Blue Notes

Abstract Aspects | 02.08.2007 | Psychedelic
4:57

Kollektiivista Runottaren etsiskelyä keväisessä treeniläävässä 2007. Keskivaiheen tienoolla on suoritettu pien editointi (yllättävä häiriö käsitti soittajien mielen).

9.33   1974 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
har 10.12.2007
Piisihän lähtee rullaamaan loppua kohti kuin ensimmäiset Piirpaukkeen levyt, ennen niiden nauhoituksia.
Kova trio teillä.
Vähän tunkkaisuutta saundeissa.
0   +1 +2
 
9
carcasonneman 02.12.2007
Kunnon jyystöä ja hartautta samassa paketissa. Basso toimi hienosti!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.09.2007
Aloitin luurikuuntelulla, jossa stereoepätasapaino koversi/korvensi korvaani pahasti. Vaihdoin kaiuttimiin niin ei enää häirinnyt samalla tavalla.

Erinomainen tunnelma, ehkä hiukan turhan tunkkainen saundi, koska vähän kirkkaammilla saundeilla psykedelia ja usvaisuus tulisivat paremmin esiin. En siis luonnollisestikaan tarkoita mitään muovista steriiliä paskaa, kyllä tässä perussaundi on just erinomainen tälle musiikille.

Kaikista mieluiten tätä kyllä kuuntelisi jossain hämyisessä kellaritilassa bongin äärellä, pink floyd -visuaalien kera. Mutta kyllähän tämä näinkin toimii. Vaikka nauhoitus tällaisesta selkeästi livemusiikista aina menettääkin jotain niin ainakin se muistuttaa siitä että tällaista on olemassa. Koskas pääsee kuulemaan livenä, ja minne? Ei tätä genreä oo liikaa tarjolla Suomessa kuiteskaa.

Pidin, kuten kai aina.
0   +1 +2
 
9
dasx 24.08.2007
Jees! Tässä on vedetty maltilla ja hartaasti kunnon psykedeliaa. Holy Grail tuo kunnon post rock -kaiut kitaraan. Hienoa fiilistelyä. En sano muuta.
0   +1 +2
 
9
steppänä 05.08.2007
jos avaruudessa ois jossain elämää,kuten varmaan onkin,niin tän vois kuvitella soivan siellä jossain hiton hämyisessä luolassa,ja jossa saa sit käyttää kaikkee kamaa,vähän niinkuin tähtien sodassa,,,,,,,,mutta tää kyllä erottuu täältä hyvin ja siitä pisteet!
0   +1 +2
 
10
makes69 04.08.2007
Jos jollekin kuuluisi antaa Kingston Wall mantteli se kuuluisi tälle projektille.Upea veto.
0   +1 +2
 
10
Viimeinen matka alkoi pienellä pojalla... Hän taisi olla vielä aika nuori mutta samalla hän oli väsynyt kuin vanha mies! Hän käveli asfalttia pitkin näki kotkan joka ei todellakaan ollut normaali... Sumu laskeutui hiljalleen pojan päälle... Nielaisi tämän vei tämän kotkan luo... Kotka levitti suuret siipensä ja puhalsi viimeisen voimansa pojalle... Pojan viimeinen matka oli koittanut... Hän käveli puun luokse... Puu nosti jalkansa ja kävi pojan kimppuun... Taistelu ei ollut verinen... Universumi koki halkeaman ja poika lensi pois tästä kaikesta lopullisesti...

Helvetin hieno biisi! Mahtavaa soittamista... Tämä oli loppujen lopuksi jopa koskettava...
0   +1 +2
 
10
Varsinaista hämärän hyssyä.
Yönselkää pitkin virtaa sudenhetken kuola.
Aamunsarastus roikkuu alistuneesti haalistuneissa ikkunaverhoissa etsien sijaansa maailmassa, uuteen aamuun sulavassa.

Aamurusko polkee paikalle renkaattomalla pyörällä, asettuu pihakivelle istuksimaan vedellen aamun tuoksua keuhkoihinsa ja vilkaisee tuimasti kohti taivaankantta. Se tietää ,että päivä on tuleva, nouseva ja jälleen mailleen menevä. Sillä on se tieto eikä sitä hetkauta päivän yritys hyvittää yön pimeyden peiton viileyttä pätkän vertaa.

Aamurusko on kova tyyppi, ei se miksi sitä ollaan luultu...
Salaisuus paljastui.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta