Faces Of The Past, Eyes Of Tomorrow

Abandoned Soul | 22.10.2005 | Hardcore
6:39

ázwbn kanssa tehty haikeaa trancecore/hardcore/industrial vaikutteinen tamppaus biisi...oikein hienoilla melodioilla..Jokainen voi vetää mielipiteet ja ladata tämän..mutta omasta mielestä toimii kuin nyrkki silmään! Biisin nimi on:
Abandoned Soul & ázwb - Faces Of The Past, Eyes Of Tomorrow

9.50   1756 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kalaforn 23.10.2005
Ensikuulemalla parhainta antia, perkele! Kick potkii niin munille kuin perseellekin samalla vimmalla kuin Angerfist, hmm, tämä taitaa tosin potkia kovempaakin. Rumpulooppien käyttöä hiukan säästelty, mutta menee se näinkin, tavattoman hyvin. Melodia varsin hieno, mitä HC:ssa todella harvoin kuulee, no, ainakin saatiin se elementti tähänkin, nyt kelpaa kuunnella. Synkkä tunnelma antaa vielä sen loppusilauksen tähän, näin sen olla pitää, "iloa" ja synkkyyttä ja särökick!
0   +1 +2
 
8
Kari Runk 23.10.2005
Ahaa taas mukavan laadukas yhteistyö biisi.
Mukavan tasaista menoa alusta loppuun, varsinkin melodiat sopivat tunnelmaan ja bassokicki oli jotenkin mukavan pehmeä, joka saattaa kyllä johtua tämän hetkisestä mielentilastakin (kännissä) josta saa syyttää mahdollisia kirjoitusvirheitäkin. Tuo pieni tempon muutos n. 3.30 min kohdalla piristi mukavasti biisiä ja alkoi jopa kohtalaisen hyvässä kännissä pää nyökkäämään nopean tempon tahtiin. Vokaalit olivat myöskin tasokkaat, vaikka siinä olikin miekkonen "mölisemässä", jotenkin se naisääni kuulostaa aina niin mukavemmalta, jota olisin tähänkin toivonut.

Kokonaisuudessaan mukavan laadukas biisi, joka olisi saanut olla hieman lyhyempi, n. 4 minuutin pituisena biisistä olisi saanut jotenkin eheämmän ja tasokkaamman kokonaisuuden, sillä nyt alkoi jo pituuden puolesta puuduttamaan.

Tässä tilassa kuunneltuna kuitenkin kasin biisi ja täytyypi katsella huomenna jos vaikka numero kohoaisi uuden kuuntelun johdosta ja biisikin uppoaisi paremmin. (täytyy vielä toivoa, että muisti pelaa)
0   +1 +2
 
9
MyDeath666 22.10.2005
Tässäpä oli taasen oikein raivoisaa ja potkivaa ultra-mättöä, ja vieläpä mätön lordin ázwbn kanssa tehtyä settiä. Oikein mieluisaa kamaa. Ja ne haikeaakin ihanammat melodia leikittelyt sopivat biisiin todellakin kuin nyrkki silmään. Eipä muuta kuin jatkakaa samalla mallilla eteenpäin niin kyllä hyvä seuraa!
0   +1 +2
 
10
Teknoaidi 22.10.2005
Mahtipontista, haikeaa, räjähtävää. Paljon vaihtelua ja varsinkin mättökohtaus... tästä ei biisi enää paljoa(jos ollenkaan) parane :)
0   +1 +2
 
Beta 22.10.2005
Ite tykkään nopeemmasta kamasta :) mutta silti tämä biisi toimii todella hyvin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta