Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 108 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ambituksen Sooloskabat - Ambitus - Sooloskaba54 22.03.2007

Ambituksen Sooloskabat - Ambitus - Sooloskaba54
Maailman paras soolo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa 29.01.2007

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Päiväunihiekkaa
Hienon kuulosta tavaraa. Todella asiallisesti äänitetty ja miksattu. Kitarasoundit miellyttää. Hienoa stemmalaulantaa kehissä! Rummut soundaa erityisen hyvältä. Laulu näin matalalta on hieman tönkkö. Korkeammalta voisi revittää paremmin mutta kyllä se näinkin menee. Kaikki tuntuu toimivan mainiosti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - (Dr Vostok Goes to) Sugarcandy Mountain 19.01.2007

Radio Pohmelye - (Dr Vostok Goes to) Sugarcandy Mountain
Biisissä on tosi hyvä meininki alusta lähtien. Diggaan kitarasoundista ja Beatles-tyylinen meininki yllätti täysin. PO-SI-TII-VIS-TA!!! Mutta lopussa tulee jotain ihan ihme settiä :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Army Of One 22.01.2007

Necessary_Evil - Army Of One
Laulu toimii, kivaa semikarjuntaa. Hyvää soittoa, mutta soundit ei ole parhaat mahdolliset, varsinkaan rumpujen puolesta. Kitarasoolossa läppää tilua, koominen soolo ja ehdotonta plussaa. Loppuu vähän hätäsesti, näin yhtäkkiä. Mutta mitä sitä turhaa pitkittelemään. Ääni katkesi ihan lopussa ihmeellisesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Rain 23.01.2007

Necessary_Evil - Rain
Ihan ok saundit demokamaksi. Taitavaa kitarasooloilua ja bändi soittaa hyvin yhteen. Ei kylläkään mikään maailman paras biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Faith In Man 21.01.2007

Necessary_Evil - Faith In Man
Kiva kitarariffi, mutta kun rummut ja muu bändi lähtee messiin, tunnelma hieman latistuu. Se johtuu rumpujen kehnoista soundeista. Aika perus heviä, tulee osittain mieleen vanha Metallica <- hyvässä mielessä =) Energistä soitantaa, toimisi varmasti paremmin livenä. Plussaa osittain koomisesta kitarasoolosta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Necessary_Evil - Regenesis 27.01.2007

Necessary_Evil - Regenesis
Hyvää soitantaa, taitavia jätkiä ja säveltäjiä. Viimeisimpien rinkisessioiden aikana olen huomannut, että monien bändien solistit ovat yhtyeiden heikkouksia - niin valitettavasti tässäkin tapauksessa. Mutta erittäin hienoa soitantaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - Maljapuhe 23.01.2007

elica - Maljapuhe
Mielenkiintoista riimittelyä, mutta biitti ei oikein iske. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hymn of Twilight 16.01.2007

Celestial Aeon Project - Hymn of Twilight
Tuntuu siltä, että keksit kaikkien kappaleiden nimet tavalla tai toisella Final Fantasystä, projektin nimestä puhumattakaan ;) Hymn of Faith + Twilight= Hymn of Twilight. Asiallisen rentouttava teos on kuitenkin kyseessä, laulut ja laahaava äänimaailma luo hyvän tunnelman. Pidän kovasti tällaisesta osittaisesta "kellumisesta".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Journey 15.01.2007

Archaic - Journey
Kivaa elektronista setittelyä. Letkeä meno, en välttämättä kuuntelisi tätä muuten kuin koneella näin taustamusana, mutta toimii näin mielestäni mainiosti. Soundit on asialliset ja tunnelma myös.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kaikki on toisin 15.01.2007

DuO KäSäMä - Kaikki on toisin
Taitaa olla hieman huumorimielessä väsätty biisi. =) Hauska valssi, tekisi mieli tanssia valssia tämän biisin kuultuani. Pistää tanssi "jalan" "polkemaan" jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Välipuhe osuus on varsin hulvaton!! Valssi ei kyllä ole minun genreäni =(
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä 15.01.2007

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Mitä ikinä
Usein biisit lähtevät kitarariffillä, tällä kertaa se oli asiallisella soundilla ja tatsilla soitettu, plussaa siitä. Tähän biisiin sopisi mielestäni paremmin laulut enkuksi. Mutta laulu toimii kuitenkin aivan mainiosti. Kertsi toimii hyvin. En oikein keksi mitään negatiivistä sanottavaa, asiallinen meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Uni 17.01.2007

PahaTuuli - Uni
Peruspop-rockia. Säveltäjällä voisi olla kyllä tulevaisuutta biisintekijänä. En ihmettelisi, vaikka soisi esim. YleX:llä joku päivä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Kyynelvirta karjatilalla 15.01.2007

Takalo & Turunen - Kyynelvirta karjatilalla
Suhteellisen sekava meininki. Aika tylsähkö biisi eikä paljoa tapahtumia. En tykkää tällaisesta, ei millään pahalla =(
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - The fall of heavenly kingdom 15.01.2007

Mustaruhtinas - The fall of heavenly kingdom
Suhteellisen kehnot soundit =( Eikä lyriikoista saa selvää, onko niitä edes?? (noei, ymmärrän kyllä) Paremmilla soundeilla olisi ehkä parempi vaikutelma biisistä. Rummut eivät jytise siihen tyyliin kun pitäisi, eikä myöskään kitarat. Ihan kiva biisi, tosin ei minun genreäni.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaruhtinas - Plaguebearer 22.01.2007

Mustaruhtinas - Plaguebearer
HAHA! Laulu on asiallista. Kitarat tuli hyvin fade inillä mukaan. Kitarasoundit on kyllä hyvät ja miksaus kuulosta ihan hyvältä, laulu tosin turhan hiljaisella. Jotenkin jäinen lopetus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Syysretki seurassa ystäväin 16.01.2007

Takalo & Turunen - Syysretki seurassa ystäväin
Ööh, kohtalaisen rentoutuneen kuuloista musiikkia. Äänityksen taso ei ole hääppöinen, tosin ei tässä montaa instrumenttia/miksattavaa materiaalia muutenkaan ole. Toteutus hyvä, mutta voisi varmasti onnistua paremminkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Jumalallinen henkäys alttarisyvänteessä 15.01.2007

Takalo & Turunen - Jumalallinen henkäys alttarisyvänteessä
Alkoi hieman sekavasti. Sanoista ei paljoa saa selvää ja äänityksen taso on muutenkin hieman heikko.. Suhteellisen itseääntoistava ja tylsä biisi. Ei miellytä minua =(
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Hölmöhkö 17.01.2007

FEL - Hölmöhkö
Tulee mieleen Zappa. Vois käyttää joskus keikkamatskuna, jos sallit? Noeiläppä, omat synasaundit riitää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 15.01.2007

Routaraja - Sydänmaa
Kiva kitarasoundi. Lauluääni oli erilainen kun odotin. Sopii kylläkin. Skrilm, kitarajutut toimivat mainiosti. Jossain vaiheessa taimi (time) hieman tökkii, mutta ymmärrän jos nämä ovat terveiset treenikämpältä.. Melankolinen meininki, tällaista ei pysty ihan kokoajan kuuntelemaan mutta silloin tällöin tietyllä tavalla piristää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - I Need IP 15.01.2007

Dr.Groove - I Need IP
Heh. En ole countrymiehiä, pidän tällaista musaa yleensä kaikinpuolin koomisena. Kai sekin on positiivistä, pistää meinaan hymyn huuleen. Lisäksi kitarasoolo on todella iso plussa! Se on ehdottoman tyylipuhtaasti vedetty. Paljon muuta kommentoitavan arvoista biisissä ei tapahdu, mutta kiva countryteos!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Rangaistuslaukaus 15.01.2007

Malvo - Rangaistuslaukaus
Hyvä laulajaa, vetää asenteella kuten myös muukin bändi. Olisi hurja nähdä live vetona tämä biisi. Energistä meininkiä ja asennetta piisaa! Hyvä hyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Lehmipoika 27.01.2007

Lepakkotiimi - Lehmipoika
Ihan tajutonta läppää. :D Biisi loppu vähän hätäseen, mutta pitää kuunnella uudestaan. Tekis mieli fanittaa teitä! Erityisesti biisin lyriikat vakuuttivat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Charming Stranger - No Stone Unturned 15.01.2007

The Charming Stranger - No Stone Unturned
Sopivaa musaa esimerkiksi juuri tässä koneella hengaillessa taustamusaksi, mutta en varmaan muuten kuuntelisi tällaista musiikkia. Eli tiettyihin tarkoituksiin osuvaa musiikkia. Äänimaailma on mielenkiintoinen ja pitää ikäänkuin kuuntelijan hieman jännittyneessä tilassa. Ihan kelpo teos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - All My Love 16.01.2007

Janei - All My Love
Ihan kiva sävellys mutta ei mitenkään erikoinen. Tämänkaltaisia biisejä on hyvin paljon eikä tämä mitenkään erityisesti erotu joukosta. Kitarasoolo on hyvä juttu, siitä plussaa. Äänitys ja miksaus tuntuu olevan kuitenkin ihan hyvin hoidettua joten terveiset vaan Palovuoren Janille.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Swamp Intention - Harsh Moments of Reality 15.01.2007

Swamp Intention - Harsh Moments of Reality
Kivaa kitaravetoista fiilistelyä. Itse kitaristina arvostan tällaista rehtiä kitarameininkiä. Konerummut voisivat ehkä kuulostaa paremmilta, mutta ei se ole pääasia tässä biisissä. Hyvät soundit kaikissa kitaroissa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Nouse 16.01.2007

ranca - Nouse
Laulajan äänestä en ole kovin vakuuttunut tämän biisin perusteella. Hieman falskia. Muuten soitto kyllä tuntuu toimivan hyvin ja miksaus kuulosta aika onnistuneelta. Perus biisi, ei yhtään huono.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Piirileikki 16.01.2007

ranca - Piirileikki
Kitara ehkä hieman liian pinnassa ihan alussa, lisäksi soundi on hieman tunkkainen. Paljon tapahtumia ja hyvän kuuloista kamaa kaikinpuolin. Bändin soitto skulaa hyvin noin viiden minuutin tienoilla, basistilla on hyvä tatsi. Tykkäsin kyllä biisistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tahtomo - Tuomio (demo) 15.01.2007

Tahtomo - Tuomio (demo)
Aitoa menoa! Hyvän kuuloinen laulaja ja karjunnat välissä tehostaa mukavasti. Kiva väliosuus, akustinen kitara toimii tällaisessa kamassa mainiosti. Tuomio, onpas kohtalokas biisin nimi. Mutta biisi on nimensä veroinen, hyvä sellainen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - The Devil and Mr Carter 15.01.2007

King Kaxl (and the No Good Duo) - The Devil and Mr Carter
Heheh, hauska kitarasoundi. Aluksi oli hieman sekavan oloinen meininki. Kivan chilli meno kuitenkin. Keyboardilla on rauhoittava vaikutus kuuntelijaan, ainakin minuun =) Hauska biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillipiiparit - Menttoolimies 19.01.2007

Fillipiiparit - Menttoolimies
Aito meininki, diggasin erityisesti lopetuksesta. Panostakaapas enemmän soundeihin ensi kerralla. "Paska" soundi toki kunniaan, mutta saa vähän laatua olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillipiiparit - Perkele 16.01.2007

Fillipiiparit - Perkele
Ihan kiva biisihän tämä on. Taimi hieman tökkii, ja kitarasoundi on aika kehno kuten muutkin soundit. Mutta omalla tavallaan ihan hyvä biisi, jokseenkin melankolinen ja sympaattinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - Home No Here 15.01.2007

Randomtalks - Home No Here
Hyvä meininki, tosin tästä biisisistä ei varmastikaan kaikkea saa irti kun ei lauluja ole. Kitarat toimivita ja muutkin soundit ovat suhteellisen laadukkaan kuuloisia. Tästä tulee varmastikin hyvä teos laulujen kera!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rupert Kilometers - Blue Bone 15.01.2007

Rupert Kilometers - Blue Bone
En ole erityinen konemusiikin ystävä, mutta tykkäsin biisin sointukierroista. Kuten esittelyssä sanotaankin, ehkä hieman itseään toistava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 15.01.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Kohtalaisen menevää musaa, asiallinen riffi alussa. Tästä tulee osittain mieleen Meshuggah. Tuplabasarit kertsissä kuulostaa hyvältä. Rakenteenkin puolesta biisi toimii todella hyvin. Laulajan äänessä saatta olla vielä kehittämisen varaa tässä genressä. Hyvä ja asiallisen aggressiivinen meininki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Moses - When I See You Go It Hits Me Like A Hammer 16.01.2007

Sweet Moses - When I See You Go It Hits Me Like A Hammer
Paras juttu tässä biisissä oli se kitarajuttu juuri ennen kitarasooloa. Kiva meno, kulkee hyvin. Hyvä biisi, en oikein keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä. Hyvä avauskappale ep:lle varmastikin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 15.01.2007

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Alun kitarat toimivat todella hyvin yhdessä. Akustinen ja hieman särö, hyvin äänitetty muutenkin. Laulustemmat kuulostavat kanssa asiallisilta. Kappaleen ensimmäisistä sekunneista lähtien todella vakuuttavan tuntuinen meininki. Tämä genre ei ehkä ole suosikkini mutta äänityksen ja miksauksen taso on todella häkellyttävää, en sitten tiedä missä tämä on tehty.. Aika lyhyt biisi, mutta rakenteen puolesta juuri sopiva. (jos ymmärrätte mitä tarkoitan =))
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Valon enkeli 17.01.2007

Grosal - Valon enkeli
En pahemmin tykkää laulajan lauluäänestä säkeistössä. Ihan kiva kertsi kylläkin, laulun tuplaus oktaaveissa on plussaa. Ihan menevä biisi, paljon on ahdettu kolmeen minuuttiin, positiivisella tavalla =) En paljoa negatiivistä sanottavaa keksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Vastuuttomat 16.01.2007

Grosal - Vastuuttomat
Aito meininki. Hyvä riffi. Naisen laulu tuli hieman yllätyksenä, mutta toimii todella hyvin, sillä se on asenteella vedetty. Tällainen biisi demon avausraitana toimii varmasti. Aika perusrakenteella etenevä biisi, ihan hyvä kaikinpuolin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hold the Line 15.01.2007

Celestial Aeon Project - Hold the Line
Hieno kappale. Osittain LOTR tyylistä. Tämä sopisi myös Final Fantasyyn johonkin kohtaan, huomasin muuten että fanitat Nobuo Uematsua joten tiedät mitä tarkoitan. Tykkään paljon peliorkesterimusasta itse ja olenkin varsin vakuuttunut musiikistasi tämän teoksen perusteella, siispä faniudun projektillesi ja annan kympin arvosanaksi !!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjan Tähti Wanhat - Sydämen asialla 17.01.2007

Pohjan Tähti Wanhat - Sydämen asialla
Hyvä pianosaundi, mutta siihen se jääkin...valitettavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luotsi - Osiensa summa 15.01.2007

Luotsi - Osiensa summa
Hyvät soundit ja erityisesti alku vakuutti! Myös laulusaundi oli mieleeni. ROCK!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - The World 15.01.2007

The Zippy Wackos - The World
Laulaja tuntuu vetävän kokoajan hieman epävireessä. Muuten hyvänkuuloista kamaa. Miksaus ja äänitys vaikuttaa hyvältä, että terveiset vaan sinne Juan Pablolle. Kitarasoolo on ehdotonta plussaa. Itse nääs olen kitaristi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - The Tempest 17.01.2007

Andy Livid - The Tempest
Mahtipontinen sointukierto biisissä. Laulu kyllä jotenkin liian monotonista ja germaanista minun makuuni. Mutta niinhän tämä biisi kertoo ikävistä ajoista...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Narrow View 16.01.2007

Cranky - Narrow View
AUH YEAH! Nyt on asiallista meininkiä. Biisin energisyystaso jotenkin laimeni heti alun jälkeen. Hieman outo kaari biisillä. Hyviä riffejä ja hyvin vedettyä kamaa. Tällainen raskas musa on hyvää vain sillon kun se kuulostaa hyvältä, tässä on miksaus ja äänitys onnistunut mielestäni varsin mallikkaasti. Hyvät laulut myös.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varissuo - Talviuni 16.01.2007

Varissuo - Talviuni
Kiva lauluääni laulajalla. Vaikuttaa silti jotenkin hieman epävarmalta.. Hyvä kertsi, ja kaavanmukaista rakennetta noudattava biisi. Kohtalaisen vakuuttava meininki, toimii varmaankin parhaiten livenä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Trip - Soul Trip 15.01.2007

Soul Trip - Soul Trip
Sympaattinen meininki jollain tavalla. Hauskat soundit, en sanoisi tätä aloittelija setiksi. Eikös tää oo jo ihan asiallista setitystä. Erilaisia tapahtumia löytyy ja muutenkin kivaa musaa ainakin tässä koneella taustamusaksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Orchestral (toiminta) 17.01.2007

Carbon Sounds - Orchestral (toiminta)
Mihis leffaan tää tulee? Haluaisin mielelläni nähdä videon kera, jos siis on jotain videota edes olemassa. Vaikuttavan kuuloinen orkesteri, millä softalla duunattu?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Grazy Man 15.01.2007

Tyylisekous - Grazy Man
Hieno soundi kitarassa, onhan se kitara? (vitsailin vain) Hehe, sopivasti yhdistyy tällainen elektroninen ja muunlainen musiikki. Suht lyhyt biisi kylläkin. Ei voi paljoa sanoa mutta kivan kuuloista tavaraa jokatapauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Ammo 15.01.2007

Stab Happy - Ammo
Naislaulajia en olekaan vähään aikaan kuunnellut. Kiva kuulla kun on hyvä ääni laulajalla +. Kitaristi suorittaa oman osuutensa mukavasti, tarkoitan vain että biisi on sovitettu kivalla tavalla bändille. Kaikki tuntuu tekevän juuri sen mitä tarvitsee, toimii todella hyvin. Mainio biisi, ei kylläkään minun mieligenreäni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Slaughterhouse Dreams 15.01.2007

Stab Happy - Slaughterhouse Dreams
Chilliä soitantaa. Hyvä tunnelma, laulajasta en kyllä jotenkin pitänyt niin paljon. Kivaa riffittelyä tässä noin biisin puolivälin jälkeen, jota seuraava kitarasoolo on myös varsin timmi. Kiva biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 15.01.2007

Pyromaniac - LÄPI
HAHA! Koominen biisi tietyllä tavalla. Energistä musaa, hyvä juttu. Sanoista ei paljon saa selvää, mutta huomasin että Suomeksi kuitenkin lauletaan. Kitarasoolo oli asiaa. Ja tuplabasarit muutamissa kohdissa. Paljon positiivisia elementtejä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Medusa 15.01.2007

Faro - Medusa
Hehheh, mikä urkusoundi. Laulajalla on ainakin tähän tyylilajiin sopiva ääni. Hyvin miksattu, tosin rummut tuntuu olevan hieman turhan alhaalla. Hilpeähköä ja hyväntuulista musisointia!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - La Volga 15.01.2007

Morass - La Volga
Isolationism? Enpä ole tällaisesta genrestä aikaisemmin kuullutkaan. Biisi toimii kylläkin, todella hieno kitarasoundi ja hyvin fraseerattu. Pidän myös kovasti akustisista kitaroista! Kaikki tuntuu olevan hyvin balanssissa keskenään. Kitarasoolo on myös hyvä. Itse olen kitaristi ja arvostan hyvää kitarointia, joten tämä on loisto biisi!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Peter - Carnival af Gran 16.01.2007

Project Peter - Carnival af Gran
Selvästikin huumorilla vetäisty teos. En kyllä pidä tätä yhtään hauskana enkä löydä tästä minkäänlaista järkevää rakennetta, teemaa tai muutakaan musikaalista piirrettä. Ikäänkuin tajunnanvirtaa.. Melko häiritsevää musiikkia, ei millään pahalla.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia 15.01.2007

Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia
Tämänkaltainen elektroninen musiikki ei ole lähellä sydäntäni. Aika junnaava biisi, ei paljon tapahtumia. Ihan hyvät soundit kuitenkin ja mukavaa chillailu musaa sillon kun ei ole niin paljon väliä mitä kuuntelee, toivottavasti ymmärrät pointtini, tarkoitukseni ei ole haukkua tätä teosta =)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 15.01.2007

Honey Mober - Uzbeck re-tool
Hauskaa jumputusta. Haikea fiilis. Muistuttaa hieman jotain pelimusaa, paljon miellyttäviä elementtejä, vaikka en olekaan mikään konemusan fani. Biisinä kuitenkin toimii, myös äänimaailman puolesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Mental Fix 10.10.2006

Piecemaker - Mental Fix
Puhallinsektio on asiallisesti arrattu ja tuo kivaa maustetta muuhun biisiin. Timmiä soittoa. Tää demo on erittäin asiallisen kuulonen kaikinpuolin. Soundaa hyvältä! Paras licki tulee 3:16 kohdalla, hienon jännitteisesti merkattu dominantti. Jep!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 10.10.2006

Piecemaker - Creme Brulee
Asiallinen ja swengaaja meininki.. Alkuriffistä tulee vahvasti mieleen Toton Taint The World sekä hyvässä, että huonossa mielessä =) Tämänkaltaiseen musiikkiin Pekan ääni tuntuu soveltuvan valtavan hyvin, ja siinä on myös mielestäni paljon persoonallisuutta (siis äänessä) HAHA! Tykkään myös studio "kikkailusta" viittaan tällä siihen kun kitarat tulevat ulos eri kanavista. Kitarasoolosta pidin paljon, rakenne skulaa kuin sonni, tällaista kuuntelisin livenä mielelläni!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ride - 2. Ride (demo 2006 draft) 16.01.2007

The Ride - 2. Ride (demo 2006 draft)
Hyvää rokkia! Kitarasoundit ovat todella vakuuttavan kuuloiset, riffeissä tosiaan on munaa. Miksaus kuulostaa äärimmäisen hyvältä muutenkin. Kaikkeen on panostettu, tai ainakin siltä kuulostaa. Kaupallisen kuuloista tavaraa ehdottomasti. Paljon kivoja yksityiskohtia, varsinkin kitaroiden puolesta. Itse kitaristina pidän niitä tärkeinä :=) Feidaus oli kyllä hieman kuiva, se jäi kaivelemaan. Biisille olisi varmasti voitu keksiä parempikin lopetus. Ja kitarasoolo olisi ollut paikallaan tähän biisiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ride - 1. How It Feels (demo 2006 draft) 15.01.2007

The Ride - 1. How It Feels (demo 2006 draft)
Heheh, hyvä alku. Ja lasku käyntiin, mutta sen jälkeen hieman petyin, sillä soundit ei ollut sillä tavalla jykevät kuin odotin. Mutta hyvän kuuloinen biisi. Sopivan aggressiivista soitantaa, laulajasta tulee mieleen hieman System of a Downin laulaja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 15.01.2007

Ever Since The Day - Crash
Perusmeininki. Lauluääni kuulostaa suhteellisen hyvältä, varsinkin tämänkaltaisessa musiikissa todella sopiva ääni. Stemmat toimivat myös hyvin. Koko bändi on keskenään tosi hyvässä balanssissa ja toimii hyvin yhdessä. En tiedä onko kertosäe nyt niin tarttuva, ihan kiva kuitenkin. Kitarasoolo on plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä 15.01.2007

Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä
Kiva meno. Puhe alussa oli hauska +. Lyriikat toimii. Kalja on luotettavampi kuin nainen <- HAHA! Kertsi on miellyttävä ja kappale muutenkin totaalisen rentouttava. Paljon muuta sanottavaa minulla ei ole biisissä ei niin paljon tapahtumia ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Tahdotko? 19.01.2007

Urban B2 - Tahdotko?
Vaikka olin eilen diskossa pyörimässä, ei tää olisi iskenyt :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Breaking The Gate 17.01.2007

Dropsy - Breaking The Gate
HAHAHAHAHAH EI VITTU ETTÄ REPESIN LAULUILLE...NIIN LÄPPÄÄ ETTÄ PAKKO KIRJOTTAA CAPSILLA :DD kova soitantaa kylläkin, erittäin timmiä. En usko quantisointiin, joten en usko teidänkään sitä käyttäneen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - Megalodonit kuulee kummia 15.01.2007

SpeedHawk vs. Riktronik - Megalodonit kuulee kummia
Hauskaa elektronista menoa. Hyvät soundit. Kuulosta hieman joltain pelimusalta kun teema on soitettu tuollaisella soundilla. Live? Missä tällaista musaa esitetään livenä?? =) Osittain sympaattinen biisi kun teema on niin melankolinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 15.01.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
ASIAA! Alkaa todella hyvällä hieman Deep Purplemaisella urkumeiningillä. Rummut, etenkin basari soundaa hyvältä. Setä Samulin öljyinen käsi? Hieman kyseenalainen biisin nimi, mutta who cares kun musiikki toimii! Kitarariffi on kiva kertsissä. Hyvin miksattua. En paljoa keksi huonoa kommentoitavaa tästä teoksesta. "kaikki hyvin..." osuus on paras! Olisin odottanut rakenteen etenevän ilman uusia osia mutta ylläri tuli!! HAHA! Hyvä meno!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Stimul - Junk 16.01.2007

Antti Stimul - Junk
Mjoo-o.. Elektronista musaa en paljon kuuntele, tää kyllä kuulostaa ihan menevältä biisiltä. Tosin hieman kuiva meininki, biisi on kovin pitkä eikä tapahtumia ole paljon. Aika itseääntoistavaa paikallaan junnaavaa mutta hyvää taustamusaa kuitenkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Jouni Tiainen - Saunalaulu 15.01.2007

The Jouni Tiainen - Saunalaulu
Kiva saunalaulu. Huumorimielessä väsätty kappale on varsin viihdyttävä. Laulajan ääni on kiva örinä-ääni. Biisi on kyllä kaikinpuolin suhteellisen kuiva, mutta ei tätä turhan tosissaan kannata ottaakaan =)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - 225 29.01.2007

Metalshit - 225
Hassu biisi. Varmaan huumorilla väsätty? Hyvää örinää ja kitarasoundit riffeissä tuntuu toimivan mallikkaasti. Biisistä en kyllä pahemmin musikaaliselta näkökulmalta pahemmin diggaillu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni Korhonen - Sad little guitar god 30.11.2006

Jouni Korhonen - Sad little guitar god
Hyvä riffi, ja hyvä dynaaminen "kaari" kappaleessa. Soundaa tosi hyvältä !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 27.01.2007

Metalshit - Zapadapa
Ei tähän voi oikein muuta sanoa kuin, että mielenkiintoista. Voisit tehdä sellaisen pienten opusten kokoelman eli tällaisia puolen minuutin pätkiä 20-30 kappaletta yhdelle levylle, heh.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Voodoo Doll 15.01.2007

Urban B2 - Voodoo Doll
Burp. Eipä taida olla minun genreni tällainen dance-musa. Laulaja on hieman kujalla?? Kähisee epämääräisesti, mutta on tässä teoksessa jotain mikä innostaa kuuntelemaan sen loppuun asti. Toivottavasti otat tämän positiivisena kommenttina =) En vain ole niin kiinnostunut tämäntyyppisestä musasta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H. 19.01.2007

Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H.
Kieltämättä erittäin mahtipontinen nimi ja mahtipontinen biisi. Voiko teitä kuulla livenä jossain?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Christoart Ltd - Saattaja 24.06.2006

Christoart Ltd - Saattaja
Mukava biisi, eniten pidin kitaraosuuksista kappaleen loppuosassa. Ne olivatkin varsin loistavasti soitettu, plussaa siitä. En paljoa perusta musiikkimakuani kappaleen sanoihin, vaan itse kappaleeseen. Tämä laulu oli mielestäni hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahaluu - Paha enne 15.01.2007

Pahaluu - Paha enne
Kulkukoirat ulvoo, se ei tiedä hyvää <- hyvää lyriikkaa kieltämättä. Hyvä meininki, ikäänkuin löysällä tatsilla vedettyä Deep Purplea Suomeksi(?) Hyviä riffejä ja kiva biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 17.01.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Alussa helvetin hyvä meininki! Rumpusaundit on todella timmit ja muutenkin tulee semmonen fiilistelyfiilis, heh..Myös kitarariffit skulaa ihan jees. Kertsi ei tosin iskenyt niin paljon. Hyvin kuitenkin vedätte treenimäärään katsoen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus 21.01.2007

Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus
Lutunen meno. Kuulostaa hieman joltain vanhalta pelimusalta. Kivan kuuloista jumputusta, en osaa sanoa mitään negatiivista tästä biisistä. Hauskaa kuunneltavaa kaikinpuolin vaikkei minun genreäni olekaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 15.01.2007

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Jollain tavalla äärimmäisen miellyttävä suomirockia, vaikka en yleensä tällaisesta musasta niin paljoa diggaile. Aika peruskaavaa noudattava biisi mutta siinä on onnistuttu erinomaisesti. Hyvää bändihenkeä aistittavissa ja ainakin vaikuttaa siltä että myös treenikämpällä on tullut hiottua muutamia yhteissoitantaan vaikuttavia tekijöitä. Hyvä hyvä!! Kitarasoolo on ehdotonta plussaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Kuun Valoon 29.01.2007

-CSPR- - Kuun Valoon
Laulajan ääni on hieman heikohko.. Ei pysy kokoajan ihan vireessä. Riffikitarat toimivat, etenkin rumpujen kanssa hyvin yhteen. Miksaus ja äänitys on laadukkaan kuuloista, se on hyvä juttu. Etenkin rumpusoundeista tykkään, rummut tosin on ehkä liian hiljalla. Tykkään kyllä kovasti tällaisesta energisestä meiningistä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz vanhempi tuotanto - Adventures 07.03.2006

Teemujazz vanhempi tuotanto - Adventures
Rento, asiallinen meininki. Hyvää tilua läpällä soundilla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-02 (Part 1 of 2) 29.01.2007

Extracorporeal Shock Wave - Melua-02 (Part 1 of 2)
Noh, johan on äänimaailmaa kehissä. Karmivaa tosiaan, enkä tiedä, mitä sanoa. Paljon löytyy tapahtumaa, tällaiseen ei vain pääse niin kovin hyvin "sisälle" jos tiedätte mitä tarkotan. Ihan hauskaa omalla tavallaan, mutta jätän arvostelematta, koska en tätä musiikkina pidä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Turingin testi 15.01.2007

Turingin poppikone - Turingin testi
Hauska renkutus. Kivat soundit, paitsi laulun toteutusta olisi voinut harkita. Tällaisesta kähinästä ei saa niin hyvin selvää, kunnon lauluilla olisi mielestäni parempi biisi. Hyvä kylläkin nytkin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RUJO - One word 17.01.2007

RUJO - One word
Woah! Meinasin lentää selälleni, kun biisi alkoi. Ainoa, mikä kusee, on rummut. Laulu on helvetin komean kuuloista. Tällaisella kamalla voisi olla markkina-arvoakin! Kokeilkaa ihmeessä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Temperature 15.01.2007

Archaic - Temperature
Leijailu musaa tosiaankin.. Yksinkertaisuudestaan huolimatta hieno äänimaailma, paljon tapahtumaa ja mielenkiintoisia soundeja. Kelpo teos.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Marjatta 17.01.2007

KTROPR - Marjatta
Äänenlaatu hieman kämänen. Kitarat vetää kivaa settiä, pienestä epävireestä huolimatta =) Hauska tarina Marjatasta, mutta biisinä en kyllä tykkää laisinkaan.. Paras juttu oli laulajan "revitys" eli viimenen nuotti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz vanhempi tuotanto - Dance of the Fairies 21.12.2005

Teemujazz vanhempi tuotanto - Dance of the Fairies
Hauska biisi, hyvä melodia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhaa kamaa - Säikähtänyt Solisti 11.02.2006

vanhaa kamaa - Säikähtänyt Solisti
hyvä meininki, tämmönen all star kokoonpano ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Boogienation 16.01.2007

KTROPR - Boogienation
HAHHAH! Timmiä kitarointia, ei ihan parhaassa timessa (taimissa). Laulaja kuulostaa vammaiselta, omalla tavallaan erittäin asialliselta. Hyvä energinen meininki ja asiallinen asenne. Haluaisin nähdä tämän bändin treenejä treenikämpältä, vai onko niitä edes?? =)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Day Above Me 21.01.2007

Randomtalks - The Day Above Me
Siistin kuulonen äänimaailma, todella "viehättävä". Kivan saumattomasti etenevä ja hyvää harmoniaa omaava kappale. Kitarasoundi on yllättävän aidon kuuloinen, kenties oikeasti soitettu? Pidän biisistä kovasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Elmeri ihmisravuri 19.01.2007

Turingin poppikone - Elmeri ihmisravuri
Järkyttävä laulusaundi :D biisin rakenne on kylläkin hyvä ja soittimet hyvässä tasapainossa. Kiva lopetus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Beauty (intro) 21.12.2005

Teemujazz - Beauty (intro)
asiallinen meno, asiaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honolulu Mankii - Sudenkuoppia 16.01.2007

Honolulu Mankii - Sudenkuoppia
Hyvin fraseerattu kitarariffi alussa. En tarkoita, että riffi olisi hääppöisen vaikea, mutta teki vaikutuksen tietyllä tavalla. Laulaja laulaa ehdottomasti väärästä rekisteristä. Ääni ei soi mitenkään, oktaavia ylempää kuulostaisi paremmalta varmasti. 3 minuutin jälkeen tulevat riifit on hyviä. Äänitys ja miksaus on asiallisesti hoidettu. Kitarointi on kaikinpuolin miellyttävää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimim. Soita tää perässä! - Järki lähtisi vol.1 23.06.2006

Nimim. Soita tää perässä! - Järki lähtisi vol.1
Jokseenkin ahdistavaa, samalla nautittavaa kitarointia. Ikäänkuin "wannabe moderni" mutta omalla tavallaan hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar 15.01.2007

Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar
Eloikasta soitantaa. Miksaus on mielestäni onnistunut ja äänimaailma kohtuullisen hyvä. Tapahtumia ei kuitenkaan ollut niin paljo, biisi on hieman yksinkertainen. Hyvä meininki kuitenkin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele STARASTUS - Kahdentoista jälkeen 23.06.2006

STARASTUS - Kahdentoista jälkeen
Psychedelic Rock? Hauska biisi kaikinpuolin. Soundit ja balanssi suhteellisen hyvin kunnossa. Tykkäsin kitaran työskentelystä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NITROKISS - IT BURNS 15.01.2007

NITROKISS - IT BURNS
Iik. Alku vitutti. Mutta kun riffi lähti käyntiin niin olin helpottunut. Suhteellisen kaupallisen tasoisen kuuloista kamaa. Laulut toimivat hyvin ja kitarariffi pre-choruksessa on kova. Äänitys ja miksaus on onnistunut mielestäni hyvin, kuulostaa vakuuttavalta. Kitarasoolo on aina kiva elementti rock-musiikissa, plussaa siitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Svarti Pietur - Äiti 21.01.2006

Svarti Pietur - Äiti
mä en tajuu näit sun biisejä

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 15.01.2007

G.O.R.E. - 5:1
Asiallisen aggressiivista soitantaa. Tykkään kovasti timmistä riffittelystä ja laulajan karjumisesta. Äänitys on laadukas ja lähes kaupallisen kuuloinen. Tuplabasarit on hyvät +. Livenä tällainen kama toimii varmasti. Tekisi mieli laittaa kaiuttimet kovemmalle mutta en uskalla näin kerrostalossa. Enpä keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä biisistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silta Eteenpäin 22.01.2007

Dr.Groove - Silta Eteenpäin
Hienon kuuloinen akustinen, kiva juttu. Laulut toimii hyvin, asiallinen stemmalaulu. Ihan hauska biisi, sopii johonkin suomalaiseen tv-ohjelmaan. Rauhallinen meininki= rauhoittava vaikutus kuuntelijaan. Tykkään kovasti!
9

Sivu: 1 2