Arja, Painijanainen

2:45

Aimo Annos & Rytmi-Veikot goes Latin!

Aimo heräsi yöllä kauheaan Painajaiseen: hän oli joutunut vapaapainiotteluun kuntosalilla! Mattotuomarina hääri itse Danny ja päätuomarina tuomaroi maailmankuulu Sergio Mendes. Aimo arveli, että Painajainen johtui ensinnäkin pari viikkoa jääkaapissa seisoneesta tortillasta, jonka hän oli syönyt iltapalakseen ja toisekseen siitä, että hän oli ahminut katseellaan kuntosalin hmmm .. miten sen nyt sanoisi ... hieman runsasta Arja-nimistä kassaneitokaista, joka aina silloin tällöin viihtyi myös salin puolella treenaamassa.

Biisi syntyy helposti kun heitetään kattilaan riittävästi tuttuja aineksia, rakennellaan jonkinmoinen lattarikomppi oppikirjoista napattujen vinkkien avulla ja pistetään sekaan pienen pieni ripaus Santanaa.

Tribuutin kohteena oleva Sergio Mendesin/Dannyn "Painajainen" löytyy mm. täältä: https://youtu.be/FLVWE...

9.00   68 kuuntelua

Kappaleen sanat

Arja
Arja

Painijanaisen
salilla mä aina nähdä saan
On pakko jäädä katsomaan
kun hän vääntää rautojaan

Massa teetetty,
dopingilla hirveellä.
Iso ruho, veistetty
naamataulu on kirveellä

Painijanainen
joka miehen kauhu trikoissaan
puolitiehen tulee vastaan innoissaan
siltä vapaapainihaasteen saan.

Arja
Arja

Painijanainen
olkavarrenkin sä sijoiltansa käännät
hartioitani mattoon kun väännät
minut täysin höyhennät

Nähnyt koskaan
en oo heittoa ilmavampaa
tartut minuun niin kuin roskaan
ei ole naista kipakampaa

Painijanainen
pian matolle mies selällensä juuttuu
painisäännöt tästä ottelusta puuttuu
takatukkanikin tuulettuu

Arja
Arja

Painijanainen
mua edes takas matolla hän rullaa
niin kuin taikinasta tekis kahvipullaa
ei yhtään sääli pullukkaa

Taas matolla se vääntää,
äijää tosi hikistä
perkeleitä suunsa ääntää
mies kun alkaa vikistä

Painijanaisen
Salilla mä nähdä taas sain sen
tuon sadankilon keijukaisen
heti pakoon kipaisen

Arja
Arja

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

AnttiJ 09.01.2020
Kiitos kollegoille kommenteista. Kovasti aina lämmittää kun joku jaksaa kirjoittaa huomionsa biisinikkarinkin nähtäviksi.

Hyvin olette oivaltaneet mitä olen tekeleelläni ajanut takaa. Digius tuossa purki sanoitukseni kaksoisraiteet atomeiksi ihan saman tien; arvasin kyllä että näin tulee käymään. Samalla logiikallahan tässä tosiaankin mennään kuin Vapaapalokunnassakin eli Watt Vainion "Regina Rento" ja "Tulta päin" -biisien hiekoittamalla ladulla. :-D

60-luvun puolenvälin jälkeen (kai se silloin oli?) Sergio Mendes & Brasil66 oli kuuminta hottia jopa Suomessa. Bändin versio aiheesta löytyy mm. täältä: https://youtu.be/BrZBiqK0p9E Sergio itse istuu pianon ääressä.
0   +1 +2
 
digius 09.01.2020
Vai että latinoa.. - ja lanteethan tässä toden totta liikkuu! Vajaan sentin puoleensa, mutta että kumminkin. Ettei tässä nyt sittenkin laulettais vaaka-mambosta, öhöm..? Näistä Antin kielilabyrinteistä ei aina tiedä mihin ne johtaa, ja onko kuulijaa viety kuin sitä kuuluisaa litran mittaa.. (tämä siis positiivista!) ;-)

Tämä kuulunee myös niihin biiseihin joissa on helppo kuulla sanoja väärin: Arja kuulosti Aarialta, ja jo etiketistä luin väärin kun painijanaisesta tuli painajainen.. - Mutta taattua soittimien, rytmin ja sovituksen karnevaalia tässä taas tarjoiltiin. En tunne ketään Sergeitä, puhumattakaan Sergiota, mut uskoisin että molemmat nyökyttelisivät tälle yhtä suopeasti kuin meikäläinenkin. :-)
0   +1 +2