1MA feat. Katya - Malaga

4:42

Eiköhän kappale esittele itse itsensä sitä kuuntelemalla!

Kappaleessa mukana: Katya http://www.mikseri.net... - Kiitos

Miksaus ja Masterointi: TommyDee http://www.mikseri.net... - Kiitos

8.40   543 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Pinkkijää 22.11.2011
nyt alkaa kuulostaa jo ihan hyvältä ! kertsit osu ja uppos...
0   +1 +2
 
7
Ongelmat:
-Biisin räppi osuus hukkuu efekti kikkailuun kokonaan. Eli soundia kuivemmaks niin sais sanoista selvää.
-Kitara osuudet(kertsi?) räppien päällä hakkaa tasan samalla taajuuskaistalla voksujen kanssa armottomasti kaiutettuna ja sotkee vokaalin joka mun mielestä musiikki tyylin idea on. Tästä poisluetaan naisvokaalit.
-Miksauksesta puuttuu dynamiikka mikä ilmenee siten että kaikki mitä tapahtuu on jotenkin yhtenäistä pad-taustaa josta puuttuu itse biisi päältä. Kuulostaa jotenkin tausta soundeilta joista on jäänyt kaikki muu tekemättä.

Plussat:

-Mun mielestä tää flow joka normaali järjen mukaan ois ihan mitä sattuu, toimii ihan helvetin hyvin. En tiiä mikä siinä koukuttaa. Tokihan sitä kannattaa kuitenkin selventää, niin sanoitusten pointti tulisi tarkasti kuuntelematta esille. Omaperäinen tyyli sulla pommittaa josta uskon kehittyvän vielä mielenkiintoisen kokonaisuuden! Sun pitäis päästä nauhoittaan biisi jonkun kanssa joka on räppiä tuottanut ihan sen takia että saisit nuo pikku klikit korjailtua, niin alkais kuulostaan hyvältä. Tai sitten teet ihan hulluna töitä harjoittelun eteen.

-Ville
0   +1 +2
 
10
TommyDee 21.11.2011
veryBestille: Biittiin on lisätty jo bassoa miksausvaiheessa sekä niitä on Ozonen masterointisoftan enhancerilla vielä masteroinnissakin korostettu. En osaa sanoa. Mutta palautetta miksauksesta olis kiva saada. Siis ihan silleen kunnon teknistä kieltä, eikä vaan et "noi on jotenki oudot ja tuo on sitä ja tätä" :) No en tarkoita että sellasta ois kukaan sanonutkaan, mut miksauksesta jos ja kun antaa palautetta niin siinä pitää olla asiansa tietävä palautteen antaja että siitä on miksaajalle hyötyä. Muistan kun mun ex-muija - joka oli tyhmä kuin saapas - vertas kaksia stereovahvareita keskenään ja se ei osannu sanoo mitään muuta ku et "tost toisessssst kuuluu jotenki sillai hyvin toi, emmä tiiä". Sit hirveen kyselytunnin jälkeen selkis et toisessa vahvarissa oli diskantti aika kovalla. ARGH!!!! "kuuluu sillee jotenki hyvin"... Voi vittu et hermo meni :D No mut pistäkää vaan palautetta tulemaan. Respect!
0   +1 +2
 
8
uninen runoilija 19.11.2011
Sun paras biisi, Katya loistaa aina! Ladattavaksi?
+2   +1 +2
 
10
TommyDee 18.11.2011
Loistava fiilis tässä biisissä. En ole tän genren asiantuntija mutta helvettiäkö kukaan on asiantuntija sen suhteen mikä kuulostaa ittestä hyvältä ja mikä ei. \m/
+2   +1 +2
 
joo oli, sen jälkeen nauhotettu uusiksi ja muutenkin muutettu.
0   +1 +2
 
7
veryBest 17.11.2011
Jess.

Tämä biisihän oli sulla jo silloin aiemmin täällä raakana versiona.

TommyDeelle. Miksaukset muuten ihan ok tasoa, mutta basso/matalat taajuudet ois saanu olla mun mielestä kovemmalla, tai sitten tuo johtuu alunalkujaan huonosti miksatusta biitistä.

Katyalle: Lauloitko tätä biisiä varten nuo laulut, vai onko nuo jostain sen aiemmasta projektista? Kuulostaa jotenkin aiheen vierestä menevän nuo.

Sitten ite räpit. Artikulointia vois koittaa parantaa, ei kannata pitää nauhottaessa kiirettä. Sitten tuota flouta voisi lisäksi koittaa treenata, tällä hetkellä räpit kuulostaa lähinnä siltä että lukisit suoraan paperilta noi riimit.

Kaikenkaikkiaan kelpo kappale, jossa olisi potentiaalia paremmaksi, mutta joka jää kehnon toteutuksen vuoksi hiemän vajaavaiseksi.
+4   +1 +2