Endless highway

7:26

Syysloman iltoina väsätty biisi, melodista ja sulavaa trancea. :)

9.60   2576 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Wavescale 02.09.2006
Kiintoisaa ja hyvänkuuloista tykitystä tosiaan. :) Soundi on laadukasta, mutta ajoittain soppa kuulostaa vähän sekavalta... ei juurikaan pääse häiritsemään, kuitenkaan. Sen verran toimiva paketti kuitenkin. Melodiakulut ovat oikein miellyttäviä tuolla keskivaiheilla... ja rakenne on hyvin mietitty.

Tässä jotenkin hienosti yhdistyy tunnelmallisuus ja energisyys. :) En muuten alkuun oikein tykännyt tuosta alun kitarasoundista, mutta parin kuuntelun jälkeen koin valaistuksen ja ymmärsin että sehän sopii tähän kuin nenä naamaan. :P
0   +1 +2
 
9
RadeoN 26.05.2006
Tässä biisissä on kyllä loistavia pehmeitä soundeja ja miksaus jälki on todella hyvää. Kiksu potkii mukavasti ja rummut on muutenkin hyvin balanssissa.. toimii! Melodiat on ihan jees. Kivoja pikku kikkoja biisissä eikä tekeleeseen pääse kyllästymään.. pianot ja padit on loistavia kerrassaan ja tulee todella "leijuva" olo kuunnellessa. Suvannot on todella toimivia. biisin rakenne on sitten kummallinen jollain tavalla.. vaikea sanoa.. ei ainakaa mitään ihan tavallista linjaa.. tiedä sitten onko se hyvä vai huono.. loistavaa jälkeä jälleen sinulta ja ei muuta kun lisää settiä kehiin taas. sitä odotellessa tämä menee alas useaan otteeseen!
0   +1 +2
 
10
Holmström 26.03.2006
Rok! Mieletöntä energiaa... tämä artisti heittää kaikki tavarat peliin... Hieno homma... Uskomatonta että joku pitää linjansa ja täyttää koko äänimaailman täyteen näinkin pienessä ajassa... 07:25 täyttä tavaraa... Hei, tää on meidän kuulijoiden juttu... millä tavalla otetaan tällainen energia vastaan...?
Biisin tekijä antaa kaikkensa ulos. Selkeesti hän on tulossa esiin jostain suvantovaiheen pudotuksen jälkeisestä elämästä ;) (sorry... ku ei kuulunut pitkään aikaan mitään)

Tekijän/artistin omaperäinen soundi... jeahhh! se tulee edelleen läpi mun sielunläpi. On se soundi tässä puhdas tai ei, idea on se että joku osaa tehdä omaa linjaa ja täysillä.

Suvantoon oltiin matkalla... juu ei... tää jätkä ei päästä sinne;) jatketaan eteenpäin täysillä...
Tulee samanlainen fiilis omasta elämästä vuonna -94 kun ajoin pietarista moskovaan autolla DJ keikalle, ja epämääräinen roskasakki ajoi takaa jossain syvällä ja kaukana. Piti itse ajaa vielä kovempaa jotta pääsi niistä eroon. Pääsin... ja sen takii olen vielä täällä... :)

Jos jotain kehitys ehdotusta... otetaan skitta soundit enemmän esille... alku lupas skitalle kovaa roolia... mutta sinne meni... Mutta nou hätä, tehdään tästä chill versio jossa skitta soundi pääosissa ?

Tämä biisi kokonaisuudessan hyvällä ajatuksella toteutettu.
NRG, ja paljon tavaraa. Jes... Pidä oma juttu hallussa!
Olet merkitty :) jo viime keväänä...
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 11.03.2006
Erikoinen alku kieltämättä, mutta toisaalta groovia on kivasti kehissa erityisesti tuon basson myötä. Kitarakin kuulostaa hyvältä kaikkine slideineen. Tässä nyt on vähän vaan sellaista makua taas mitä sun aikaisemmissakin, elikkä liikaa efektejä samassa kohtaa mikä sotkee biisin tunnelmaa vähän ikävästi, vaikka ne soundit laadukkaita ovatkin.

Rumpupuoli potkii kivasti ja soundit toimii hienosti. Basari vaikuttaa sopivalta tähän, vaikka ehkä pari prosenttia kovemmallakin olisi voinut olla, mutta näinkin menee mainiosti. Groovia riittää. Bassolinja on yksi koukuttavimmista elementeistä tuossa alkumatkalla yksinkertaisesta linjastaan huolimatta. Myös kitara tuo sellaista vähän omaperäisempää elementtiä kehiin.

Laadullisesti erittäin vahva biisi taas, mutta koita seuraavassa tehdä biisistä tasaisesti selkeä, koska nyt jotkin kohdat on täytetty väkisin täyteen efekteillä mikä johtaa sekasotkuun. Soundit kuulostavat ammattimaisilta ja miksauskin pysyy joten kuten aisoissaaan. Ei välttämättä paras sulta, mutta tykkään silti ehdottomasti. 9-
0   +1 +2
 
10
ClubberMan 04.03.2006
Tykkään! Biitti on aivan loistava ja meno on mahtavaa! Tosi hyvät soundit jäbä pistänyt tähän, ei löydy mitään moittimista. Monipuolisuutta piisaa ja tämä pitää kyllä kuunnella monta kertaa läpi, vaikka onkin pituutta! Loistavaa, lisää samanlaisia. 10 points!! ;)
0   +1 +2
 
10
RHP 28.02.2006
Aivan tajuttoman hyvältä kuulostaa nyt!
Melodiat on erittäin hienot soundeineen ja efekteineen jotka todella sopii biisiin loistavalla tavalla, jälkiviimeistely on myös hyvin toteutettu ja biisissä löytyy menoa ja melodisuutta hienoilla soundeilla, kaikki tosiaan toimii hyvin. Loistavaa =)
0   +1 +2
 
Aurisgale 28.02.2006
Aivan huikeaa menoa rytmillisesti. Rumpufillit ovat mielettömiä ja lyhyet taukokohdat ovat mahtavia. Jos ei saa jalkaa liikkeelle, niin ei sitten mikään. Ainut mikä tässä vaivaa, niin tavaraa tuntuu olevan hitusen liikaa itse biisissä, kun ei tiedä mihin tarttua ja ote meinaa hiukan lipsua. Muutama soundi pomppaa yli miksauksesta. Melodiat ovat kyllä varsin kaunista hyper-maalailua, melko sci-fi:stä tyyliltään. Mukavasti pitchattu, melodia muistuttaa Atb:n melodiota, kuitenkin kuulostaen itseltään.

Lopussa tuleva nosto on mielestäni turhan irtonainen, sekoittaa pakkaa entisestään. Ainut kohta mitä voisin sanoa suoraan turhaksi. Soundi-valinnat loistavia, mutta välillä miettii, että pysyykö tämä kasassa loppuun asti. Hiukan erilaisella miksauksella saattaisi kadota tämä lievä sekavuus... enemmän tilaa tärkeille soundeille. Bassline on kyllä perkuleen hieno, silloin kun sen erottaa selkeästi, muiden soundien seasta^^

Tässä on kyllä niin mielettömän hieno meno, että toivoisin tästä kuulevani hitusen selkeämmän versionkin. Loppujenlopuksi mainitsemat jutut ovat vain pieniä miinuksia, mutta ne silti vaikuttavat paljon biisin yleisilmeiseen. Kuitenkin ehjänä loppuun saakka ja erittäin hyvä biisi. Kaikesta huolimatta, tätä jaksaa kuunnella useammin.

Melodia: 8+
Rytmi: 10++
Miksaus: 8
Rakenne: 7½
Soundit: 9½
Imago/oma tyyli: 9½
0   +1 +2