Maybe

Aeiouaih | 23.10.2005 | --
2:59
8.90   10280 kuuntelua

Kappaleen sanat

i was just thinking what if something came along
could there be nothing left to say
or would we be there standing drowning in the rain
while watching the doorway slippin' away

those fields before my eyes, they never seem to die
i wonder can we ever fly
and as you leave my sight i find it hard to try
to keep reaching too high

or maybe it's just impossible
to get too high from being alive?

i woke up breathing under endless open skies
with a naked body and a naked mind
everything around me was covered by this glow
and i knew that now it's time to go

and maybe it's just impossible
to get too high from being alive

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Taakka 17.08.2006
Tästä ei tunnelmaa puutu. Hieno sovitus, kahden akustisen kitaran käyttö tuo biisiin mukavasti vahvuutta, ja basso taustalla tukee kappaletta. Laulusuoritus on hyvä, ei mitään moittimista, mukavan jammaileva tuotos, letkeää, kaunista kitaramusiikkia. Lisää tällaisia tuotoksia!
0   +1 +2
 
9
Cerende 24.06.2006
Vau. Hienoa ja tyylikästä.
Laulu on todella koskettavaa, iskee ainakin mua suoraan sydämeen.
Kitaroiden soundit on mulle kakspiippunen juttu. Ne kuulostaa pelottavan hyvältä, mut ne hallitsee koko biisiä täydellisesti, ne mun mielestä syö laulua ja erityisesti bassoa, ne ansaitsis mun mielestä enemmän valtaa tässä biisissä.
Mä arvostan tota rumpujen pois jättämistä, mut voisin kuvitella niitten myös tukevan tätä biisiä hyvin. Tiedä sitten, joska ne tappais tän tunnelman, seon hiuksenhieno raja, että pilaisko vai täydellistäiskö ne tän biisin.
Kertsi jäi todellakin soimaan päähän, aivan mahtava. Varsinki noi viimeset kertaukset, ku laulu oli niin hallitsevaa ja... (aaa)
Hienoa, mahtavaa.
0   +1 +2
 
8
Perhama 20.06.2006
Hyvä bassolaini. Kitaroissa liikaa chorusta mun makuun.. Sitten toi stereokuvan laajennus hieman hämää. Laulaja on mainio ja kasvattaa biisiä loppua kohden hienosti. Kaipaisin rumpuja tämän biisin selkärangaksi jostain puolenvälin paikkeilta. Pystyn kuvittelemaan biisin U2 -maiseksi rummuilla höystettynä.. Synapiipitys on oiva mauste ja vangitsee huomion hetkittäin. Ehkä tästä on parilla kuuntelulla vähän hankala saada kiinni.
0   +1 +2
 
10
dbgirl 04.06.2006
Rakastan tuota romanttista kitaraa. Laulukin on onnistunut hämmästyttävän hyvin. Tunnetta mukana. Meno muuttuu hieman levottomaksi loppua kohden. Onko tuossa viulu mukana? Basso on mukavan kuuloinen. Sanat olivat kliseiset, mutta ne eivät kuulostaneet siltä itse laulussa. Tuoreutta sait niihin.
0   +1 +2
 
9
Ressi 30.05.2006
Näen mielessäni Arizonan aavikot ja kalkkarokäärmeet. Ei silti ole lähelläkään countria. Basso on ehkä liian vahva ja syö kitaraa. Hiukan lähtee nuotin vierestä kun laitat(te) volyymia laulantaan.(Ehkä se on se taustalaulaja). Lyhyestä virsi kaunis. Ei jää paha huono ääni korvaan.
0   +1 +2
 
8
kokki13 28.05.2006
basso/kitara -yhdistelmä kuulostaa fucking great! kokonaisuus ei kuitenkaan aivan ysiin riitä, joten..
0   +1 +2
 
9
GREV 28.05.2006
Tämä taasen oli sen verran toisista biiseistä eroava, että laulaja ei ottanut koko stagea haltuun kertaheitoilla, vaan tässä tuo akustinen kitarakin otti sananvaltaa ja täytyy tunnustaa että tämän jouduin kuuntelemaan pari kertaa ennenkuin lopullisen "tuomioni" pääsin antamaan.

Täytyy sanoa että ei tämäkään tuottanut pettymystä... tässä se fiilis vaan ei ollut ihan niin "syvällinen", kuten kahdessa aikaisemmassa
0   +1 +2
 
Paintaster 26.05.2006
Tämä biisi ei oikein auennut mulle (johtuu varmaan sointukulusta). En anna arvosanaa, koska en halua haukkua paskaksikaan. Muut saa diggailla.
0   +1 +2
 
9
Jay Rochas 26.05.2006
tästä pidin ehkä eniten. faniudun.
0   +1 +2
 
9
quinz 26.05.2006
Kyllä on progehtavaa menoa :) Kivoja elementtejä tässäkin
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 6 7 8

Viimeisimmät kuuntelijat