Preserved In Beast

Ardual | 19.06.2007 | Dark Metal
5:37

Uusi raita, nauhoitettu 15-17.6 Studio Watercastlessa Arttu Sarvanteen toimesta.

9.21   2224 kuuntelua

Kappaleen sanat

Kiss the ground hail my name
I'm the bringer of water
Hail my name I'm the loyal servant
My name is my masters name

Silent, tide, seeking, engulfing

I'm the one who speaks for ancient times
I'm the one who is beyond your gods
I'm the one the swarm of flies
I'm the one the flock of demons!

Evil in the valleys of earth
Haunt for unclean ones
Eternal secrets preserved in beasts
Arrogance withot comprehension
Place me on the jagged rocks
Cover my face so I may not see

Preserved in beasts we walk among you
Preserved in beasts our lords among you

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kempura 10.08.2007
Varmaa tavaraa molemmat biisit. Bändin kehitys on ollut hienoa seurattavaa ja nyt kun saunditkin on kunnossa, niin eui voi kun ihailla. Näitä olisin mielelläni kuunnellut enemmänkin ja uskonkin, että diilin saaminen on näillä aineksillä jo aika lähellä.
0   +1 +2
 
7
kooät 27.07.2007
Ihan ool splait oli vaikken mikään dark fani olekkaan. Alku kuulostin jotenkin "kuivalta". Laulu sopii kyseiseen kappaleeseen erittäin hyvin.
0   +1 +2
 
DeManic 10.07.2007
Hyvä mörinä! Tylsä biisi... ainakin tässä mielentilassa. Soitto ja soundit on kohdillaan, mut riffit ei nappaa. No joo, jos vaikka Gravewormiin vertaa, niin ihan hyvä... ehkei vaa oo mun juttu tää Dark Metal. Arvosanaks oisin antanu ekalla kuuntelulla 5. Tokalla kerralla alkupimputus saa enemmän plussaa ja pääsee jo vähän sisään tähän. Pitäis kai kuunnella enemmän ja pimeessä huoneessa kun ulkona ukostaa...
0   +1 +2
 
10
Neo.1 30.06.2007
Juu tässä reilun viikon tätä kuunnellut (ei nyt ihan 24/7 mutta kuitenkin) ja osoittaa ainakin sen että kestää varmasti enemmänkin kuuntelua ja tarkastelua. Helvetin onnistunut biisi sävellyksenä ja soittopuolelta, sekä sitten vokaalit toimii lähes täydellisesti. Siksi 'lähes' koska täydellisyys on höpötarinoita. Jostain syystä pidän enemmän tästä kuin tuosta ylemmästä, joka sekin luonnollisesti tarjoaa moshattavaa pitkäksi aikaa. Eipä tässä muuta, toivotan hyvät jatkot ja lisää kamaa odotellessa :)
0   +1 +2
 
10
Modnar 27.06.2007
Dimmut on kyllä kuunneltu hyvin. Ainakin minun korvaani Borgirin viimeisimpien levyjen hieman modernimpi mutta silti niin perinteinen black metal huokuu kirskuvien kitarointien välityksellä. Hieman melodisempi / herkempiä tunnelmaosioita sisältävä teos kuin tuo Era of Ash ja minun korviini kuulostaakin hieman paremmalta. Hyvät saundit, saakelin munakas vokalisointi, toimivat kitarariffittelyt ja mielenkiintoiset melodiakulut. Tyylikästä läskiä.
0   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 26.06.2007
Levydiiliä vaille valmis. Loistavaa jälkeä ja hyviä biisejä.
0   +1 +2
 
Leka 25.06.2007
Ja niin taas biisi yllätti täysin. Ilkikuriset äänimaisemat maalaavat ties minkälaisia tunnetiloja, loistavaaa. En tiiä miksi mutta pidän erityisesti kliinisisestä ride soundista :D. Sävellyksenä taas varmaa tavaraa ja kyllä hieman omaperäistäkin. Biisi ei missään vaiheessa käy tylsäksi vaan polkee eteenpäin kuin lentävä sorsa.
0   +1 +2
 
8
Julle666 28.06.2007
Hieno biisi tämäki, vaikka tosin välillä tasapaksua. Ja plussaa siitä ku vokaalitki kävi välillä vähä korkeammalla! Ei paljon eroa uuteen Borgiriin, tosin ehkä vähän monipuolisempaa ku uus Borgir :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat