God's Punishment

Abandoned Soul | 01.06.2006 | Hardcore
6:53

Joo-o..mitäpä täst sanois..varmaa mun paras biisi mitä olen tehnyt..siis tavallaan..melodistaha tämä on..että jos synkkää ja raastavaa odotitte ni saatatte pettyä..mutta omasta mielestä taidokkain ja paras biisi mitä olen tehny..iha oma mielipide..
Tulee mielee vaa että ku menee päin vittua ni tämä biisi on aika lailla tehty tähän fiiliskeen..
Kuunnelkaa ja toivottavasti nautitte..
Surullista hardcore viihdettä

9.33   1464 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kalaforn 08.06.2006
Mm, ihan hienoa säätöä, tosin harmittaa kun tämä synkkyys oli jätetty tällä kertaa kokonaan pois listalta - mutta toisaalta, onhan se ihan mahtava juttu, että muunlaiseenkin tyyliin osataan biisejä kyhätä... hmm, niin juu, kesällähän pitääkin nimenomaan jättää se synkistely toisaalle, olinkin jo unohtaa, hehe, tosin, enpä itse mikään kesäihminen ole. :P Söpöä tavaraa, kuten Zutsuu jo totesikin.
0   +1 +2
 
BigSimon 04.06.2006
Sun suosikki FL Keys paistaa taas läpi tästä. Ei tää ole niin surullinen. Joo toi breakbeattikohta oli huono. Se biitti menee iha offarii kaikkee muuhun nähden. Voisit joskus kokeilla tehdä jotain muuta eikä aina piiloutua tuon rankan hc-kickin taakse. Jos tästä nyt jotain hyvää hakee niin noita jousia ei voi moittia.
0   +1 +2
 
9
asvp 01.06.2006
Joo, eipä tässä minunkaan mielestä paras melodia ollut. Tuo 1:50 kohalla alkava melodia kuulostaa jossain kohissa aika randomilta, mutta 2:15 kohilla muuttuu hillitymmäksi. Sitten tuon "päämelodian" ois voinu soittaa jollain muulla soittimella ehkäpä. Mutta kaikenkaikkiaan ihan ok-tavaraa.

Ainiin, tuo breakbeat-komppi särähti jostain syystä korvaan, ei kuulostanut niin luontevalta, kun olisi voinut.
0   +1 +2
 
9
Teknoaidi 01.06.2006
unnau un un ummau tai jotai xD
tää oli iha söpö. ei paras melodia ja trance synasta en pitäny, mutta muuten hyvää työtä :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta