Abandoned Soul & dOob - Silent Voices

Abandoned Soul | 25.04.2006 | Hardcore
5:46

Ensimmäinen yhteistyö biisi dOob nimisen artistin kanssa...ehkäpä olette kuullet hänen biisejään mikserissä..omasta mielestä hemmetin hyvä träkki..eikai siin muuta...ota biisi kuulevii korviisi ja sano mitä mieltä ootte!
Abandoned Soul & dOob - Silent Voices

8.86   1672 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Teknoaidi 27.04.2006
Kierrätetty sample ja basari mikä ei pahemmin iske... Lopussa tulee tykimpää basaria. Söpö sample breakdownissa, mutta biisi jää omaan makuun liian junnaavaks. Ilman kovempaa basaria ja melodiasamplella kikkailuja ois aika kuraa..
0   +1 +2
 
HauntingShadow 27.04.2006
Thanks!
0   +1 +2
 
9
BigSimon 26.04.2006
"Syvä" tuossa alussa pitäis olla "Hyvä" :)
0   +1 +2
 
9
BigSimon 26.04.2006
Syvä tuo sample ja häijysti menee tuonne taustalle. Bassoilla hyvin kikkailtu tässä alussa kun neki menee tuolla taustalla. Komppi lähtee vähän kun tyhjästä ja sitä ei oleta. Tuo matala basso mikä ei ole heti kompin alussa on vitun mainio. Komppi vähä omituinen, mut onneks ei liian särö. Tuo sample jäi vähän niinkun yksin ennen tota hoilailukohtaa...Hoilailua, jahas sample tulee taas ja bassot pyörii ku meikä tanssilattial umpikännis laidasta laitaa. Sitten komppi jauhaa taas ja kuulostaa iha hyvältä niin kauan kun lähtee tykittää entistä enemmän.

Tää biisi selkeest rakentuu kokonaa tuon samplen varaan mikä tekee tästä ehkä ykstoikkosimmista mitä näitä sun oon kuunnellu. Mutta silti paras sulta, mitä nyt miesmuistiin ensimmäiseksi tulee. Tuntuu hieman että tuo sample ja sen hitaus jää joskus nopean kompin ja kikkien lyömäksi.

Tykkäsin tossa lopussa kun ei ollu kikkejä niin kovaa tahtii enää. :P
Saat lähettää ton samplen, kokeilen tehä muuta genree siihe.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta