Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Sun Syys 21.10.2018

NaNa - Sun Syys
Hyvä NaNa, jälleen erittäin tasokasta tekemistä!!! Lisäksi hieno monimerkityksellinen nimi teokselle :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Aito Ihminen 31.01.2018

NaNa - Aito Ihminen
Upea biisi ja piano on todella kaunis sekä hienosti varioiden soitettu melodiaa kunnioittaen. Onnexi olkoon, erinomaista työtä myös sovituksellisesti. Hetkittäin tuli jopa Queen tyylisiä fiiliksiä stemmoista. Sinulla on ihanan herkkä ääni, joka ainakin tähän balladiin sopi täydellisesti. Pitää kuunnella muutkin biisisi :) Tämän perusteella olet erittäina osaava säveltäjä, sanoittaja, sovittaja ja laulaja! Kunnia sille, jolle se kuuluu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Crazy with You 13.01.2018

Karisma - Crazy with You
Sharkfish, kiitos kivasta kommentista :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele harrii - Amalthea 17.03.2007

harrii - Amalthea
Moi, valitettavasti lupaavasta alusta latistuu itsensä toistamiseksi pitkitetyssä muodossa. Toteutus on teknisesti ok, mutta sävellyspuoli jää pahasti amatööritasolle, ei ole vahvoja melodiakoukkuja, jotta jaksaisi kuunnella samaa kiertoa eri rytmikuvioilla. Ensin on syytä tehdä vahva sävellys ja sitten on varaa leikkiä teknisillä mahdollisuuksilla.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Viimeinen matka 17.03.2007

Tommi Isoaho - Viimeinen matka
voit muuten käydä arvostelemassa vastavuoroisesti mun biisit www.mikseri.net/karisma osoitteessa....
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Isoaho - Viimeinen matka 17.03.2007

Tommi Isoaho - Viimeinen matka
Moi, pohjista ja niiden sävellyksestä ehdoton papukaijamerkki ja 9,5 pistettä. Hyvä meininki biisissä. Hienon biisiaihion tuhoaa täysin luokaton laulu ja etenkin iskelmätasolle jäävä laulumelodian kirjoitus. Pidä pohjat nykyisellään, kirjoita laulumelodia uusiksi ja hanki osaava laulaja, sitten on mahdollisuuksia eteenpäin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Mother 23.03.2007

Pouta - Mother
biisin pohjat ovat erittäin lupaavat, but but, laulumelodian tylsyys tappaa koko biisin. tekisin laulumelodian uudestaan ja sovittaisin biisin "tiukemmaksi". nyt on haahuilua aika paljon.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Upside Down 23.03.2007

Pouta - Upside Down
moi, mielestäni erittäin epämelodinen ja turha biisi. en dikannut ollenkaan.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Allright 23.03.2007

Pouta - Allright
Todella hieno biisi, ei voi hattuillakseen muuta sanoa. Hyvin sovitettu, laulettu ja mieleenjäävä melodia, hyvää työtä. tuosta ccr kommentista sen verran ettei minulla ainakaan tullut viboja siihen suuntaan. biisissä oli jotain tuttua, muttei kuitenkaan niin, etteikö se olisi teidän omanne. kaikkihaöhan me lainataat muilta jossain määrin. mielestäni valmista kamaa ja hyvä veto. pitää käydä kuuntelemassa teidän muutkin biisit. Mielellään kuuulisin teidän ajatukset mun biiseistä osoitteessa www.mikseri.net/karisma
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Underground 23.03.2007

Pouta - Underground
hittibiisin aihio on olemassa. kertosäkeessää laulun pitäisi ehdottomasti lähteä falsetista alaspäin, silloin syntyisi tarvittava dynamiikka, jotta biisi syttyisi hitti asteelle. kitaroiden riffit ja syntsan melodiat ovat hyvät. ei muuta kuin biisi uudestaan telakalle ja a-osiin lisää täytettä ja kertsin laulun pitää lähteä falsetista, sit alkaa skulaamaan.
9