Ade - Ääniaallot

ade | 29.05.2016 | Suomi-hip-hop
4:47

Beat: Life and death productions

10.00   274 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

verbal 02.10.2016
Kiitos! En ole tätä sinne julkaissut :)
0   +1 +2
 
10
Aleksi1998 24.09.2016
Tää on kova! Saattuuks löytyy soundcloudistakin?
0   +1 +2
 
verbal 29.05.2016
Kiitos kommentista. Oon aina ottanut parannus ideat vastaan ja tos oli paljon hyviä pointteja. :)

Tosta biisistä haluan viel valaista, että täysin poikkeava, mitä normisti oon tottunut väsää. Se syntyi ihan tyhjästä ja tein mitä piti tehdä. Vähän vaikea selittää, mut tuskin mitään vastaanvan tyylistä tulee vastaan.

Tuskin ikinä millään studio vehkeillä teen, mutta nyt kesän aikana ajattelin kehitellä ton rikkinäisen mikseri tilalle jotain muuta.
0   +1 +2
 
10
Emiir 29.05.2016
No nyt on hyvä! Ihan kertsiin asti priimaa. Haluisin kuulla tän ihan strudiokamoilla tallennettuna ja kunnolla miksattuna. Ei sillä et nyt olis jotain vikaa sinällään mutta saattas saada ihan eri ulottuvuudet tää biisi. Äänes sopii tähän taustaan hyvin ja muutenki sulla on tollanen ns räppiääni :D En osaa selittää mikä on hyvä räppiääni mut tässä on sitä. Ehkä se on sellanen et sitä jaksaa kuunnella ja se kuulostaa hyvälle. Biitti myös ehotonta loistavuutta ja aiheen oot tosi hyvin saanu tuohon istumaan. Kummin päin vaan että kirjotitko eka sanat vai löysitko eka biitin niin siitä huolimatta.

Tuohon/noihin väliosiin olisin mielellään kuullu jotaki miksattuja editoituja lainin pätkiä vähän nostatukseks ennen vikaa kertsiä. Jotaki aiheeseen liittyvää tai sitten ihan vaan tuolta verseistä joitakin avainlaineja.

Pientä parannettavaa löytyy joka olis sit enempi jo sellasta hifistelyä mut kukapa ei täydellisyyteen haluis pyrkiä. Harvoin jaksan innostua täältä löytämistäni biiseistä/artisteista saatika sitten kirjottaa enää kommentteja :D
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta