My witching hour

Aetas | 27.01.2006 | Melodic Death
7:35

15.11.2006 - 1000 latausta, hienoa että kelpaa!

Ensimmäinen biisi joka tehtiin tälle bändille.

Nauhotettu Saarisen kotistudiolla. Rummut soittaa ikävä kyllä kone, mutta oikeessa studiossa sitten (joskus) päästetään Joonas kehiin. :)

8.61   4972 kuuntelua

Kappaleen sanat

My afflicted soul cries
captured by the damned
dreadful sight inside
ghost within me

Drowning in the deep
this obscure around
like a dream, floating mist
it whispers forever

My afflicted soul cries
That rotten hand seeks me
Disposses my mind
filled with emptiness

Flowing in the deep
burst with darkness
reaching for my flesh
dispelling all the memories

Convert me!
I can't resist you
Convert me!
this shivering body

ouuujeeeee uuuh ja aah!!!1

Haunted spirit will evaporate
leave the empty corpse
and I'll be beyond life
Finally alone

Take me, feel me inside
Catch me, in the moaning night
Feed me, and release your pain
Set me free

Take me, this hand is reaching
Catch me, in the moaning night
Feed me, my witching hour
Set me free

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Asamael 18.04.2006
Kohtalaisen synkeä tunnelma tässä alussa. Vahvasti kaiutetut laulut ovat demoniset, mutta hieman demomaisuutta korostavat. Puheosuus on hyvin vakuuttava ja doomahtava. Black metal- vaikutteitakin havaittavissa on seuraavassa riffissä. Kuuden minuutin paikkeilla alkava osio on varsin pirullinen. Oikein jylhä ja eeppinenkin kappale, jota hitaan ja painostavan tunnelmoinnin ystävät osaavat varmaankin enemmän arvostaa.
0   +1 +2
 
9
kake1962 26.03.2006
A creek in the mist on tälle biisille melkein kuin kakkososa. Vähän alkaa kuulostamaan tasapaksulta vaikka musiikki onkin hienoa. Vaihtelua pitäsi saada aikaiseksi jatkossa! Taidokasta musiikintekoa kuitenkin ja kannattaa ehdottomasti vaan jatkaa ja kehittää!!!
0   +1 +2
 
8
Marshall_Lockjaw 14.03.2006
Tämäpä on varsin ärhäkkää musiikkia. Jätkät ovat selvästi kuunnellut Opethia ja Swallow The Sunia. Kappaleen rakenteessa on paljon hienoja Dark/Doom metallisia piirteitä ja kitarariffit ovat raskasta old school death metallisia, nämä yhdistelmät ovat hyvin sulautettu yhteen. Koskettimet ovat erittäin komeat, suorastaan lumoavat. Kasin saa tämä, parantamisen varaa on vielä. Laulussa oleva kaikuefekti ei oikein osaa sulautua kappaleen rakenteeseen, vaan saa kappaleen tason laskemaan hieman. Noo. Kappale on varsin mainio tekele ei siinä mitään.
0   +1 +2
 
GREV 15.02.2006
Eka tekele... noh, parannusta löytyy, mutta en menisi sanomaan tästäkään että täysin turha biisi, vaan oikea rumpali kehiin ja sitten vaan biisejä hiomaan, niin eiköhän loistavia biisejä näistä synny loppupeleissä.
0   +1 +2
 
9
naarmu 08.02.2006
Biisi kokonaisuudessaan outoudessaan erinomainen. Tuntui, että jäi lopussa kuin odottamaan jatko-osaa, mikä on harvinaista. Laulussa vain kaikua vähän pienentäisin.
Tykkäsin niin paljon, että faniuduin.
0   +1 +2
 
9
Pablo Blacktooth 01.03.2006
Kyllähän tää hyvää ja tappavan raskasta metallia on. Toimii mulle. Tää ehkä henkilökohtanen suosikkibiisi näistä kolmesta täällä. Rauhalliset piano-osuudet hienoja, hyvää lämmittelyä raudanraskaille doomiriffeille. Lisää tällasta, niin hyvä tulee. Laulajan ääneen kun tulee vielä vähä lisää koskenkorvaa ja raastinrautaa, niin sitten on loistavaa.
0   +1 +2
 
8
Cranky 01.02.2006
Intro on oikein toimiva. Ensimmäinen säkeistö ihan mukiinmenevää. tossa kahden minuutin paikkeilla kun on jotain puhekohtaa niin se kuulostaa hivenen tahattoman humoristiselta, mutta ehkä vaan oon sillä päällä :) 2:40 alueella ERITTÄIN Opethmainen riffi, mutta (ehkä juuri siksi) toimii hyvin. Itse olisin käyttänyt pikkuisen vähemmän kaikua laulussa mutta se on vaan mun maku mikä tässä puhuu. Kitarat vois olla vähän enemmän pinnassa myöskin, kun niiden saundi on hyvä. Lisää vaan volyymiä sinne. Rummut on aika hyvänkuuloiset mutta olisin (niistäkin) vähentänyt pikku-aavistuksen reverbiä. (aika niuhoa, tiedän =D)

Kaikesta kuulee että Opethia on kuunneltu, mutta mikäs siinä, kun kuuluu omiin suosikkeihini niin en näe sitä niin pahana. Eikä näitä vielä ainakaan oo liiaksi ollut. Näin ensikuulemalta biisissä oli kaikenlaista ja oli vaikea saada suoralta kädeltä otetta, mikä ei ole välttämättä huono asia.
0   +1 +2
 
9
Closure 01.02.2006
Alku kuulostaa lähes alkupään opetheilta. Hienona lisänä nuo äänet. Hengitykset, lapsen nauru - sekalaiset suhinat, mutta tässä pystyy lähes heti arvaamaan mihin ollaan menossa. Laskelmoimalla osasin ennustaa missä vaiheessa tulee raskaampi kohta - komppikaan ei ollut vaikea arvata.
Rauhallinen-Raskaampi-Copy-Paste meiningillä mennään - kuten edelliseen sanoin... Sielu puuttuu. Onneksi kahden minuutin kohdalla lähti kiinnostava kohta - ja sen jälkeen tuo väliosa - hienosti pannattu! Myöhemmät kirkkourut toivat kyllä hymyn naamalle - hieno. Loppuivat liian aikaiseen. Nyt tarvitaan vaan vähän omalaatuisuutta tähän soppaan sekaan. Kyllä tätä kuuntelee. Liikaa paistaa vaan vaikutteet läpi :(
0   +1 +2
 
8
Modnar 31.01.2006
Hämyisän intron jälkeen tuttua ja turvallista huttua rautaisella kouralla annosteltuna. Toimiva kappale, jossa raskaita osuuksia sävytetään maittavasti keveämmillä osuuksilla. Jälki on todella kaunista, pakko kehua. Vokaaleissa on ihanan kalmainen kaiku. Tässä on vetoavat melodiat ja mukavia soitantoja paljon. En voi muuta sanoa tästäkään, kuin että on mahtava teos.
0   +1 +2
 
8
sLVr- 30.01.2006
Hyvä intro, ja hyvin lähtee käyntiin, paitsi että helvetin hirveän kuuloinen syntikkasoundi raikaa taustalla. Ihan hyviä riffejä ja melodioita ja ideoita. laulu on ihan jees myöskin, laatu on myös kohdallaan. Kaiken kaikkiaan ihan menevä biisi. Ei välttämättä niin minun makuuni mutta anyway.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3