Exile

Ardual | 28.04.2007 | Dark Metal
5:27

Pari vuotta vanha kappale, nauhoitettu kesällä 2006.

8.60   2322 kuuntelua

Kappaleen sanat

Exile

This arduous travel
Has all but emptied me
Exiled from golden halls
To enjoy earthly decay
I should not crave
For long gone past
Was it safe back then?
When I had my wings.

I've been here before
Yet I can't remember.
Instincts screaming
that I shouldn't be here
On the roots
where it took place
This is all too familiar
Here I was cursed

How can I chain myself in here?
How can I seal myself inside this tomb?

Deeper I crept these monumental stairs
which have only been witnessed by the dead.

This arduous travel
Has all but emptied me
Exiled from golden halls
To enjoy earthly decay
I should not crave
For long gone past
Was it safe back then?
When I had my wings.

Inside these ancient hallways
I gazed upon their idols
Long forgotten gods
Competed for my attention
Each one more noble each one more horrifying
Yet they could not offer anything to me

A filthy brothel disguised as a temple
Was all that was left of my cradle of curse

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Modnar 27.06.2007
Saundeissa pientä tunkkaisuutta, mutta muuten ei menoa haittaa. Vokaaleissa on hieman Daemonia ja kumppaneita, muu meininki heijastaa lukuisia bm-yhtyeitä. Koukuttava ja voimakas teos, eteerisin kosketinkuoroin ja raaoin vokalisoinnein maustettuna. Hyvä teos.
0   +1 +2
 
7
Kempura 20.05.2007
Joo kitarasoundi ei ole paras mahdollinen. Kappale kuulosti melko tylsältä, vaikka ainekset vaikuttavatkin olevan hyvin kasassa. Liekö saundeilla sitten niin paljon osuutta biisin monotonisuuteen.
0   +1 +2
 
8
Wicked one 14.05.2007
hieno biisi! täs on kyl aika upee laulaja, syntikoil saadaa aikaseks hieno tunnelma biisii.
0   +1 +2
 
8
donkkis 14.05.2007
Dimmu vaikutteet kuuluu etenkin laulusta. Alun hyvä synasoundi latistuu kitarasoundin paskuuteen. Muuten soundipuoli on hyvin hanskassa ja kaikki osaavat soittaa. Rytmistä variaatiota biisistä löytyi ihan mukavasti "keskitempojyystö vs bläst"-asetelman muodossa, mutta itse olisin kaivannut harmonistakin muuttelua mukaan. Koko biisi tuntuu alusta loppuun pyörivän samojen parin soinnun ympärillä. Mut ei mittää.
0   +1 +2
 
8
Makkaraperunat 12.05.2007
Ihan kelpo biisi. Alussa kitarasoundi tosin kuulostaa jotenkin kohtuu paskalle, en kyllä osaa sanoa miksi. Syntikat toimii hyvin, laulu todella onnistunutta. Tunnelma toimii kohtuu hyvin. Näkisin mielelläni tämän bändin livenä :)

Menevää hyvää settiä kaikinpuolin, (mikserin tasolla bändi on melko hyvä jos jaksan ylipäätään kuunnella kappaleen loppuun, tämä tuli kuunneltua useampaan kertaan) ei vaan nyt ole juuri sitä minun lemppari musaa. Jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
Hyvin toteutettu dark metalli on aina ilo korvalle ja kallon sisustalle. Vokalistin ulosanti tuo kieltämättä hieman mieleen Shagrathin, vaikka muuten nuo mainitut Dimmu vaikutteet ovat kylläkin melko vähäisiä. Laulajan äänihuulet taipuvat tosiaan asentoon, johon omani eivät likimainkaan kykene. Ääni on raikas, mutta synkkä. Hieman jäin kaipaamaan rapeampaa murinaa, sillä pienet lisukkeet eivät ikinä ole pahitteeksi. Mutta kivat ärinät, eipä voi mitään. Itse biisi kulkee mukavasti, vaikka siihenkin jäin kaipaamaan pientä väliosiota esim. rauhallisemman kosketinsoolon muodossa. Onneksi sieltä kuuluu tiukempaakin rypistysriffittelyä. Mutta tosiaan, kappale kuulostaa hyvältä, vaikkei siitä erityisiä yksittäisiä ilonaiheita juuri löydäkään. Keikalla toimisi taatusti vielä eri tavalla.
0   +1 +2
 
7
Able 11.05.2007
Homma alkaa mahtipontisesti ja samalla kaavalla jatketaan koko bisiin läpi. Mahtipontisen alun jälkeen kiinnittä huomiota ehkä vähän pöriseviin soundeihin. Ei nyt kuitenkaan häiriöksi asti. Laulu, kun tulee mukaan mieleen tulee välittömästi Dimmu Borgir. Kyllähän kaikki kuulostaa hyvältä, kaverit osaa hommansa. Vähän vielä omaperäsyyttä mukaan niin eiköhän homma lähe toimimaan vielä paremmin. Ite en tämmösestä musiikista niin välitä, mutta toimii varmasti sellaisille, jotka tälläisestä pitävät, erinomaisesti. Yhteissoitto toimii, enkä nyt löydä mitään kovin suurta valitettavaa. Varmaan kolahtaisi tosi hyvin jos tällästä muutenkin kuuntelisi.
0   +1 +2
 
10
A-X 10.05.2007
Alun synista tuli mieleen Dimmu Borgir, ja silloin alkoi mietittää, että onko tämäkin sellainen halpa Dmmu kopio. Onneksi olin väärässä, vaikka kyllähän tämä vähän kuulostaa siltä. Soitannasta tulee kyllä täydet pisteet... Ei mitään valittamista. Etenkin rumpali tekivät vaikutuksen. Sävellyksenäkin biisi on oikein hyvä, vain tuo loppu ei toiminut minun korvaan. Se tulee liian nopeasti. Jotakin sooloakin tämä kyllä kaipaisi, koska nyt biisi on todella liian tasapaksua. Kokonaisuutena tämä on kuitenkin aivan mahtava, eli en voi muuta kuin antaa täydet pisteet. Ja pakkohan tässä vaiheesa on faniutua, sen verran hyvin vedätte...
0   +1 +2
 
9
sLVr- 02.05.2007
Jännä biisi. Progeilua on sopivissa määrin, laulut ovat hyvät, riffit ja synajutut ovat hienoja. Synkkä meininki biisissä alusta loppuun, kuulostaa hienolta. Sanat ovat hyvät ja niiden tulkinta myös. Biisi on sopivan pituinen yms. Rakenne on kohdallaan, hienoa paahtoa. Omaperäisyyttäkin biisistä löytyy. Laatua. Ainoa miinus mielestäni on hieman tasapaksu meininki, ja mitään erikoista ei mieleen jää.
0   +1 +2
 
9
VonBlofeld Sr 02.05.2007
Heh, no nyt alkaa pikkuhiljaa sounditkin olemaan kohdallaan edelliseen materialiin verrattuna. Ja Anssin ääni on pelottavan vakuuttava. Biisikin oli sopivan progressiivinen eikä mitään ihan perusjyystöä. Tykkäsin...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta