Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 7 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konemessias - veitsi 29.06.2005

Konemessias - veitsi
Ensimmäisellä kuuntelukerralla alun hieman ohut äänimaailma yhdistettynä biisin pituuteen arvelutti hieman. Onneksi ei kestänyt kauaa ennen kuin onnistuneen voimakas ja rujo pääluuppi käynnistyi. Yksinkertainen ja tehokas kappale. Toisella kuuntelulla alun introduktiivinen luonnekin aukeni paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Saanen kiittää 28.06.2005

Isät&Pojat - Saanen kiittää
Oikein hieno heleä ja polveilevampi poppisbiisi. Absoluuttinen Nollapiste tulee ajoittain mieleen, paikoitellen voimakkaastikin, niin rakenne- ja sovitusratkaisuista kuin myös sanoituksistakin. Ja mainittavahan se on; pakko ihailla, miten hanuri on saatu kontekstissa kuulostamaan tuoreelta mutta ei gimmickiltä eikä varsinkaan vitsiltä vaan olennaiselta osalta soundia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Leave No Stone Unturned 28.06.2005

.erAze. - Leave No Stone Unturned
Kappale lähtee lupaavasti käyntiin suoralla rytistyksellä, sitten kääntyy etäisesti Meshuggah-maisiin tunnelmiin (joskaan ei sävellysratkaisuihin) mielenkiintoisen harmonisesti "yhteensopimattoman" ujelluksen myötä. Tämän jälkeen tyyli onkin hivenen hakusessa. Perinteisemmän thrashin ja kokeilevamman materiaalin välimaastossa liikutaan. Erillisinä osaset toimivat kyllä moitteettomasti, mutta yhdessä muodostavat lievästi hapuilevan kokonaisuuden. Tästäkin huolimatta kappaleen kuunteli kyllä oikein mielellään; hyvää meininkiä ja toimivia riffejä. Vokaalit kyllä pärjäisivät ehkä hitusen vähemmällä reverbillä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - In the year of the camel 28.06.2005

Saddam's Family - In the year of the camel
Hauska alku, josta sitten lähdetäänkin soittamaan sitä isojen poikien heviä. Peruskonsepti on hallussa, mutta jotenkin tästä jää kaikin puolin turhan hillitty maku - etenkin vokalistin soisin ilmaisevan itseään korkeammalta ja kovempaa. Sävellyspuolellakaan ei ole mitään kovin mieleenpainuvaa. Hatunnosto toki perinteikkyydestä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaskanpoika - Fiilistely... 28.06.2005

Jaskanpoika - Fiilistely...
Vähän hmm.. hienoja yksittäisiä juttuja (alun tomijuttu, 45 sekunnin kohdalla alkava funkkailu, perusosan riffin toisto ja sen jälkeinen progeilu), mutta punainen lanka vaan ei löydy useammallakaan kuuntelulla. Hyvät soundit kyllä, ja soittotaitoa kyllä piisaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 28.06.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Ensimmäisenä huomio kiinnittyy vokalistiin - varsin korkeatasoinen hevilaulaja teillä! Muukaan bändi ei varsinaisesti joudu kykyjään häpeämään. Kappale on sävellyksellisesti toimiva ja riittävän vaihteleva. Jopa kaltaiselleni tämän sortin matskua lähinnä ajoittaisen huurteisen kanssa nautitun Maidenin verran arvostavalle kuuntelijalle tämä kolahtaa sen verran, että tuli muutamaankin otteeseen kuunneltua, mikä todistanee keitoksen toimivan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Lost 28.06.2005

BROKENBLISS - Lost
Lähtee käyntiin viivyttelemättä ja pysyy käynnissä 3 minuuttia. 5/8-kohta ja c-osa sekoittavat pakkaa hieman ja pitävät homman mielenkiintoisena ajamatta sitä kuitenkaan sivuraiteille. Tomahawk on jäänyt itselleni hieman tuntemattomaksi mutta yhtymäkohtia joihinkin muihin Pattonin juttuihin kyllä erotettavissa.
8