Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 4 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exitium. - Inhale 16.01.2011

Exitium. - Inhale
Tässähän on oikee meno!!! Saundit kitaroissa ja rummuissa kohillaan, eikä soittamisessa ole valittamista ja vielä kun päälle iskee hyvät örinät nii kyllähän tätä kuuntelee... hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARF - Turns Me On 12.01.2011

ARF - Turns Me On
Tämän kuultuani sen tiesin. Teistähän on ainesta vaikka mihin!! Kehitystä on tapahtunut paljon, sitten viimeisten biisien, vaikka minua häiritsee tälläisten metalcore-bändien ominaispiirteisiin kuuluvat kappalerakenteet. Saattaa kuulostaa tylsältä mutta, tämän biisin olisin halunnut kuulla paljon selkeämpänä unohtamatta kuitenkaan sitä mättöä :) Biisin vahvuus on ehdottomasti puhtaat lauluosuudet (jotka eivät ole yhtään niin emoa mitä osaisi odottaa :D)yhdistettynä suntikoihin taustalla, jotka luovat yleisestikkin tunnelmaa. Saundeista ei mitään valittamista! Heikkoudeksi sanoisin juuri sen, että kappaleeseen on tungettu niin paljon osia, että se vain sekoittaa kuulijan pään, eikä biisistä välttämättä saa oikein otetta. Esimerkiksi kohdan 1:31 alkava mättö pistää vain vituttamaan, sillä itse ainankin olisin halunnut kuunnella edellisessä riffissä olevaa "puhdasta tunnelmaa". Mutta tässä biisissä on ainankin sitä "hittiainesta", mikä ei ole ollenkaan hyvä juttu :D vai onko?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grace of his Bride - Everything I Fear 10.09.2010

Grace of his Bride - Everything I Fear
Ensimmäisenä herää kysymys, Mitä helvettiä on tapahtunut biisille. Löytyy monia poikkeavia kohtia verrattuna levy ep:seen. Saunditkin ovat tukkoiset. Onko kyseessä vanha versio biisistä? Mutta itse biisiin, se on täyttä tykitystä. En nyt oikein osaa kuvailla ja pukea sanoiksi tätä, mutta parhaimmillaan biisi tarjoaa hienoja melodioita sekä täyttä turpaan mättöä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele In Flamerson - Sappineste Huora 21.04.2009

In Flamerson - Sappineste Huora
No joo totanoin. Mitäköhä viisasta sanois. Elikkä hyvin kyllä alko kappale ja loppukin mutta en osaa ainakaan itte ottaa teitä vakavasti ensnnäkin ton bändin nimen perusteella. Musiikillisesti iha kelpo kamaa.