Catastrophic Experience

Abandoned Soul | 29.01.2006 | Hardcore
5:50

Erittäin hieno biisi omasta mielestä..toimii omaa korvaa sairaan hyvin..yks parhaimpia biisejä mitä olen aikaan saanu...kikat parhaimpia ja melodiakin addiktoiva :) kuunnelkaa ja arvostelkaa! Viimeistelty ja parempi laatunen versio on kovaytimes sitten..että kannattaa sieltä ladata :)

8.71   1561 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jukeboksi 01.02.2006
Alku loistaa tunnelmallaan, sitkun noi synat lähtee niin tulee sellainen epäilyksen maku suuhun, mut maukas kicki vie sen pois. Joo, kikkailu toimii. Bassokin...3:46 lähtee hyvää kamaa. Pitää kuunnella myöhemmin kajareilla (ei näin aamusta sovi junputella) niin sais tosta kickistä vähän enemmän irti, kun tää speedcore-kohta ei iske kovuudellaan ainakaan nyt. Loppu suhahtaa oivasti. Ei kyllä kympin kamaa aivan, mutta iski niinkuin yleensä. :)
0   +1 +2
 
10
Teknoaidi 29.01.2006
Houhou.. mystistä meininkiä noiden synien kanssa :P. "Prepare yourself for destruction!" oli kyllä loistava nousu sample kun sitä ei osannut odottaa :D. Lopussa sit orgasmiin speedcore mätöllä. Eihän tää niin raastava biisi ollu, mutta erilainen :)
0   +1 +2
 
9
Beta 29.01.2006
Tosiaan tuo melodia on aika lailla parasta mitä mitä oon sulta kuulluu ja tuo kikki potkii :). Tuo alku on todella hyvä, mut muhun ei niin oikee iskeny :(.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 29.01.2006
Jaa-a, eilen lupailit enemmän kikkailua, niin kickin kuin melodiankin parissa(tai pelkästään kickin, en muista) ja jotain rumpuloopeistakin muistaakseni vihjailit ja mitä biisi tarjoileekaan tämän 5:50 aikana? Aivan, juuri sitä mistä kyse olikin! Kick se jaksaa viihdyttää kovuudellaan, uutta melodiaakin pukkaa kehiin(jopa erillä sampleilla) aina tarpeen tullen ja 4:03 kohdalla meno eikun rakentuu entistä raskaammaksi, temmon nopeutuessa tai ainakin rytmi vaihtuu 4/4:stä lyhyempään... no kuitenkin, hienoa, Speedcorea tässä kaivattiinkin. :) Ei ehkä niin synkkää kuten aikaisemmat, mutta ainakin kick jaksaa viihdyttää samaan tuttuun tapaan ja sehän on vain mahtavaa. Järeää tavaraa, oikeastaan harmittaa jo ottaa se yksi numero vähemmäksi, mutta niin se vain on... hmm, ja mistäköhän se lähtikään? En tiedä, mutta ei tämä kyllä ihan täyttä kymppiä joka tapauksessa ansaitse... :P
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat