, mutta liian hiljaisella, örinä ajaa asiansa, mutta liian kovalla. Basarisoundi on loistava, mutta liian kovalla muihin rummun osiin nähden. Naislaulu jää myös hieman jalkoihin. Melodiapuoli biisissä on upeaa ja muutenki sävellyksenä pidin. Ehkä hieman liian pitkä kestoltaan. Biisin loppu on kehnohko lösähdys muuten niin hienoon kokonaisuuteen.

Biisin pilaa totaalisesti todella kehno rumputyöskentely. Ideaa ja luovuuttaa rumpalilta tuntuu löytyvät, mutta biisistä on lähes mahdonta löytää edes yhtä virheettömästi soitettua tahtia. Pisteitä antaisin yhdeksän, jos rummutus ei olisi sitä mitä se tällä hetkellä on. Palaan asiaan pisteiden kera, jos joskus uuden version biisistä satut tekemään.
0   +1 +2
 
Rion 15.03.2005
Pidän erityisesti siitä että metalliin yhdistetään orkesterisoittimia. Ne luovat todella hienoa lisätunnelmaa biiseihin. Niin käy tässäkin. Hienosti tukevat jouset tätä teosta. Oikeastaan ainoa miinus tulee rummuista, jotka on miksattu omaan korvaani aika huonosti. Basari liian kovalla ja muutenkin ärsyttävä soundi siinä. Haitsu kuulostaa todella oudolta. Tuntuu välillä. että ei oikein mene tahtiin nuo tuplapotkut. "Onko tässä edes aidot rummut" - ajatus käy välillä kyllä mielessä. Naislaulu oli mukava lisä, piti mielenkiintoa yllä.

Ei oikeastaan muuta sanottavaa tule. Rummut olivat ainoa häiritsevä tekijä. Muuten kyllä ihan menevää matskua.
0   +1 +2
 
mnsk13 15.03.2005
Sinfonista black metallia...??? Ok, kuunnellaan. Soundipuoli tuntuu toimivan. Bläkkisbändit voisivat olla ihan kuuntelukelpoisia, mutta jumalauta tuon örinälaulun yli ei pääse, ei sitten millään. Tuplabasari kuulostaa jotenkin kömpelöltä tässä. Mutta, aika mahtipontista tavaraa on onnistuttu luomaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat