Chill Out

Falling Leaves 11.01.2022

7:40

Kovalevyn syövereihein unohtunut, edeltäjiään hieman rauhallisempi ja selkeämpi teos vuodelta 2009.

-   0 22 kuuntelua
Noise

Incorrect Frequency 08.03.2010

7:18

Pitkästä aikaa sain inspiraatiota tehdä uutta materiaalia tälle projektille. Tälläkin kertaa mennään hyvin agressiivississa ja painostavissa tunnelmissa. Ehkä vielä enemmän improvisaatio kappale, kuin edeltäjänsä, mutta dynaamisuus on säilytetty kaikesta huolimatta. Kappale on luonteeltaan hyvin ailahteleva, mutta silti melko staattinen. Kuunnelkaa ja kertokaa kokemuksianne.

-   0 229 kuuntelua
Drone

Dejection 23.12.2007

6:24

Sain jonkun näköisen kipinän kokeilla Drone musiikin tekoa muiden artistien suurteoksia kuunnellessani. Tuloksena reilun kahden tunnin työn tulos. Koko kappale on oikeastaan melko hatusta heitetty kokeilu mielessä. Kaikkea on ripoteltu vähän sinne tänne enkä jaksanut nähdä kovinkaan paljon vaivaa äänimaailman rakentelemiseen tai tehdä käytetyistä äänistä mitenkään erikoisia/mullistavia. Melko apaattinen, piinaava ja synkkä tästä loppujen lopuksi näköjään kuitenkin tuli. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

-   4 2170 kuuntelua
Orchestral

After Death 22.12.2007

2:15

Hieman erilaista musiikkia kuin edeltäjänsä. Tämä kappale oli tarkoitus lisätä tänne jo aikoja sitten, mutta unohdin sen kovalevylleni pölyttymään ja nyt sitten löysin tämä uudelleen. Ensimmäisiä varsinaisia orkestraalisia kokeiluitani. Melko lyhyehköksi tämä jäi loppujenlopuksi, sillä en tässä oikein enää mitään muuntamisen varaa nähnyt. Melko alhaisilla taajuuksilla ja vähäisillä instrumenteilla tämä on toteutettu, mutta ei sillä pitäisi olla sen suurempaa merkitystä.

Kappale on omistettu ja tehty vaarini muistolle, joka kuoli sairaalassa nukkuessaan.

-   2 318 kuuntelua
Industrial

Scratched Phoneme 30.09.2007

6:50

Tämmöinen tyly paska aloitus tälle projektille ensimmäisellä varsinaisella industrial kokeilualla, jossa hyvin noise-painotteista ääneen käyttöä. Melko pitkäksi onnistuin tämän venyttämään jostain syystä, mutta tuntuu siitä huolimatta pysyvän melko hyvin kasassa. Kappale on luonteeltaan ja äänimaailmaaltaan värikäs, mutta painostavan agressiivinen ja sekava. Miksaus on huonolaatuinen, mutta annetaan kuitenkin nyt mennä näin. Kenties seuraavaan kappaleeseen saataisiin jotain parempaa aikaiseksi?

9   4 440 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.