Light Of Dawn

AAE | 12.03.2006 | Laulaja / lauluntekijä
3:07

Antti: piano

9.35   3994 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Noison 16.07.2007
Haikeaa ja syvällistä.
Tällainen pianoinstrumentaalinen musiikki on kyllä todella harvinaista herkkua korville ja muutenkin kyllä lähellä sydäntä, vaikka harvoin tuleekin kuunneltua vastaavanlaista musiikkia. Koskettavaa ja korvia hivelevää tunnelmointia ei voi vastustaa mitenkään. Moni kakku päältä kaunis, mutta katsotaanpas mitä tämän alta löytyy.

Alku hartaudesta itse saarnaan:
Alkaa mukavasti surullisilla/haikeilla sävelillä ja iskuilla. Oikein hyvä. Surumielinen tunnelma ja matalat sävelet ovat vain pelkkää plussaa ja mielenkiinnon lisäystä tämän tyyppisissä kappaleissa. Nuotti kyllä hieman jää junnamaan välillä, mutta kappale on kuitenkin rakenteellisesti niin hyvä, että se ei paljoa kiinnitä kuuntelijan huomiota, toistaiseksi.
Matalat iskut taustalla tuovat mukavasti lisää sitä haikeaa tunnelmaa tähän. Entistäkin kauniimpi ja surullisempi. Pienet tauot ovat kyllä rakenteelle mukavava lisämauste. Tulee mukavasti lisaa virtaa vaikka vahan toksahtaakin ainakun semmoinen tulee. Hienosti ajateltu kuitenkin.
Tuosta loppuosuudesta viela sen verran, etta se tuli aluksi hieman yllatyksena, mutta siihen kylla tottuu kun tata kuuntelee. Odotin kappaleen loppuvan siihe, mutta niin ei kaynnyt. Loppujen lopuksi se on jopa oikein kaunis ja hyvin sovitettu kohtaus tassa sävelmassä. Todella vakuuttavaa, ei voi muuta sanoa.

Kertakaikkisen miellyttävä ja silmiä vetistävä kappale. Tästä osaa nauttia jos vain on tunteikkaan musiikin ystävä. Täytyy kyllä sanoa, että ihastuin tähän kappaleeseen ensi-kuutelulla. Tosin, kuuntelu kerrat venyivät kirjoittamisen aikana. Mahdollisesti lisää tämän tapaista materiaalia tulossa tänne? Olisin ilo kuulla. Tämän ihastuttavan ja suorastaan fantastisen kuuntelu kokemuksen jälkeen, on varmasti hyvä käydä nukkumaan (jos nyt enää aamunaikana kerkiän edes). Mainosta ja muuta ilmoitusta vain sitten tullemaan kun on tulossa uusia kappaleita. Kiitos kuitenkin tästä ja hyvää yötä!
0   +1 +2
 
10
heidiiiii 31.08.2006
Kaunis leffamusa tyylinen biisi, on...tosi kaunis! Toimii hyvin tällaisena mutta saishan tuosta tehtyä vaikka mitä!
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 14.05.2006
Hienoo ja tunnelmallista pianonsoitantaa. Toimii hienosti ja vaihdot kanssa :)
0   +1 +2
 
10
aavikon.neito 04.05.2006
hm.. sopivaan tilanteeseen tulit ja suosittelit musiikkiasi.
Tässä on kaunista alakuloisuutta pienillä toivon tähteillä.
Piano tunnelmointi saa mulle aina karvat pystyyn..
Joo jäbän pitäs harkita leffamusan tekemistä.
0   +1 +2
 
9
herzforge 28.04.2006
Huhhuh. Ihan loistava träk. Mä käyn kyllä tän jälkeen nää muutkin kuuntelemassa kuhan ehdin. Oisko tästä mahdollista saada tehä versio.
0   +1 +2
 
9
Rock Bastard 27.04.2006
Ihan mainiota pianottelua, pistää taas miettimään kaikenlaista... Ehkä olisi saanut olla jotain muutakin mukana, mutta se on vain oma mielipiteeni; ehkäpä juuri se jousiorkesteri, se varmaan sopisi tähän tosi hyvin!! ;D
0   +1 +2
 
10
Aquila 01.04.2006
Todella ideoita herättävä, silmiin tulee kuvia, jotka hyvinkin vois olla jossain elokuvassa
0   +1 +2
 
9
pulmones 26.03.2006
Jotenkin tutun kuulosta.... mutta ei anneta sen häiritä!!! Tosi hieno ja tunnelmallinen biisi instrumentaalina toimii uskomattoman hienosti!!! Taas toi riffin vaihto lopussa vois olla ihan jotain toista biisiä.... muuten täyden kympin viisu!!!
0   +1 +2
 
9
Nasic 11.02.2007
Tää kuulosti tosi hyvältä. Kuten tossa yllä onkin jo mainittu, niin kuulosti elokuvamusiikilta...mut tosi kaunis ja tunnelmallinen kappale kyllä. Tykkäsin paljonkin.
0   +1 +2
 
10
Surullista... Itseni mielestä oikein sopiva tähän tilaan joka on päällä... Voin kuvitella tämän johonkin elokuvaan jossa taiteilija katsoo päättävästi paperia ja miettii mitä siihen saisi aikaa... Hieroo päätänsä eikä keksi, mutta on pakko...

No joo... Kaunis biisi ei voi muuta sanoa... Kiitän ihanasta kuuntelukokemuksesta...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2