Sonority

4:59

erittäin vanhaa

9.67   1646 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
cj.6 25.03.2005
tää biisi vaikuttaa paremmalt ku toi see the light...en jax ny kirjotel, mut hyvä biisi tääki
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 13.03.2005
Hyvin lähtee biitti potkimaan. Basarissa vaikuttaisi olevan tarpeeksi tehoa, ehkä vähän niitä ihan matalia taajuuksia olisi voinut korostaa vielä, mutta hyvä näinkin. Muutenkin rummut pelittää hyvin vaikka mitään uutta ja erikoista ne eivät tarjoakaan. Soundit pääosin hyvässä kunnossa ja kirkkautta on sopivasti.

Melodiat toimivat oikein mukavasti. Biisin ehdottomasti parasta antia ja koukkua edustaa tuo pannaileva square-melodia minkä soundia on tullut esille jo joissain biiseissä joitakin vuosia sitten, toimii hemmetin hyvin. Leadin soundi hieman tunkkainen, olisi kannattanut korostaa vähän vielä niitä korkeimpia taajuuksia niin olisi iskenyt kovempaa, näinkin kyllä menevän kuuloinen tuo lead. Padit toimii, tietty pikkasen semmosta massiivisuutta olisi voinut olla lisää tai vähän sellaista leijuvampaa että tunnelma olisi ollut vieläkin parempi jo ennestään hienon kuuloisesta tunnelmasta. Melodiat kokonaisuutena siis erittäin hyvät.

Rakenne toimii, efektejäkin tuntuisi olevan muutamia siellä täällä, enemmänkin saisi olla. Selkeästi erottaa rauhallisemmat kohdat ja menokohdat mistä rakenteelle lisäpojot. Jees, kokonaisuutena erittäin hienon kuuloinen ja tunnelmallinen biisi jota kyllä kuuntelee mielellään uudestaan.
0   +1 +2
 
10
Antibiootti 01.03.2005
lähtee käyntiin kikeillä joista pidin paljon
melodia on perus Absolute zeroo
berik biitti oli hyvä ja kaikkee
0   +1 +2
 
10
digeon 16.02.2005
biisi on taas hyvin laadukasta! niinkuin aina! rummut erittäin hyvin eroteltu ja muutenkin soundit tulee just niin ku pitääkin.. miinusta kyl tulee tost liian hiljasest bassost, mehevämpi basso on kyl enemmän mun mieleen..;) alusta liikkeelle lähtevä leadi on niin karkkia korville!! oikee trancemainen ääni. biisin on myös hyvin ujutettu erilaisia pimputuksia.. ja sit taas mukaan astuu toi absolute zeron jo lähes tavaramerkiksi muodotunut hemaiseva breikbeat kohta! siis jumalauta! meikä leijailee jo pian mee vintissä..;) jaaha, nyt sit sekoo pää!!!:D 2.45 kohast lähtevä tappavaakin tappavampi mielettömän kova ja herkullinen melodia! AI ETTÄ! mult tulee pian..;) herkkua herkkua!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta