Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Historiaa minusta ja musiikistani:

Olen syntynyt neljäs päivä maaliskuuta vuonna 1983. Musiikki on ollut minulle koko ikäni se yksi elämän tärkeimmistä asioista. Musiikkikoulutuksen aloitin vuonna 1992, kun menin musiikkiluokalle Rajalan ala-asteelle. 1996 siirryin musiikkiluokalle Minna Canthin yläasteelle. Vuonna 1999-2002 kävin Kuopion Yhteiskoulun Musiikkilukion. 2004-2006 suoritin Musiikkialan Perustutkinnon Kuopion Konservatoriossa, siitä asti olen voinut kutsua itseäni Muusikoksi ihan virallisesti ;). Olen myös suorittanut Laulun D-tutkinnon klassisessa laulussa, se sisältyi Musiikkialan Perustutkintoon. Minulla on myös Klarinetin 3/3 tutkinto ja Pianon 2/3 tutkinto. Lisäksi minulla on Tietojenkäsittelyn Tradenomi tutkinto, jonka suoritin Savonia Ammattikorkeakoulussa vuosina 2007-2011. Opinnäytetyöni tein aiheesta: Tietokoneen käyttö musiikin tuottamisessa ja studiotyöskentelyssä. 

Olen säveltänyt musiikkia vuodesta 1998 lähtien. 1998-2005 tein midi musiikkia käyttäen: Voyetra Digital Orchestrator Pro ohjelmaa ja Record Produceria. Käytin äänifontteja, joita ladattiin tietokoneen keskusmuistiin. Vuonna 2005 rupesin tekemään musiikkia Reason ohjelmalla. Kokeilin myös vaihtoehtoisesti Fruity Loops Studiota, jolla tein muutaman kappaleen. Kuitenkin tykästyin enemmän Reasoniin ja nykyäänkin käytän Reasonia. Lisäksi minulla on käytössä Roland Juno-Di syntikka. Äänikorttina Fast Track Pro ja monitoreina Behringer Truth B2030A. Lisäksi on kolme eri mikkiä, yksi 30 euron halppis mikki, sadan euron konkkamikki ja sadan euron dynaaminen mikki. Musiikin tekemisestä olen saanut energiaa arkeen ja mielialaan se on vaikuttanut positiivisesti. En voisi elää ilman säveltämistä ja tietokonetta, ne on kaikki kaikessa. Tarkoitus on myös ilahduttaa muita omilla sävellyksilläni ja olenkin saanut urani aikana paljon positiivista palautetta mikä on kannustanut jatkamaan musiikintekoa.

Jos luet tätä sivua, tutustu ihmeessä Quantum Levelin musiikin maailmaan. Kappaleita olen historian aikana säveltänyt yli 400, joista yli 300 löytyy mm. Spotifystä. Tykätä voit Quantum Levelin facebook sivusta. Kotisivut löytyvät täältä. Nyt Mikseri.netistä myös löytyy ATOPICA ajan kappaleita, joita haluan julkaista. Niitä kappaleita en ole julkaissut Quantum Levelin nimen alla. Mikäli tykkäät musiikistani, on hienoa, jos vähintäänkin kuuntelet sitä Spotifyssä. Levyjä voit ostaa vaikkapa Itunes Music Storesta tai cdbaby.comista. Cdbabyn kautta olen saanut mahdollisuuden laittaa omaa tuotantoa myyntiin. Vuodesta 2009 alkaen minulla on ollut myös mahdollisuus saada kitaran soittoa omiin kappaleisiin. Nykyään tunnen kaksi kitaristi ystävää Matias Jaakkolan ja Petteri Hyvärisen, jotka soittavat osassa kappaleistani. Lisäksi on kolmas kitaristi ystävä, jonka kanssa äänitin vuosia sitten kitaran pariin kappaleeseen. Nyt 20 vuoden säveltämisen kunniaksi on julkaistu 20 Years of Music albumi. Albumi löytyy mm. Spotifystä ja sisältää 45 kappaletta.

Musiikin tekemisessä on tarkoitus kehittyä koko ajan, mutta erityisesti miksaaminen ja masterointi on ollut aina se haastavin juttu. Osan kappaleiden miksaus kuulostaa jälkeen päin siltä, etten olisi niitä nykyään julkaissut sellaisenaan, mutta nyt olen onnistunut siinä paremmin. En ole saanut konemusiikin tekemiseen ja säveltämiseen mitään opetusta (jos ei lasketa yhtä kurssia Musiikkialan Perustutkinnossa, jossa hieman tutustuttiin säveltämiseen), vaan itse olen opetellut käytännössä sen taidon. Suurimpaan osaan kappaleistani olen tyytyväinen, mutta joukkoon mahtuu myös heikompia tapauksia. Olen kuitenkin kokonaisuuteen tyytyväinen. Suurin osa kappaleistani on tehty vakavalla mielellä, mutta huumori kappaleitakin on joukossa. Nykyään suhtaudun musiikin tekemiseen melko vakavasti. Tarkoitus on kehittyä edelleen säveltämisessä, miksaamisessa ja masteroinnissa.

Nyt uusi juhlajulkaisu 20 vuotisen konemusiikki uran kunniaksi. 20 Years of Music sisältää 45 kappaletta vuosien 1998-2018 väliseltä ajalta. Levy löytyy mm. Spotifystä, Amazonista ja monesta muusta paikasta. Hienon kannen levylle on tehnyt: Samuel Tammekann.
Tässä vielä soitin, johon olen koonnut joitain suosikkejani Mikseri.netissä:Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: