Desire

Absolute Zero oldies | 09.05.2005 | Trance
7:18

Biisi ajoilta jolloin alkoi tekninen osaaminen sun muu näpertely kehittyä pikkuhiljaa parempaan suuntaan.. (rumpujen ja basson kompressointi silti ollut vielä hieman hakusessa) ensimmäistä kertaa onnistui efektipuolikin hienosti tässä biisissä. :)

9.21   2264 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
ArrestKulak 05.09.2005
tämmöne ralli. Kivasti oot jaksanu lätkiä kikkailuja taustalle. huomaa et on varmaan menny aikaa tän kanssa. percut skulaa hyvin. ihan hyvä meininki alusta asti. kivoja ääniä, tosin jotkut tuppaa huutamaan korvaan aika ikävästi, että miten sen masteroinnin laita taas on. pikkasen tuo mieleen ht -genren osittain, mutta näin yleisesti pysytään trancen puolella. muuten kyllä täytyy myöntää että tykkäsin ;)
0   +1 +2
 
9
Saguaro 06.06.2007
Pikasesti fiiliksen mukaan voisin kirjotella sen verran että jos noita acideja ois jotenkin saanu kirkkaammaks ni ois tullu hyvinkin Mirco de Govia-maiset fiilikset tuossa alkuvaiheilla, ois iskeny meikäläiseen ainakin tosi mukavasti :) Siihen ku ois vielä basarin saanu potkimaan vähä mehukkaammin kaveriks ni oisin ehkä kympin tipauttanu, mutta näistäkin huolimatta kiitettävää kamaahan tää on :) Ja makuasioista jos puhutaan niin tuo vokaali ei itelle oikein ihmeitä tehnyt mutta toimiihan se tuolla joukossa kuitenkin, lisää tämmöstä vaikka vanhaa oliskin ;)
0   +1 +2
 
9
Wavescale 08.06.2005
Jes! Yllätyin positiivisesti. Biisi nimittäin ei alkanut kauhean mielenkiintoisesti.. meininki kuitenkin parani jo parin minuutin sisään kiitettävästi ja mielialani siihen suoraan verrannollisesti. :)

Varsinkin tossa 02:00 jälkeen on tosi hienoa jälkeä; happosoundien, rumpukikkailujen sekä vokaali- ja muiden ääniefektien groovaava salaatti kolahti ja kovaa! Heh.. :)

En tietenkään pettynyt myöskään päämelodian tullessa kehiin.. sen hyvällä tapaa simppeli. Ja sisältöä biisiin tuovat erinäiset pianonäppäilyt ovat kanssa oikein mukavaa kuunneltavaa.

Ja biisin moninaiset efektit ansaitsevat erityismaininnan. Kuulostavat hienoilta, ja tuntuvat sopivan vallan saumattomasti biisiin. Nice work! :)
0   +1 +2
 
7
Most local 26.05.2005
massiiviset rummut. Voisi olla vaihtelevampaa,kitara sotkeekeskipaikkeilla.
0   +1 +2
 
10
cj.6 22.05.2005
aika hyvää letkeetä musaa..breik biitti kohta on ehkä paras täst koko biisist...siistit noi vokaalit kans..!kyl ainaki oot menos parempaa suuntaa.efektit on kas iha sairaa siistejä...koko äänimaailma toimii vitun hyvin!!!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 16.05.2005
Täytyy myöntää että odotin alulta vielä vähän kovempaa mitä olen noita vanhempia biisejäsi kuunnellut. Eipä täsää alussa oikeastaan muuta valittamista ole kuin että basari on aika tehoton ja tunkkaisen kuuloinen, sitä kun olisit säätänyt vielä lisää niin olisi ollut hemmetin kova tuo alkukin ja koko biisille olisi tullut lisää tehoa. Breakbiitti hakkaa mukavasti kyllä ja happosoundit vetää kovaa linjaa, tuli kuitenkin mieleen että ehkä tämä biisi tuossa vaihtui vähän turhan kauas biisin muusta linjasta.

Hienoja efektejä on mukana, etenkin tuo laskeva swoosh! - efekti. Melodiat toimivat hyvin, toimii hyvin tuo samalla rankka ja kevyt päämelodia. Muutenkin kaikki taustasoittimet ovat kondiksessa. Rakenteesta nyt ei voi hirveästi mainita, muuta kuin että tämähän toimii perusvarmasti ja muutama erikoisempikin ratkaisu löytyy mikä on plussaa. Rummuista toimii muut osa-alueet paitsi tuo basari mitä alussa jo mainitsinkin. Ehkäpä clap-soundi saisi olla hieman tehokkaampi, mutta menee se noinkin.

Jees, kokonaisuutena yllättävän hyväkin biisi hieman vaisun alun jälkeen. Biisi paranee koko ajan loppua kohden ja päämelodia saa pidettyä yhdessä taukokohtien kanssa hieman koukkua yllä. Sopivasti elementtejä on mukana ja miksaus on kunnossa, jäähän tästä myöskin mieleen muutamia juttuja joista tämän voi muistaa myöhemmin. Hyvä!
0   +1 +2
 
9
RadeoN 13.05.2005
Joo! Kyllä oli maukasta rancee.. Tuollaisen elektromaisen ja energisen soundimaailman olet kyllä saanut hienosti toimimaan! Todella mukavia soundeja hienosti sulautettu yhteen. Biisi rakentuu mukavasti kokoajan alusta lähtien... päämelodia on suht yksinkertainen tosin mutta toimii loppujen lopuksi oikein hyvin! Tämä kuuluu niihin biiseihin jotka aukeavat vasta muutaman kuuntelukerran jälkeen.. hyvin omaperäistä työtä.. hieno lopputulos! Miksaus on hyvin onnistunut muuten paitsi ne alapäät tosin ovat hieman vaisuja.. niitä enemmän esiin. Oikein hieno luomus joskaan ei parasta antiasi!
jokatapauksessa kiitettävä napsahtaa!! =)
0   +1 +2
 
10
ClubberMan 12.05.2005
Tosi hieno biisi! ..tosi hyviä kikkailuja ja efektejä taas kuultavana. soundit ovat tosi hyviä myös.. biitti vie heti mukaansa alusta alkaen ja välibreikissä tulee jonkunlainen sähköskidda.. joku tuossa ehtikin sanoa jotain metalli-teknosta :D toimii kyllä hyvin tuossa.
Jälleen aivan ainutlaatuinen kappale.
0   +1 +2
 
10
Holmström 10.05.2005
Nyt olen viimeistään vakuuttunut Absolute Zeron ammattitaidosta sekä omasta loistavasta tyylistä joka pitää erittäin monivivahteista äänimaailmaa yllä. Biisin pituus todella hyvä jotta tähän on saatu huolella tuotettua kaikki ideat mukaan.

Mielettömällä energialla toteutettu kunnon trance hässäkkä jossa kaikki ainekset toimivat täydellisesti. Nyt ei voi muuta kuin pyytää jatkamaan ehdottomasti tällä samalla linjalla koska tässä se persoonallisuus tulee läpi.
Kun vain pidät tämän linjan niin ei huku mihinkään basic osastolle D;

Taitaa tulla tälle biisille keski euroopan ensi-ilta 3000 päiselle yleisölle 14.5 klo 00:45 Belgian aikaa :D
Täytyypä kysäistä vielä luvat tuottajalta :)

Sekä eräässä toisessa laajemmassa "foorumissa" on tälle paikka varattuna :)

Huippu hyvää työtä ! Thnx :)
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 10.05.2005
Täytyy sanoa että hyvin rokkaa! Tässä on jonkinlaista hienostunutta ja omaperäistä fiilistä, mitä ei kuule normaalisti konemusiikissa usein. Todella jännästi nytkyttää eteenpäin. Välillä basso puhaltaa hellästi tuulta selkäni takaa. Kyllä tämä puhaltaa myös jalkoihin liikettä. Voisin kuvitella tämän hyvin tanssilattioille.

Harmittaa vain kun tämä olisi aivan mieletön biisi jos kikki ei lotisisi niin piilossa. Toisaalta pystyy antamaan anteeksi, sillä eihän softiksella päästää niin jämäköihin tuloksiin kuin hardiksella. Tässä olisi kyllä potentiaalinen hitti-rynkytys lavoille. Fatti meininki rokkaa tässä mielestäni kirjaimellisesti. Tämä voisi olla hyvin rockin ja trancen yhteensulaminen. Kunnon Techno-metallia! Monta lajia toimii yhdessä saumattomasti.

Efektit ovat mielettömän hyviä. Nam! Pitkästä aikaa kunnon acid-soundia! Biisin vokaalit tekevät tästä hiukan Paul Oakenfold-makuisen. Ei hassumpaa, kun herra tekee muutenkin erikoisen sivistynyttä kone-soundia.

Biisin ainoat miinukset ovat rummun iskun heikkous ja pieni puuroutuminen miksauksen puolelta, mutta fiilikseltä uskallan antaa tälle kympin. Erikoisen hyvä yllätys!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta