Eternal Sounds

5:26

vanhempi biisi. Pääosin rauhallisilla melodioilla varustettua menoa.. jonkinlainen poikkihuilukin tuli ujutettua mukaan. kannattaa kuunnella vaikka onkin tekniseltä tasoltaan varsin laadutonta jälkeä!

9.56   2843 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Drakmin 22.09.2007
Aivan alku on hiukan tyhjän kuulonen pelkän kickin voimin, bassolinjan mukaantulo saa tästä periaatteessa lisää tehoja. Bassopää hyvin balanssissa. Tykkään biisin luomasta hieman haikeasta tunnelmasta, hämyisistä melodioista. Yksinkertaiset arpit tuovat kaivattua vaihtelua sopivasti. Ei mitään hittiyritystä ja hyvä niin, sopivaa iltakuuntelemista. Teknisesti tasokasta jollon pystyy kuuntelemaan itse biisiä eikä tartte niin miettiä jotain soundivalintoja :D
0   +1 +2
 
9
Antibiootti 13.02.2005
vähä vaikee arvostella ku oon iha alottelia viä. mut toi on kyllä iha sairaan hyvä biisi.
melodia on tosi hyvä : ) vaudikas laulu. Ois kiva jos voisit käydä katoo mun noit biisejä
0   +1 +2
 
10
Holmström 05.04.2005
Upea ja sujuva mutta vaikea rakenne joka on tällä taiteilijalla erinomaisesti hallussa. Melodia erinomainen. Tuotannollisesta näkökulmasta ajatellen tässä on huomioitu vaikeita juttuja jotka otettu tosi hyvin haltuun. Mikään kohta ei jäännyt paikalleen vaan sävelkulku ja kaikki jipot onnistuneita. Loppu tuli vähän liian yllättäen. Joku loppu räväytys josta kunnon alas feidaus olisi ollut ehkä... tai en tiedä... Sanotaan suoraan... loppui liian lyhyeen, olis voinut jatkua vielä jonkun aikaa... 40 sec tai 1 min ??
0   +1 +2
 
10
digeon 31.10.2004
jahas! tää on kyl tosi namu biisi!! nyt tuntuu että mr Absolute Zero on noussut tason ylemmäs musiikkialalla!! tää kuulostaa jo tosi hyvältä! täst ei voi muutaku nauttii! koska soundit on erikoisen hyviä, erikoisa melodioita ja biisin rakenne on mahtava! breikki kohta on myös kuin taivaasta!!=)

ei vaan paljoa jaksa ny komeentoida mut jos joku antaa täst alle 9, ni sillon sen musiikki maku on tosi huono!! täst ei voi muuta kun nauttia!!! tää on helppoa kuunneltavaa mut silti niin monimutkaista!! kukaan ei tääl mikseris osais tehä tälläst biisii!!
0   +1 +2
 
10
cj.6 02.11.2004
jooo kivasti biisi lähtee liikkeel hyvien rumpujen ja saundien kans....noi on kivat noi bongot...tos 1:30 kohdas tulee siisti rumpuluuppi...iha nättei noi efektit ja toi ns.piipitys ääni sopii tähän biisiin hyvin, koska biisi on aik rauhallinen...melodia on ihan hyvä...eikä biisistä löydy oikeen mitään haittapuolia....miksaus ja rakenne hyvin hallussa
0   +1 +2