Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 21 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Mielisairas 21.12.2006

Dedi-B - Mielisairas
ihan kiva. biitti loistava, sanat hyvät ja räbäys sujuvaa, ihana ääni. soppii kaikki hyvin yhteen. (: kertsi on pelkkää plussaa, hyvähyvä. onnistunut kokonaisuus. eipä juuri ollenkaan oo mitään valittamista tästä biisistä. tai ei ainakaan nyt tuu mitään mieleen. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Pimeydestä aurinkoon 01.05.2007

LePe - Pimeydestä aurinkoon
Aevan ihana kappale. (: Biitti on mukava, lepposa ja tähän just täydellinen. :P Sanat on niin.. aah :D emmä ossaa ees kuvailla. Kappale herättää tunteita ja pistää ajatukset juoksemaan. :) In LööV :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele In-Team Allstars - Lähden 17.12.2006

In-Team Allstars - Lähden
aeva ehana. :D biitti loistava. erittäin kaunis ääni laulajalla. :) vettää aika sanattomaksi. ei kyl mitään valittamista. tykkään, ihana, kuunneltava, jammailtava kappale (: ei kait siinä. erittäin hyvä kokonaisuus. kaikista plussaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Jos sä haluut f/ Pismi 01.05.2007

eKn - Jos sä haluut f/ Pismi
Doudii.. Elikkäs. :D Kokonaisuutena ihan hyvä ja menevä kappale. Biitti on mun mielestä aika tylsä. Tai silleen. :D Kyllähän se jammauttaa. :D mutta joo.. eikait siinä. Sanat on aikas.. plaahh.. Kertsi ei iske, mut räbäys sujuu. Good. Oon hyvä selittää. Jumittaa.. ÄÄ!

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Kun Sä feat. aRRtsi & Katya 17.12.2006

TH-T - Kun Sä feat. aRRtsi & Katya
hyvä kipale. biitti on loistava, ei valittamista. laulajalla hieno, nätti ääni, mut loppu puolel kuulostaa ihan ku jotenki väkisin puskettu. ei miellytä korvaa. räbäys on ihan onnistunutta. lyriikat hyvät, mut kertsi ei oikeen iske. hyvä kokonaisuus, ei kait tästä sen enempää. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulssi - En tekis mitään toisin 18.05.2006

Impulssi - En tekis mitään toisin
Hahaa.. :D Joo ihan hyvä biisi kokonaisuudeltaan paitsi jotain pieniä juttuja lukuunottamatta. Biitti on ihan jees, siitä en osaa sanoa palio mittää.. Räbäys sujuu mut välil jökittää vähän, mut vaa vähä.. :) mutta kertsi kyl pistää vähä hymyileen.. Ku tätä kuuntelee nii kerta kerran jäläkeen kuullostaa paremmalta.. mut ei tietty voi liikaa kuunnella ettei mee maku.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teroristi - Teroristi - PART 2 sampler 17.12.2006

Teroristi - Teroristi - PART 2 sampler
jeah. :D iha jees, kuunneltava, jammailtava. biitti on hieno, monipuolinen. räbäys välillä aika sekavan kuulosta, epäselvää. eikait mulla täst sen enempää. (:
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele keskipiste - maailma muuttuu feat.Thomas Leino 14.02.2006

keskipiste - maailma muuttuu feat.Thomas Leino
Alku oli aika... blaah... Mut sit ku "oikeesti" alko nii jees.. Kuulostaa hyvältä.. Sanat on hyvät (en ossaa niist sannoo mittää) mut Keskipisteellä menee ehkä hitusen verran paremmin rabäys ku Thomaksella. Biitti sopii hyvin tähän kipaleeseen mut se on siltikin hieman tylsä.. Ois voinu olla joku ns. c-osa tai jotai.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - se oikee oikee ja se väärä vasen 11.01.2006

Fredi Fate. - se oikee oikee ja se väärä vasen
Alku ei mun mielest ollu mikää paras mahollinen.. Mut muuten kokonaisuutena ihan kelpo biisi vaikka onkin vähä perus.. Hyvät räbät kummallaki vaikka ruotsin kielisistä sanoista en ymmärrä ku muutaman sanan sieltä täältä jos ees sitäkää.. :D biitti..ok.. siit en osaa sanoa mitää niinku en paljoo muustakaa.. mutmut..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 10.01.2006

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
dodih, elikkäs.. Alku lähtee hyvin ja räjähtävästi käyntiin.. Laulussa ei oikeestaa oo mitää viikaa.. Mut onko siin tarpeeksi sitä jotain omaa et erottus muista.. Mutta kumminki laulajalla on hyvä ääni muuten.. Mutta kehittymisen varaa on ja varmaan kerkeet viel kehittyykki.. :) Soitoissakaa ei oo mitää valittamisen varaa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teku Räkä Bou tr tr - Elämän Sotilas feat. Ylibaine 28.10.2005

Teku Räkä Bou tr tr - Elämän Sotilas feat. Ylibaine
Tää on kyl silleen hyvä mutta nyt ei iske.. Ku ei oo kai just tälläsen tyyliselle, rauhallisella kappaleelle fiilikset.. Mutmut.. Eikös toi biitti jumita tota samaa? Räpit kyl sujuu hyvin, ei niist sillee valittamista, sanatkin ovat hyvät.. Kertsistä en oikeen diggaile.. Terrorostillä on siisti ääni! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KaksoisVaikutelma - Näin Me Rullataan 28.10.2005

KaksoisVaikutelma - Näin Me Rullataan
Yeah! :) Biitti on aikas sujuva nii ettei se jää jumittaa.. Vaan rullaa eteen päin.. :) Räpit sujuu hyvin kummallaki mutta toi kertsi ei oikeen iske.. Enemmän fiilistä.. Ei ota mua mukaansa toisin kuin nuo räbäykset..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Oma Totuus feat. Sam 06.01.2006

TH-T - Oma Totuus feat. Sam
Hyvähyvä... Aluksi pittää sanoa videosta sen verran et se piti kattojat (ainaki meillä) sillee meilenkiintosina et mitäköhä seuraavaksi sattuu... u know.. Mut sit ite kappaleeseen.. Jost en osaa paljoo sanoakkaa ees.. Mutmut... toi alku ei kuulostanu mun korvaan hyvältä.. Toi oma totuus, sun oma totuus juttu... Muuten "toi" mies laulaa hyvin.. Hieno ääni. Räpit on sujuvat ja hyvät sanat.. Niist en ossaa sillee sannoo mittää.. En tykkää ollenkaa tost mis sillee kaks on päällekkäi tos lopus.. :D tai siis..ööö.. en osaa selittää... mut kahestaa laulatta tai jotai teettä nii ei se kuulosta ainakaa mun korvaan hyvältä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tode - Lähtösi Jälkeen 10.06.2005

Tode - Lähtösi Jälkeen
ihan hyvähän tää on.. hyvät lyriikat ja kiva biitti.. jossai välissä on jonkin verran epäselvää, mut...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulssi - Tää Maailma 25.06.2005

Impulssi - Tää Maailma
joo-o.. iha kiva kappale.. huonompiiki on olemassa.. biitti oli siisti.. mut räbäyksessä tuli jossai välissä kiire tai hoppu mikä lie :D tai sillee et ne ei menny biitin kaa yhteen.. lyriikat oli siit väliltä tai vähä sen ylä puolelta..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sendero Luminoso - Jihad 29.03.2005

Sendero Luminoso - Jihad
hyvän kuulonenhan tää on, joo-o.. biitti hyvä mut siihe ois saanu laittaa jotai ,tai sit ei.. anyway. räbäys sujuu hyvin mut jossai välis pitää kuunnella tarkkaa että sais selevää, kyl se siit.. toi kertsi ei oikeen iskeny. kyl tätä kuuntelee.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koiranen - Laiska paska 31.03.2005

Koiranen - Laiska paska
hyvähyvähyvä! tää toimii hyvi kaikin puoli.. 'räppääminen sujuu tosi hyvin ja sanoist saa erittäin hyvin selevää.. ja sanat oli muutenki iha vitun hyvät. b^^ tykkään! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gaudium - Touch 22.02.2005

Gaudium - Touch
juu, munki mielest tää on iha mega makee trance-biisi.. :) plussaa pitää antaa mm. bassoist ja erityisesti pianost.. tästä ei oo oikee mitää negatiivisti sanoottavaa, mut jos jotai negatiivist täst pitäs löytää nii tää on aikas pitkä... mut hyvin jaksaa kuunnella iha loppuun asti ja muutaman kerranki peräkkäin.. :) tän biisin mukana on kiva mietiskellä kesäisiä hetkii ystävien kanssa.. ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Mä tuun selviin Feat. Laura T 07.02.2005

PehmoA - Mä tuun selviin Feat. Laura T
Yo! :) vähänkö ihana biisi... <3 sul on tosi ihana ääni... ;) ja ei tol laurallakaa mikää paha ääni oo... *nostaa lätsää* ja *fiilîstelee* xD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 07.02.2005

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
ihana ihana ja vielä kerran ihana... loistavaa.. www... :) <3 *laulaa kertsii mukana*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina 04.02.2005

PehmoA & Casper - Yksi miljoonasta Feat. Anniina
ihuna, ihuna ja vielä kerran ihuna... ;D <3<3<3
10