Harmony

5:26

"See the light" biisin rungon päälle rakennettu kappale. Pitäisi suht koht hyvin potkia :>

9.64   3724 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
blaza 24.03.2006
Ehdottomasti paras biisis, jokseenkin raikas ja progressiivisesti aika lemmenkipeä yhdistelmä saundeja. Biisi etenee hyvin ja soundscape on kohdallaan, ehkä vähän liikaa breakdowneja, mutta eipä se menoa haittaa. Raikasta menoa riittää ja sillä pihvi. Eipä elementillisesti mitään noteerattavaa tai ylipäätään moitittavaa. Välillä sillisalaatti uppoaa kun pullo viskiä. :) Eipä sen kummempia spekulointeja tähän väliin, keep on going... Journeytä odotellessa. :> Siitä tosin tässä ohessa olisi sanottavaa, että saisi olla ainakin pari erotettavaa melodiaa, jotka tulevat erotettavina sekvensseinä kuvioihin biisin aikana. Vähän offtopic mutta olkoon. Nyt kossua ja blendiä koneeseen. :=)
0   +1 +2
 
9
RHP 11.05.2005
Mukavaa ja mukaansa vetävää musaa. melodiat kohallaan ja biitti hakkaa hyvin... soundien heikko laatu haittaa vähän.. senpä takia "vaan" 9 :D
0   +1 +2
 
10
cj.6 30.04.2005
hyvältä kuulostaa...basari tykittää ihan hyvin ja voimakkaasti..breik biitit o hyvii...kaikki noi saundit o iha sairaa monimutkasii ja hyvii..on kyl vitun hyvä biisi..pakko antaa kymppi...lopus tulee hyvä saha-liidi
0   +1 +2
 
shannah 12.04.2005
Mahtavaa Aku! Tästä se lähtee.
0   +1 +2
 
10
digeon 30.03.2005
no täytyy ny sanoa että tosi hyvää työtä taas! soundit mahtavat! ja ne on just sellatteet ku oot niist halunnu tehäkkin.. varsinkin piano taustal on hyvänkuulonen taas kerran. effecdtejä jälleen kerran tarpeeks mutta ei liikaa. 2.20 kohast lähtee tollanen hieman 303 tyyppinen bass-soundi kyl hyvin.. aivan mieletöntä! ku tähän biisiin vie sais ujutettua laaser- ja strobovalot ni olis kyl hyvä meno sit!;D ei voi kyl ku taas vaan tykätä! tälläst ei kukaan muu osaa ikinä tehä! soundit on meinaa niin erikoisia! ja toi bassline vetää kyl hyvää kuvioo tuol 3.30 kohasat lähtien.. mahtavaa jälleen kerran!

jos tosiaan joskus levyn teet ni olisin ostaja heti! ja ehkä jopa levy-yhtiöille tällänen olis aika herkkua... ei tälläst o koskaan ennen missään kuultu!
0   +1 +2
 
10
jhuuskon 31.03.2005
Erittäin nam! Tämä on yksi sellaisia biisejä joita kuunnellessa muu maailma unohtuu hetkeksi. Vaadin lisää tällaisia. :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 31.03.2005
Tehokkasti lähdetään liikkeelle. Basarissa on sopivasti ytyä ja muutenki rummut pelaa hyvin yhteen, ehkä vähän kirkkaampaa voisi olla ja erikoisempaakin, mutta hyvä näinkin. Alkumatka toimii hyvin aina taukokohtaan asti, mukavia nuo laskevat pluck synth - soundit. Taukokohtakin varsin mallikkaasti toteutettu, nosto hyvä jonka jälkeen lähdetään taas liikkeelle. Melodiat varsin hyvän kuuloiset kokonaisuudessaan, soundit laadukkaita ja tunnelma pysyy yllä hyvin. Vähän kyllä tulee sellainen fiilis että tähän on tungettu liikaakin melodioita. Melodialinja ei herätä kummempia fiiliksiä suuntaan eikä toiseen, ihan hyvä kyllä siitä huolimatta. Rakenne toimii totutusti ja menoa riittää koko biisin ajan, efektiäkin on sopivasti mukana. Kokonaisuutena energinen biisi jossa on myös tunnelmaa, paikoin kyllä hieman sekavan kuuloinen, mutta se ei paljoa menoa haittaa.
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 31.03.2005
Ihanaa... taas saan kuulla tuota ihanaa murtosointua josta ei voi olla pitämättä... Bassolinja on oikein onnistunut ja ehkä hieman Ferry Corsten-mainen, hyvä juttu sinällään... Biisin padit ovat kauniita ja hengittäviä... oikein ihanasti padit värittää hellin ottein matkaa...

Breikki on toimiva ja voksut kuullostavat kliseisiltä, mutta sitäkin toimivimmilta... Suvanto tulee tyylikkäästi perään... Piano on hiukkasen itsensä päällä soiva, mutta delay toimii todella hyvin muuten... kaunista ja avaraa... ihanan sci-fi fantasia maailman olet luonut soundeilla... oikein jylhää soundia! Kovaa materiaalia!

Rumpulinja on oikein onnistunut Breikkejä ja kunnon kiksu-linjaa myöten... haitsut maistuu hyvälle ja laukkaa vaudikkaasti vaihdellen ympäristössä... nam!

Biisin nostatus ei mielestäni toimi niin hyvin kuin muu biisi... melodiat ovat hyviä niillä vaiheilla, mutta aavistuksen verran levottomia... ja joku saa niissä soundin kuulostamaan hiukan epävireiseltä... onneksi se nosto ei kestä kauaa... eikä se kuitenkaan juuri ollenkaan häiritse...

Bassolinja on omaan makuun oikein sopivan vaihteleva ja groovaa sopivalla filtteröinti kikkailulla loppuun... Parasta biisissä on ehdottomasti lämpimät ja sitäkin laadukkaammat soundit. Pakko kallistua jälleen kympin puolelle, vaikkei ihan olekkaan täydellinen... melkein... 10- Erittäin hyvä, miltei täydellinen=P
0   +1 +2
 
10
RadeoN 31.03.2005
Kyllä on loistavaa jälkeä!!!!! Tosi mahtavan kuuloista melodista vääntöä hienolla ja erittäinkin toimivalla melodialla!! Äänimaailma on kerrassaan hienon kuuloista!! Paljon hyviä efektejä käytetty loistavasti hyödyksi.... Täytyy sanoo et äijäl on "tatsii" !!!!! =) Ei tästä paljon enää trance parane... täysin mun mielee tällanen "rancettelu"!!!
10 joutuu puottaa kun ei kerran valittamisen sanaa löydy!!!! =)
0   +1 +2
 
10
Holmström 05.04.2005
Erittäin omaleimaista :) Jeah.. ja niin pitääkin. Pitkästä aikaa löytyy näinkin erilaista / omaleimaista ! Pakko myöntää ettei ihan heti ole tullut vastaan näin tiukalla omatyylillä menevää juttua. Tässä selkeesti kaverilla oma tavaramerkki ja olisi hauska kuulla enemmän tuotantoa kuin 4 mixerissä olevaa biisiä... Tässä biisissä tosiaan pohjana tai ainakin osa 2. "See the Light" ja tämä on oikeastaan ihan hyvä idea, jos se nyt on niin tarkoitettu. Kokonaisuus aivan mieletön ! Hyvässä hallussa tämäkin tuotantokokonaisuutta ajatellen jos siihen saan taas takertua. Eli kaikki efektit, melodia, kokonais kulku on pidetty erittäin hyvin nipussa. Jaa... taas loppui kesken ;) No ei... tässä sopiva pituus.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat