Abandoned Soul & Zutsuu - Brainbashin

Abandoned Soul | 09.10.2005 | Hardcore
4:24

Zutsuu Mastan kanssa tehtyä mahtipontista/vitun raakaa mättöä! Saatiin vähän inspiksiä Le Bruit Qui Courtin Blood Bowl EP:stä :)
Paremmalla laadulla tutusta osoitteesta!
Biisin koko nimi: "Abandoned Soul & Zutsuu Masta - Brainbashin"
Japanilainen sample: "Nyt aloitamme hyökkäyksen meidän puoleltamme!"
/Epic/fucking raw shit made with Zutsuu Mastal! We got some inspiration from Le Bruit Qui Court's Blood Bowl EP :)
Get it in better quality at the old address!
The track's whole name: "Abandoned Soul & Zutsuu Masta - Brainbashin"
The Japanese sample: "Now we will start the attack from our side!"

150-300 BPM

9.90   2366 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Beta 05.11.2005
Ei saatana ku en ennen huomannu kuinka hyvää mättöä tää on. Kick jyystää ja raastaa, siitä todellakin plussaa!. Melodiat menee, en niitä oikee huomaa ku keskityn toho kicki :D. GJ Playlistalle meni...
0   +1 +2
 
10
Jukeboksi 22.10.2005
Melkoisen riemukas alku :) Kick lähtee ja <3 RIIVAAVA särö ja mahtipontinen melodia menee hyvin yhteen, voksusamplet!!!!!!!! Vittu, kolahtaa AIVAN ENITEN! Parin minuutin kohdilla vaihteleva kick toimii myös. Mahtava tunnelma jatkuu läpi biisin, selvä 10, ei mitään valittamista. Voi hitto, ei tässä ollut todellakaan mitään vikaa, pituuskin täysin oiva. Perkele.
0   +1 +2
 
10
Kari Runk 14.10.2005
Raakaa, synkkää, mahtipontista, pelottavaa, näillä sanoilla voisi kuvailla Abandoned Soulin biisejä...
Japanilaiset äänisamplet/vokaalit rulettivat ihan kympillä.
Tähän asti mielestäni parasta Abandoned Soulia, mitä olen kuullut.
Biisissä on enemmän monipuolisuutta ja vaihtelua, kun muissa biiseissäsi ja se on positiivista, sillä biisin pitää sisällään tiukemmin ja kiinnostus pysyy yllä. Äänimaailma oli taas mukavan synkkä ja basari hakkasi särön kera todella mainiosti. Ainoa miinus tulee noista "huutovokaaleista", joista en saanut kunnolla selvää, olin jopa erottavani suomalaisia sanoja (pitääkö paikkaansa), mutta en ollut varma, kun huuto jäi ihan liian kauas taustalle (kuului liian hiljaa), mutta tämä oli pieni miinus lähes täydelliseen HC piisiin, josta HC diggarit varmasti pitävät ja itse kuulun tuohon sakkiin.
Kokonaisuudessaan viihdyttävää HC kamaa. 10 points.

Aika ihme juttu muuten, kun kuuntelin biisin tässä pari kertaa läpi, niin olisin voinut vannoa, että se olisi ollut joku vähän yli kahden minsan biisi, sillä niin nopeasti aika meni tämän maukkaan biisin tahdissa. Lataukseen lähti myöhempiä HC orgioita varten.
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 09.10.2005
Alun oopperointi, särökick, vokaalit, oi että! Täydellisyyttä kerrakseen! Perkele, vielä mitä, pistää potkimaan kyllä lattiiaan sellaisella voimalla, että ihan etoo... Pirun kova! Japanivoksuja ym. ym. Aah, en osaa ajatellakaan enää mitään huonoa tästä, ei voi muuta sanoakkaan, kuin että täydellinen. :F
0   +1 +2
 
10
asvp 09.10.2005
Olipas mainio kokonaisuus, kivat melodiat, kikit ja ennen kaikkea vokaalit, vaikka noista japsi(?) vokaaleista en mitään tajunnukkaan. :)
Oli kyllä sinäänsä mielenkiintoista kuunneltavaa, kun erotti että tässä oli tommonen Abandoned Soul mainen tunnelma, mutta Zutsuu Masta maiset vokaalit.

Kyllä ne miekkoset vaan tietää mistä Hardcoressa on kyse!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta