Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 142 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KATARA - Minä olen tie 27.03.2008

KATARA - Minä olen tie
Mulla on vahva tunne että oon tän ennekin arvostellu(ringissä)... noh, enivei en kappaleen sanomasta tiedä mutta hyvältä kuulostaa noin niinkun musan puolesta! Ja proge on aina plussaa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - Forbidden Borders of the Known World 24.03.2008

Nauticus - Forbidden Borders of the Known World
Alusta tuli mieleen pikkasen yksinkertaistettu tool... Kolmen minuutin kohdalla odottais jo että lähtis kappale liikkeelle. pikkasen tuntuu ylipitkältä introlta. Nonii ja sitte lähti liikkeelle säröllä. Ok, mutta ei oikeen erota soittimia toisistaan eli vähän jäi epämääräseks tuo riffi. Laulu on myöskin niin taustalla ettei sanoista saa selvää eli idea ei avaudu ekalla kuuntelolla. Ajoittain kyllä hienoja riffejä mutta kokonaisuutena ei varsinaisesti koukuttanut allekirjottanutta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 24.03.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Loistavat riffit ja tosi hyvä laulaja! Eikä ollenkaa sellasta ylityypillistä naislaulajaheviä...Oikeen kiva!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Eyes Of Fire 27.03.2008

Re-Pulse - Eyes Of Fire
Tykkäsin kyseisen bändin aiemmasta biisistä joka tuli ringissä vastaan. Tässäkin oli paljon hyvää, mutta biisinä ei ollut niin koukuttava kuin edellinen... hyvä silti!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja 13.12.2007

Surrealistic Space orchestral - Kenraalin Tyssendorffin vaaleanpunaisten elefanttien armeijja
ON kyllä psykedeliaa ja paranoiaa... jotenki tää ainaki omaan korvaa kuulostaa siltä että ois vaan heitetty nuotteja pianomatolle ja katottu mitä tulee. Mukavat kuitenkin nuo taustapörinät ja huminat!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 13.12.2007

ranca - Ihmisen Laulu
Aah... ensimmäinen rokkibiisi ringissä koko iltana! Varmaa kuullu tästä ennenki mutta kuulostaa tosi 51 koodilta.. siis ihan hyvässä mielessä!! Ei oo vastenmielisin suomalainen bändi... Tässä on kyllä kaikki ookoo. Saundit, biisi ja soittajat! Ja kaiken lisäksi biiisissäkin on sanomaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Rainy Day 24.03.2008

TOB - My Rainy Day
Hyvää meininkiä ainakin ja siistejä kitarajuttuja. Muuten aika tasanen ralli alusta loppuun
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 10.12.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
noh, ei tästä oikee mitää mielee jäänyt kun tän oli kuunnellu... mättö on aina jees, mutta jotain jäin kyllä kaipaamaan
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 10.12.2007

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Ainaki menoa löytyy! Hyvät saundit ja omaperänen biisi aika perinteisestä genrestä. Siitä pointsit
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Solo - harjoitelmat - Nettideitti 13.12.2007

Toni Solo - harjoitelmat - Nettideitti
Hyvä idea, sovitus ja toteutus. Suomenkieli ei laulukielenä oo mun juttu, mutta pikkasen tuntu katkonaiselta laulu säkeistöissä. Menee rytmissä jne, mutta pikkasen latistaa viilistä..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - River of Perdition 10.05.2007

Somnam - River of Perdition
Piano on aina hieno soitin... Ja tässäkin ne tuo heti sellasen aavemaisen ja kyynisen tunnelman. Rumpusaundit kyllä ehkä vähän lyttäs sen kun ne ei ainakaan mun korvaan oikee istunu.. toi piano kun vissiinkin toi pääsoitin tässä ja se on tosi tilava ja kaiutettu, mutta sitte rummut tulee ihan "kuivana" ni siinä menee vähän sekasin... tunnelma ainaki! Mutta kaiken muun osalta tää on kyllä hyvä biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Space Cowboy Ressu 02.05.2007

Electrical Shaman - Space Cowboy Ressu
Ei jeesus!! Hieman on kappaleella kestoa ainakin kun tulee kommenttiringissä vastaan!! Ja ihan hirveesti ei tossa ekassa kolmessa minuutissa tapahdu... muuta kuin kitarajamittelua ja pörinää. JA sitten mennään takaperin. Ihan mukavia saundeja mutta joutuu kyllä vähän suorittamaan pikakelausta, sori.. Tuli vaan mieleen että miksei näitä oo pätkitty vähän inhimillisempiin raitapituuksiin kun tässä selkeesti kuitenkin on ikäänkuin biisien vaihtoja väleissä?? Lähinnä tulis mielee että tää on joku efektilaitekokeilu tai jotain mutta jos tässä jotain muuta yhdistävää ideaa on haettu minkä johdosta tätä vois nimittää kappaleeks... niin tunnustan että multa menee ohi. Lähinnä näkisin tän jossain jossain avantgardebaarissa taustalla tai livenä miksattuna...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1) 10.05.2007

Extracorporeal Shock Wave - Melua-03 (Part 1 of 1)
On tekijöillä ainakin erikoiset kuvaukset kappaleesta... Jänniä pörinöitä ja surinoita kyllä. Ja on AINA positiivista kun käytetään jotain mitä ei ole soittimeksi tarkoitettu ja saadaan siitä joku hyvä saundi irti, kuten tässä tapauksessa... Kokonaisuus ei ehkä kuitenkaan saanut mua sinne jugoslaviaan vielä siirtymään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - F:lower Scent Frequencies 05.05.2007

Somnam - F:lower Scent Frequencies
Vähintääkin omaperänen biisin nimi!! Siisti tuo kaiutettu kosketin kuvio tossa taustalla. Myöskin mukavan omaperänen rumpukomppi. Tuli vähän mieleen NiN. Paitsi ehkä ei enää tosta nopeemmasta kompista... Hyviä soundillisia maailmoja vaikka rumpusaundit on vähän liian kököt mun makuu. Kyllä tän ilokseen kerran ainaki läpi kuunteli
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko 13.05.2007

Turingin poppikone - Veikko
Tässä on kyllä veikeimmät saundit mitä oon kuullu pitkään aikaan!! Ehkei musagenrenä ihan putoo meikäläiseen.. vähän liian yup mulle, mutta tunnen kyllä tyyppejä jotka tästä tykkäis ihan kybällä!! Hyvät saundit ja hyvin soitettu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Man who always fall... 13.05.2007

Electrical Shaman - Man who always fall...
Vähän menee noi rytmit sekasin tossa alussa ku on puhdas kitara ja rumpukomppi. Aika hämmentävä.. urkusoolo!! Musiikki kuulostaa siltä että ois hyvin voinu sopia Lynchin Eraserheadin taustalle! Aika erikoista kieltämättä En mä nyt mitenkään haltioissani tästä oo mutta kyllä tän ainakin kerran kuunteli!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 04.05.2007

Muistikuva - Oma tie
Tosi jännä yhdistelmä tää teiän tyyli... Toisaalta rankkoja riffejä ja silti itse melodiat on aika kevyttä. Ei siinä mitää. Mieleenjäävä kertsi kieltämättä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 02.05.2007

Muistikuva - Matkalla
Aah.. oikeeta musiikkia kommenttiringissä pitkästä aikaa!! Äskeinen kolkytminuuttinen elektroniikkakokeilu otti vähän voimille... muttajoo! Ihan selkeesti pro-meiningillä mennää. Saundit ja miksaus on mitä kuuluukin. Laulajalla hyvä ääni ja sanat/melodia on hallussa... ehkä hitusen liian kevyttä mun makuun mutta kyllä voisin hyvin kuvitella tän kuulevani radiosta. Jos ei nyt ihan radia Rockita niin aikakin ylenaikaselta! Perushyvä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 10.05.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Aika veikeen kuulosta sosialistipoljentoa... Huumoria löytyy! Instrumentaali musakia yrittää aina sijottaa jonku tekemisen taustalle, mutta tähän ei kyllä keksi mitään... mutta se voi olla toisaalta hyvä juttu!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kalevan joulu 13.12.2007

DuO KäSäMä - Kalevan joulu
Ok biisi ja hyvä toteutus. Jos nyt joulubiisistä voi niin sanoa, heh.. Pikkasen nuo epäpuhtaudet laulumelodiassa ja rytmissä häiritsee, mutta ihan jees!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 02.05.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Perushyvää ryminää!! Makee toi kitara-arpeggio tai mikä ny onkaan tossa säkeistöjen aluissa... Kertsi oli ok! Ei nyt silleen jääny tajuntaa pommittaa ainkaa ekalla kuuntelulla, mutta varmasti kyllä suuremmilla määrillä. Voin kuvitella että varsinki livenä potkis persettä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bayonnettes - By now... 26.11.2006

The Bayonnettes - By now...
Hihhei... helkkarin jännä yhdistelmä! Tollane chillailutausta ja kaikuhuokailu. Vähän tulis mielee 22pistepirkot... kaikella hyvällä siis!! Kyllä mä tällasta voisin kuunnella... Hyvät pohjustukset vedit tälle biisille, sika!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 02.05.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Kieltämättä erikoinen ja monipuolinen veisu!! Melodiat/soundit/sovitus kaikki tosi hyvää.. ei mitää pahaa sanottavaa. Jos nyt rakentavan palautteen hengessä jotain pitää sanoa niin ehkä tossa alussa laulaja veti hitusen itselleen liian korkeesta sfääristä. Tuli vähän sellanen olo että pysyykö kasassa vai tuleeko kukko... mutta joo aika pro muuten!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 03.05.2007

Pyromaniac - LÄPI
Sanat nyt jäi vähän arvailun varaan, mutta kova on pyromaanilla toi polte joka mukavasti palleja lämmittää... joop, aika samaa rytkettä alusta loppuu..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia 03.05.2007

Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia
Ihan pureva sointukierto. Varsinki toi basso ja rumpu skulaa helevetin hyvin yhessä... Enpä mä tän enempää electromusalta vois vaatia. Iskevä ja munaa löytyy!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Mental Fix 24.03.2008

Piecemaker - Mental Fix
Oujee!!! Funkkimetalli lämmittää ainakin... tai siis lähinnä toi alku toi mieleen extremen. Ja ei ehkä kuitenkaan NIIN kaukana kyseisetä genrestä ole! I like... Hyvät saundit ja hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 27.03.2008

Piecemaker - Creme Brulee
Kaikki hyvää tässä saundien ja soiton puolesta, jotenkin ei vaan biisinä iskenyt... toisin kun mental fix!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Common Sense 06.10.2006

Marccus - Common Sense
Tulee tosi paljon mielee joku Marillionin kappaleen väliosa. Samalaista unenomasta fiilistelyä... Saundit tosi hyvät! JA biisissäkin on ideaa... ainut mikä tökkäjää ni on vähän tuo englannin lausuminen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Will u be mine 06.10.2006

Archaic - Will u be mine
ihan messevää kahvilachillailumusaa! Mielenkiintonen yhdistelmä nuo rytmit, saksofoni ja tuo huutelu... ei ihan joka päivä tuu vastaa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poisontruck Immigrant - Atomic psychedelic foolpool (RMremix) 06.10.2006

Poisontruck Immigrant - Atomic psychedelic foolpool (RMremix)
Genrestä sen enempää tietämättä tai tuntematta... hitusen vaikee saada biisitä kiinni. Jotain happojahan tässä kai pitäs samalla syyä. aika tasasta menoa tonne kolmeen minuuttiin saakka. Ja sitte vaan vaikeeselkosemmaks meneeki!!! Täytyy nyt kyllä sanoa etten saa tuolta loppupuolelta mitää irt... Kivat kolinat silti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Rasta Vs babylon 28.10.2006

Rasta Psygedelia - Rasta Vs babylon
Hirmuset volyymiheilahdukset tossa alussa! meinas slaagin saada.. Niin, genreä sen enempää kuuntelevalle tässä tapahtuu hieman liian vähän tohon minuuttimäärään verrattuna. Eli ei oikee oo mitää sellasta mikä sais meikäläisen istumaan ja kuuntelemaan uudestaan... toki saundit on ihan ok. Hassuja noi konekiväärit tossa alussa. Ampuko rastat babyloonialaisia vai päinvastoin, heh...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - Crash 05.10.2006

Ever Since The Day - Crash
Aika herkkää ja kaunista! Säkeistö on kyllä mun mielestä tän biisin paras juttu! Ja varsinki toimi tolla hitaalla. EI sillä että tässä mitää vikaa ois! Varmaa äskeinen progebiisi pilas mun suhteellisuudentajun mutta musta toi kertsiä edeltävä osa tuntu vaan liian suoralta...siinä ois ollu kiva joku vähän "kierompi" komppi tai jotain.. Mutta ok biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - Pyrrhic Crown 03.10.2006

She-Goat - Pyrrhic Crown
Tämä musiikki sävytti ilosesti illan dokumenttia(fahrenheit911) ja teki sen onnistuneesti... Tosi dramaattinen ja saundeiltaan loistava veto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Maailman Meno 18.09.2006

LeijonaHarja - Maailman Meno
Tuhti bassobiitti... diggaan. Kuitenkin aivan liian ykspuolista meikän makuun. Ekat 2 minuuttia eikä oikee mitää tapahtunu. kuitenki ihan kiva biitti... tosiaan vaan kaipaisin lisää draamaa..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Winter & Us 21.09.2006

Mind's Pressures - Winter & Us
Tosi rankka ja rullaava alku riffi!! Pelkäsin että sieltä tulee jotain tylsää örinää, mutta helvetti täähän on hyvää ja melodista!! Ja mikä tärkeintä tässä on hyvä kertsi. Tosi hyvä biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Tartutaan 03.10.2006

Aresti - Tartutaan
saundeista huolimatta tosi hyvä biisi! Kitarat ja laulut varsinki iski meitsiin.. eipä muisskaan ollu pahaa sanottavaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Tahdotko? 18.09.2006

Urban B2 - Tahdotko?
AIka kasarit saundit! Ei mitää vikaa biisissä... ei vaan oikee kolahda tuo kertsi. Tosi samalainen ku säkeistö joten ei hirveesti tuu vaihtelua biisiin
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Lihapulla 03.10.2006

Turingin poppikone - Lihapulla
Sinnekö ne lihapullat menee ku ne kuolee...? Kyllä on jumalauta äijät keksiny laulunaiheen, heh.. ihan jees!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Intiaanikesä 14.09.2006

Routaraja - Intiaanikesä
Mukavasti etenevää perussuomirokkista... tuli ihan alkuajan u2 mieleen noista taustahuudoista ennen kertsiä! Saundit on kuivat mutta kuunneltavat ja soitto luistaa joten kyllähän tätä kuuntelee
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier 06.10.2006

Microtheft - I Wanna Be Like a Glacier
great sounds and great vibes.. very cinematic! Not really my cup of tea but good tune anyway
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio) 03.10.2006

Veritaikina - Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio)
Ei ihan ensimmäisenä tullu kukat ja mehiläiset mielee, heh... Aikasen vauhdikas ralli. Ei kai sitä tarvi aina niin tosissaan olla...

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dark DADAism - Twisted Tale 21.09.2006

The Dark DADAism - Twisted Tale
Ensinnä ny tuli mielee tosta alusta että aika karu oli toi siirros osien välillä... vaikka on samantyyppiset riffit ni ei ihan menny yksii. Aikamoista meininkiä... heh, eka luulin että sieltä tulee joku mika häkkis -haastattelu!! Vähän samankuulonen ääni ja ääntämys. No, hupimielessähän tää on tehty.. Tota naisen laulamaa osaa en osannu odottaa, mutta se kyllä toimii ku poron kavio perseessä!(eli siis hyvin) En saanu kaikista sanoista selvää(muista kun naisen laulamista) joten ei tarina kyllä auennut täysin, mutta ihan hyviä ideoita tässä on kyllä.. ihan en myöskään tajunnu miks tuossa kappaleen keskellä on akustinen osa. Ja ois ollu muuten jees paitsi että oispa siihen menty jollain muulla kun fadella... oisitte varmaa keksiny siihen jonku menevän välikön... Well, jokalaakissa kyllä tän kertaalleen kuunteli!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 03.10.2006

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Hyvät saundit ja hyvät riffit... Lisäks munakas laulu!! EIpä siinä muuta tarvita. Ei ihan omaa tyyliä mutta kaikinpuolin hyvä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Deco - Elegia 03.10.2006

Art Deco - Elegia
Heh, progessa on tosiaan se vika että biisit on pitkiä... noh, kuunnellaan! Saundit ainakin on kohdallaan ja laulajalla on kaunis ääni. Ihmeellinen tahtilaji ainakin, mutta mikäs proge se muuten oiskaan... Soolo-osiokin oli aika mittava, mutta kyllä tän jaksaa kuunnella eli onnistunu teos
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - The Last Days 31.08.2006

Microtheft - The Last Days
Hyvät on saundit!! Ei vaan täällä koneen ääressä oikeen tahdo päästä biisin tunnelmaan sisälle.. Mutta kyllä varmasti jos pää ois yhtää normaalia enemmän sekasin ni kyllä puris!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Burgerfusion - Burning Stranger 31.08.2006

Love Factory - Burgerfusion - Burning Stranger
Hyvät saundit ja hyvin soitettu... parasta antia mun mielestä oliki kaikki väliosat ja soolot. Biisistä itsestään ei hirveesti jääny päähän pyörimään. Näin ainakin ekalla kuuntelulla. Varmasti tää aukeis useammalla kuuntelukerralla... Ihan ok joka tapauksessa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Nothing else matters when entering a highway to hell with sandman 28.08.2006

Metalshit - Nothing else matters when entering a highway to hell with sandman
heh.. voi tosiaan tulla vihasia örisijöitä urputtamaan tosta genrestä!! Mutta en kyllä rehellisesti osaa itekää sanoa mitä genreä tää ois... ei konemusaki oikee oo tuttua. Jos noi rummut ottais pois ni tästä tulis tosi nostalgisen olosta amiga taustamusaa!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Freon Light 28.08.2006

wRENCH cONNECTION - Freon Light
Pojat on Toolinsa kuunnellu... ei tästä voi mitää pahaa sanoa... ehkä harrastajabasistina oisin kaivannu hieman enempi kyseistä soundia ja kolinaa!!! Mutmut... hyvä fiilis eniwei
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving 24.08.2006

wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving
Tosi vaikee biisi saada kiinni... makeita riffejä ja laulua, mutta mä ainakin kaipaan jotain yhdistävää bassoa!! Tosi karu, mutta tosiaan kaikki mitä tässä on toimii, vähän vaan jotain lisää. Kuulokkeilla ku kuuntelee ni hyppii tuo lead-riffi nurkasta nurkkaa...pikkasen häirää.. hyvää silti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - When lights turn off 18.09.2006

Cold Shot - When lights turn off
Kuulostaa tosi ammattimaiselta muuten mutta kun tuo suomiaksentti kuuluu niin selvästi... Muuten biisistä tulee tosi paljon mieleen Eagles ja toto... hyvä ja tunnelmallinen(ja ilmeisen syvällinenkin) biisi
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bayonnettes - Lost 28.08.2006

The Bayonnettes - Lost
Kitarat ja laulut kuulostaa tosi u2:lta!!! Helkkarin hyvä ja kaoottinen äänimaisema...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - The man who made it real 10.05.2007

Apiskuko - The man who made it real
Hitusen ois toivonu että laulu erottuis selkeemmin.. nyt se oli tossa alussa vähän epätasasta kuiskailua jonka välillä erotti ja välistä ei. Hyvä ja rento tunnelma kuitenkin. Vähän demosaundit ainakin akustisessa skebassa. Hyvä lauluääni ja ok biisi joka tapauksessa ja hyvä genre..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Anything, Dear 27.08.2006

Her Wickedness - Anything, Dear
Tästä tulee ihan tosi paljon mielee joku marilyn mansonin biisi!! En osaa tarkemmin sanoo mikä niistä, mutta jotenkin tyyli muistuttaa tosi paljon... Paitsi tietenkin että naisvokaalein!! Vaikka onkin luupattu ni kuulee että laulajalla hyvä ääni ja biisi on vähän enemmän ku pari efektiä casiolta! Ei ehkä ihan ominta tyyliäni, mutta kyllä tästä paljon saa irti siitä huolimatta. JA ehdottomasti tässä on jotain mitä monesta puuttuu.. nimittäin omaperäisyys!!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama 10.12.2007

Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama
Tarttuvaa ja tarkkaa äijämeininkiä! Ei voi muuta sanoa kun että helevetin jees vaikka en juuri kyseistä genreä kuuntelekaan..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - Creepshow 28.08.2006

Microtheft - Creepshow
huh.. on ainakin pituutta biisillä!! Kieltämättä tässä alussa on hyvä tunnelma ja noi pehmeät rumpusaundit toimii hyvin... on kyllä ihan jees lounge-musiikkia. Mutta on kyllä vähän turhan pitkä tähän biitin vaihtuvuuteen nähden.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele tosminen - Dancing Bombaynaut 24.08.2006

tosminen - Dancing Bombaynaut
Ohhoh... nyt kyllä tuli niin oman genren ulkopuolelta etten osaa mitää sanoa. On tässä ainkin erilaisia osia... heh... jotku kieltämättä vähän huvittaviakin kuten tuo "itämainen" kiippariosa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Glowing Lights Like Pain and Loneliness 27.08.2006

Somnam - Glowing Lights Like Pain and Loneliness
Kyllä tää toimii aivan loistavasti ku laittaa kuulokkeisiin ja surffailee nettiä keskellä yötä!! En tiedä millasta tunnelmaa tässä tarkemmin oli säveltäjä hakenu, mutta tällaseen tämä ainakin meikän mielestä toimii...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Centrum of Withering 21.08.2006

Somnam - Centrum of Withering
hyvin toimii toi pianopimputus ja noi taustan soinnut... simppeli mutta toimiva. Rumpusaundit ei vaan mun korvassa oikeen istunu tohon päälle... AIka jännä toi taustakohina tai mikä onkaan. Antaa tosi paljon tilan tuntua. Vähän ehkä liian pitkä toi hiljanen siirtymä tohon osaan joka alkaa kolmen minuutin jälkeen... tai siis näin ainakin päivänvalossa!! Hyvä muuten!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - City of Ghouls 20.08.2006

Somnam - City of Ghouls
Hitsin hianot soinnut noilla jousilla tossa alussa. Ai hitsi ku ois ollu tykimmät rumpusaundit noissa mitkä lähtee alun jälkee tulee... tai ainkin virveli. Ei ihan istu siihen tunnelmaan minkä mä tästä sain. AIka nopeita tunnelman vaihteluita... positiivisesta iloseen. Ihan jees kuitenki. Ehkä kokonaisuutena vähän liian erilaisista palikoista kasattu, mutta kaikki eri osat oli kyllä helevetin hianoja!! Ja siis minähän en edes tällasta musiikkia kuuntele
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele U-benz - Wake Up 03.10.2006

U-benz - Wake Up
Tosi letkeetä ja rentouttavaa aamutv -musaa... JOs kaikki aamuautoilijat kuuntelis tätä töihin lähtiessään ni maailma pelastuis, heh...

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 21.08.2006

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
AIka hyvin sopii tän demon saundit tohon musatyyliin!! Ihan ku jostain historiasta tulis suoraan... Hyviä riffejä ja hyvää poljentoa, mutta jotenki tästä puuttu sellanen koukku joka pakottais kuuntelee toiseenki kertaa. Livenä tää varmaa potkii tosi hyvin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 20.08.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
Täytyy nyt kyllä suoraan sanoa että oisin nämä neljä minuuttia elämästäni voinut paremminkin käyttää... Vaikka siis huumorilla yritinkin kuunnella. Ei vaan tajuu tämä pää
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosquito spray - Deadly Zoo 29.07.2006

Mosquito spray - Deadly Zoo
Nyt ollaa taas meikän genren ulkopuolella, mutta tykkään noista rumpusaundeista... ainkin tosta snaresta. Ja tuo pärisevä bassosyna on kans tosi jees. Käyttäisin itseki jos osaisin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Trectrack (pahasti kesken) 29.07.2006

Trakkerterrorist - Trectrack (pahasti kesken)
Nyt täytyy kyllä sanoa että meni ihan ohi... muutenkaan ei tuo konemusa oikee iskostu! Muistan että joskus ku Amiga500 meni jumiin jossain pelissä, ni tuli vähän samanlaista sopulisoppaa, heh...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele U-benz - Ei Tuu Mieleen (I just can't remember) 01.08.2006

U-benz - Ei Tuu Mieleen (I just can't remember)
Aika pirun hyvin livenä ootte soittanu!! EIpä tässä voi meikäläinen mitää rakentavaa kommenttia lähtee sanoo... Hyvät saundit on ja biisissä on ideaa!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout 21.08.2006

Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout
Ihan makeita juttuja... mutta mä en vaan kyllä oikeen saa tästä mitään irti. Ehkä se johtuu noista käytetyistä saundeista jotka tuo mieleen axel f:n... Kyllä tän kuulis ihan mielellään oikeilla soittimilla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Bullet Scene 20.08.2006

wRENCH cONNECTION - Bullet Scene
Vaikkakin miksaus on aika sekava... ja rumpusaundit ei toimi juurikaan tässä kokonaisuudessa ni on tässä jotain ihan hiton vetoavaa... Mä oisin melkee halunnu kuulla tän ilman rumpuja... vois kuulostaa aika jännältä, tosin sitte pitäs varmaa vähän ketsiäki muuttaa... Noh, joka tapauksessa tosi hyvä ja omaperänen veto!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Satellite 06.10.2006

wRENCH cONNECTION - Satellite
Vanha kunnon jakoavainyhdistelmä!! Heti kyllä alusta vähän otti korvaan ku ei osannu sanoa että oliko laulu samassa vireessä taustan kanssa vai ei... Mutta omaperänen saundi teillä kyllä on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - They 29.07.2006

Above Sanity - They
Helevetin asiallinen säkeistö!!! Mun päässä tää kuulostais Toolin ja Alice in Chainsin sekotukselta... Eli ei ollenkaa huono!! Siis ainakin ton säkeistön laulun perusteella... seuraavassa osassa mentiikin vähän progempaan suuntaan. Tosi rauhallista ja tyylikästä menoa... piste
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele tosminen - Matlock is Evolving (Downtown pt.2) 01.08.2006

tosminen - Matlock is Evolving (Downtown pt.2)
Kyllä tässä nyt pitäs jotain sieniä syyä että tästä jotain ymmärtäis, mutta kaikki mikä liittyy vanhaa kunnon Matlockii EI voi olla huonoa. Vähän liian vaikee rytmisesti meikäläiselle..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Ghost 29.07.2006

Sigil - Ghost
Tällanen rankka synkistely toimii aina!! Tosi hyvät vokaalit ja tyrmäävä särövalli... ehkä vähän liianki tyrmäävä nimittäin meinaa noita lauluja haudata alleen ainki meikäläisen kaiuttimilla
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta 28.10.2006

Lähetyssaarnaaja - P-mies feat LähetysSaarnaaja - Vaipuu katse alta
Ihan omaperäset saundit.. Biisistä en voi mitää sanoa kun ei ole vertailukohtia tästä genrestä. Ehkä toi räpäyttäjän sanojen rytmi vähän pisti silmää tossa alussa... ehkä se vaa johtuu suomenkielestä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - 225 20.07.2006

Metalshit - 225
Nojooo... mitäköhän tästä nyt sitte sanois!!? Saapahan tästä ainakin jotain ideaa lauantain lottoarvontaan! Heh..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 14.07.2006

Metalshit - Zapadapa
Ei millään pahalla... mutta töissä kuulee samanlaista ääntä suutinvikasesta ryssärekasta!! Tosin ilman tota Zapadaaa, heh..

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 15.07.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Njaaah... tällanen biisi. En oikeen perusta poliittisista piiseistä, joten yritän kuunnella tuota soittoa mikä kyllä on ihan ok! Toi foni on kyllä kaikessa korniudessaan tosi hauska!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Eclipsed 05.05.2007

Argon - Eclipsed
Alun bassokuvio aivan mieletön!! EIkä tossa menoriffissäkää mitää vikaa ole... Ehkä tuntu ajoittain hieman pitkältä tuo alku eli jotain variaatiota ois ehkä toivonu. Ei se kuitenkaa mitää tiluttelua kaivannu.. Laulu on hyvänkuulosta vaikka vähän hukkuukin taustalle. Sanoista ei kyllä saa mitää selvää... Asiallisen synkkiä riffejä kyllä pukkaa kokoajan. Örinälaulu tuli vähän puskista, mutta toisaalta kuulostaa aika paljon opethilta. Tässä on kyllä niin paljon kamaa tässä biisissä ja kaikki on vielä helvetin hyvää!! Saundit ei ehkä oo mitkää mielettömät mutta kokonaisuutena toimii hyvin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H. 03.07.2006

Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H.
Noniii... pojilla ilmeisesti ollu "munchiesit" kyseistä rallia tehdessä!! Ei mitää hauskahan tämä kerran oli kuunnella... Tosi jees tuo rauhallinen väliosa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Kesä taikaa 06.10.2006

Tyylisekous - Kesä taikaa
Kuulostaa vähän epävireiseltä... ja eipä tässä ny oikee hirveesti mitää tapahtunu. Jamittelua. Makee rumpulooppi kyllä..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Kaatopaikka - live 02.08.2006

Virasto - Kaatopaikka - live
Hitsi ku tuli tosta alotuksesta pippurit mielee... asiallinen ryhmä! EI vaan tuo laulu oikeen täysin mielestäni istu sekaan, mutta ihan mukavat melodiat kuitenki ja HELEVETIN hyvin soitettu!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Mikä sekaa mitä 29.07.2006

Aresti - Mikä sekaa mitä
Ihan hyvänkuulosta äijärokkia. Hyvä ääni laulajalla... rytmiryhmään ois ehkä vähän enempi toivonu vaihtelua, mutta toimii!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Syyllisyyden tuolissa 29.07.2006

Aresti - Syyllisyyden tuolissa
Ihan hyvää menoa!! Mielellään tätä kuuntelis paremmilla saundeilla... tai siis ainakin akustisilla rummuilla äänitettynä, muuten tosi hyvä äänitelmä. Jotenkin ois ehkä halunnu kuulla tän biisin nopeempana... Ehkä ois toiminu ehkä ei... Siis ei silleen että tässäkään mitään vikaa ois!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 03.05.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Hyvin pojjaat soittaa jos pari kertaa riittää ja silti kuulostaa tiukalta, ainakin noissa kohdissa missä mentii kovempaa... hyvä ääni laulajalla. Pianot oli tosi jees tossa säkeistössä. Toi jynttäskebariffi ei kyllä ihan kolahtanu... tai siis oli ehkä vähän turhan moneen kertaan jo kuultu... biisi oli ok.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Medical Monkey 20.08.2006

Stab Happy - Medical Monkey
TOsi hyvää soittoa ja hyvä biisi!! AIka kuivat saundit siis lähinnä kitaroissa, mutta onhan tää silti ihan vitun jees!! Ja just oikeen mittanen eli ei lähetä enää kolmen minuutin yli turhia loikkimaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grosal - Kipinä 02.08.2006

Grosal - Kipinä
En kyllä saanut sanoista mitään selvää... Mielenkiintoset laulajan vaihdokset kyllä!! Ei huono! Soundit nyt oli just mitä demolta voidaan odottaa.... perskule ku en keksi mitää rakentavaa sanottavaa!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Miltä tuntuu maanantaina (versio b) 28.08.2006

POLTE - Miltä tuntuu maanantaina (versio b)
Kiva, hyvintehty ja äänitetty darralaulu!!! Ei mitää naputettevaa... kaikki tietää mistä lauietaan!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 02.08.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Hyvät saundit ja tasapainonen miksaus... Vähän "käytetyt" sointukierrot kyllä, mutta ei huono koska onhan tässä paljon omaaki! Kyllä tää kesähitistä menis millon vaa! Ehkä ens kesänä????
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 26.06.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Kuivahkot mutta toimivat saundit!! En oikee perusta suomenkielisestä kamasta, mutta jos mielessäni kuvittelisin saman biisin lontoon kielellä ni kyllä toimis!! Pätevä rumpali... ainkin olettaen ettei ole konerumpu...??? Vähän kuulostas ainakin siltä.. jos ei ni jätkä ainkin on kone!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 20.07.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
TÄssä on hyvä biisi!! Ainut mikä vähän "tökkii" on tuo volyymiero vokaaleissa säkeistön ja kertsin välillä. Muutenki miksauksessa olis mielestäni vähän pientä rukattavaa... TAustalaulu kuuluu ainakin omassa soittimessani aivan liian kovalla kun taas rummut sais mielellään olla kovemmalla... ainkin basari! Muuten jättehyvä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 20.08.2006

Routaraja - Usva
Aika jännät "iskelmäskebasaundit"!! Mutta onnistuu hyvin viemään kuulijan sinne pellon laidalle.. Jotenkin vähän toi kertsin sovitus pistää korvaan... mulle se menee vähän liian suoraks ton tiukkatunnelmaisen säkeistön jälkee. Mutmut hyvähän tämä on
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko 29.07.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko
Hassu piisi!! Hetkittäin tulee niin mieleen donkkarit että jees. Hetkittäin oli vähän viimeistelemätön, mutta kyllä biisin tajus siitäki huolimatta... hyvähyvä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 21.08.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Tässähän on tosi ammattimaisen kuulosta kamaa. En keksi mitää syytä miksei tää vois soida radiossa. Tai ehkä on jo soinu.. en tiedä ku niin vähän tulee kuuneltua... Hyvä ääni, biisi ja sovitus...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 14.07.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
Saundeja lukuunottamatta... tulee ihan mieleen vanha Don Huonot. Kuulee että kyseessä on demo, mutta on piisissä ideaakin. Ehkä miksaamalla ja efekteillä olis saanu vähän enemmän munaa tähän kokonaissaundiin koska tällaisenaan bassoa ei juuri kuulu... eikä kyllä hirveästi kitaraakaan. Kiva lepposa piisi
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään 14.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lämpimästä lämpimään
Kunnon baarikierros!! Karut saundit syö tosi paljon pohjaa tältä perushyvältä biisiltä... vaikkakin väliosa..hmmm... noh, ehkä vähän turhaa mölinää... laulumelodiat istuu hyvin skepariffiin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään 18.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään
Aika cochise(audioslave) tuo alku... biiisistä tuliki sitte enemmän mielee raptori!! Tätä pitäs varmaa salilla soittaa että jaksais rautaa vääntää
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West 28.08.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Doktor Vostok vs Mister West
TOsi veikeetä ilottelua... pikkasen törppäs toi naisen hokema! aika jännä tunnelma, vähän enempi itämainen ku neuvostolainen kylläkin. Kyllä tätä kuunteloo!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 20.08.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
HItsin vaikee kommentoida tällasii... mutta kyllä on ihan kyrväkkäitä saundeja!! Tosiaan on ehkä vähän turhan pitkä mutta kyllä menee ku sisälle pääsee
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 15.07.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Tosi jees!!! Mielellään tota laulua ois enempi kuullu.. ei oikee erotu nyt tosta taustasta. Mitää muuta "pahaa" sanottavaa ei kyllä etsimällään löydä

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Disco Goluboy 03.10.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Disco Goluboy
Jos tässä ei käytettäis oikeita soittimia vaan jotain dance-sheit-mitäikinälieneekää -soittimia ni tää ois kyllä tosi hitti jossain tanssilattialla... mutta siis kyllä tää toimii veikeenä surffimusanaki!!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Burn them down 14.07.2006

Celestial Aeon Project - Burn them down
Koska on ensi-ilta?? HEh... ei kyllä tällasta ihan hyvin vois kuvitella leffassa kuulevansa! Mutta toisaalta kyllä vaatii tuekseen jonku palavan kylän.. tai ei vällttämättä. Oikeestaan tuo kappaleen nimikin riitti viemään sopivaan tunnelmaan. Synkkään sellaseen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele King Kaxl (and the No Good Duo) - Your Boyfriend 29.07.2006

King Kaxl (and the No Good Duo) - Your Boyfriend
Tosi hienot urkusaundit!! Aika erikoinen tyylilaji... ei tuu oikeestaan mitää bändiä mielee tästä eli sanoisin tätä aika omaperäseksikin!! Tosi simppeli ja silti toimiva äänitys...
8

Sivu: 1 2