Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 11 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Turmoil 01.04.2011

Freshco - Turmoil
hyvä meininki. hyvin toimii yhteissoitto,hyviä laulumelodioita ja persoonallinen ääni laulajalla.ainoa miinus vaikka liveäänitys olikin niin rummut tuli vähän yli,muuten todella hyvää rokkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Radiation 01.04.2011

P. M. Kostiainen Project - Radiation
ihan hyvä tunnelma biisissä.mutta nytten noi delayt tossa kitarassa pilas hyvän fiiliksen,kannattaa säätää se delayn aika niin että se on samassa rytmissä ton leadkitaran tai tuplasti hitaampi sen kanssa. nyt oli aika sekavaa toimintaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Closed Doors 13.12.2010

yolk - Closed Doors
todella hyvänkuuloinen biisi,hyvä sovitus,hyvä laulaja tosi hieno tunnelma.Miinuksena täytyy sanoa että rummut on aivan liian hiljaa suhteessa muihin.Rummut enemmän pintaan niin rupee rokkaamaan vielä paremmin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - Clouds 13.12.2010

The Bleachers - Clouds
Aika persoonallinen saundi laulajalla siitä plussaa,hyvät ja selkeet skittasoundit.Sovitusta ehkä kannattaa miettiä aika paljon erilaisia osia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - The Closing Cycle 13.12.2010

Kilgrin - The Closing Cycle
Hyviä riffejä ja hyvä sovitus ei turhia osia.Omanlaisensa soundi bändillä ei tullut mieleen mikään toinen metallibändi,mikä on hyvä asia.Miksauksesta sen verran miinusta että laulu ja rummut olis voinut olla vähän kovempaa,muuten todella hyvää menoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 13.12.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
aika vahva 80 luvun meininki.soundit oli hyvät,soitto toimii.Ainoa huono juttu on että tää on tehty niin moneen kertaan tässä genressä,eli omaperäisyyttä kyllä kaipaisin,muuten voi olla vaikea erottua joukosta.rok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 11.12.2010

The Name Day - Twilight
Todella hyvän kuuloista laulua ja hyvä kitara soundi,mielenkiintoisia melodioita.Vahva sovitus ei turhia osia,ainoa mikä ei toiminut niin hyvin oli rumpukomppi,se olisi voinut olla vähän kevyemmin soitettu.tuli mieleen hieman musen unintended,mutta ei liikaa.Hyvä miksaus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 11.12.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
Hyviä laulu melodioita,rumpukomppi ei toiminut ollenkaan olis voinut tapahtua enemmän asioita tilaa biisissä ja sovituksessa olisi rummuille ollut,lopun skitta soolo oli miksattu aivan liian kovalle.Mutta makee meininki ,vähän kun olis kuunnellut Marilyn Mansonia ja Pink floydia päällekkäin ja se on aika hienoa.Oma tyyli bändillä se on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Something to See 11.12.2010

Above Sanity - Something to See
Hyvää settiä,välillä olis ehkä kaivannut vähän rankempaa saundia ja rankemmalla kädellä soittoa.Myös stemmat olis lauluun sopinut hyvin ja nostanut laulua vielä esiin.rok
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 11.12.2010

Fillari - Härkä OLE!
Tämä on uusi Leevi and the Leaving's.Osaavia tyyppejä selvästi,oli välillä hieno iskelmä tunnelma.Jäin kaipaamaa spektaakkelimaista trumpettisooloa.Tästä Espanjankielinen käännös niin aurinkorannikko kutsuu.OLEeeeeeee
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 11.12.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Todella pro meininkiä.Todella hyvä saundinen laulaja,paikka paikoin olis voinut olla vielä vähän räkäisempi meininki.Ei tästä oikein mitään muuta huonoa voi sanoa.Valmis bändi.
9