For You

Aluminium Blade | 01.10.2003 | Electronic
4:11

Rokahtavaa Mobymaista. Tosiaan ihan Breakbeatia tämä ei ole. Tämä on biisi joka pitäisi soittaa oikeilla instrumenteilla. Sillon se ehkä pääsisi kunnolla oikeuksiinsa :)

8.86   2247 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
montzi03 14.12.2003
Ai ai tää on hieno piisi..Mutta toi kitara saundi on vähän ehkä liikaa mun korvaan. Mutta jouset on todella hyvät.
0   +1 +2
 
aluminiumblade 09.12.2003
Olen miettinyt jos tämä esitettäisiin oikeilla soittimilla, se vasta olisi jotain :)
0   +1 +2
 
9
Guilty 09.12.2003
tää on tosi hyvä, mut joku täs mätti, ehkä se et tää on aika tasapaksu. muuten tää toimii. piano sopii tähä tosi hyvin ja kitara tuo jotaa särmää.
0   +1 +2
 
8
a98 30.11.2003
piano soundi oli ihan jees, tosta skitasta en tykänny yhtää, ja jousetkin olis voinu olla mun makuun enemmän synteettiset. biitti toimii aika hyvin tässä, mutta sitä menoa ja hyviä ideoita ei ole ihan niin paljoa kuin noissa muissa, pitää nyt katella jospa tuo melodia tästä aukeaisi kuitenkin :)
0   +1 +2
 
Haava 24.11.2003
Vähän streriili saindi saundi siinä alun pianossa. Lisäksi se oli vähän liian "in your face"... Jotain impulssivastekaikua siihen. Samoin se aika alussa alkava rätisevä ininä oli aika digitaalimössön kuuloinen (aliasointia särössä?)... Stringi samplet taas loivat kauniista taustaa... Rumpukomppikaan ei ihan säväyttänyt. Vähän väkinäinen fiilis siinä kompissa, kun taas taustat huusivat vautta ja liitämistä.

Mitä tulee itse biisiin ja sävellykseen, niin tässäkin on revitty uskomattoman paljon irti aika vähäisistä aineksista. Taas biisiä on kivasti jaksotettu ja sitä jaksaa kuin jaksaakin kuunnella ihan täydet neljä minuuttia ja risat, mutta silti kokonaiskuva jäi kaipaamaan jotain sävellyksellistä lisää tai sitten lisä ambienssia peliin ja lisää sellaista eteeristä oloa tähän.

Vähän tässä viilaisin saundeja ja sävellyksellistä kokonaisuutta jollain erilaisemmalla kokonaisuuteen sipivalla pätkällä.
0   +1 +2
 
9
DjLime 20.11.2003
Laadukkaan kuuloista kamaa. Aivan alku ei ollut mieleeni. Jotenkin tuo sähkökitara aluksi on hiukan epämukava, mutta mukava meno alkaa, kun kaikki elementit ovat loksahtaneet paikalleen. Stringit kyllä ovat loistavasti tehty tässä biisissä, eikä biitissäkään ole valittamista. Kuten random sam sanoi.. hyvin sopisi elokuva musiikiksi.
0   +1 +2
 
10
[ sam ] 25.10.2003
Näyttä siltä, että olet alkanut väsäämään tällaista hyvin elokuviin sopivaa musiikkia. Tämän voisi kuvitella Prima Facien tavoin johonkin dramaattiseen kohtaukseen, mutta hieman surullisempaan ja toivon musertavaan pläjäykseen. Kävin tänään katsomassa Kill Bill vol.1 -elokuvan ja voisin helposti kuvitella tämän soivan kyseisessä pätkässä muiden hienojen kappaleiden joukossa. Upeaa sointia, jota en lähtisi korjailemaan mihinkään suuntaan. Hienoa tunnelmaa ja harkittua äänitasojen käyttöä. Kymppi.
0   +1 +2
 
9
Krisseck 18.10.2003
Muuten erittäin hyvä mutta toi särö kitara oli pikkusen liikaa. Tosi hyvät stringit!
0   +1 +2
 
8
juhku 16.10.2003
Mahtavan kuulonen Biisi!!! niiq iha huippu!!! =)
0   +1 +2
 
aleksi 07.10.2003
aika mainiot string-soundit. piano sen sijaan kuulostaa sampletouhulta. biisi on ihan kiva, ei mitenkään varsinaisesti riipaise, mutta paikka paikoin aika kaanis. dynaamisesti on hieman tasapaksua: koko ajan soi piano ja viulu ja samalla tasavolumella. tää voisi olla sovitus, joka sitten varsinaisesti esitetään vasta live-soittajien kanssa. mutta hyvä että sulta löytyy pokkaa kokeilla ihan erilaisia juttuja välillä, ei kantsi jämähtää!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta