Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 26 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chainhead - Sweat and Lust 06.05.2011

Chainhead - Sweat and Lust
Kuuntelin teidän kaikki biisit täällä mikserissä ja pidin tästä eniten. Teillä on ollut 2009 vuodesta lähtien biisejä täällä mutta ei yhtään kommenttia, nyt saatte ensimmäisen, yritän antaa mahdollisimman rakentavan palautteen. Sanotaan nyt heti tähän alkuun että en ole "hevi-miehiä" mutta pidän kaikenlaisesta musiikista joissa on hyvät melodiat. Tässä biisissä intron riffi jää päähän soimaan. Siinä on jotain tuttua, se on hyvä. Myös syntikka-kello-soundin melodiassa on jotain nightwishiä, toimii. Kitarat komppaavat hyvin kautta biisin. Rummut myös, välillä pientä haparointia. Verset tekevät tehtävänsä. Örinää ja naisääntä, mukava kontrasti ja sopiva melodia. Siirtyminen kertsiin tulee jotenkin äkkiä, itse ehkä olisin tappanut koko biisin (efektien kera) ennenkuin kertsi pamahtaa ilmoille. Kertsin lauluosuuden sävellys ja sovitus olisi mielestäni voinut olla energisempi/nopeampi, nyt tuli sellainen bridge -fiilis tuosta kertsistä. Jäin myös kaipaamaan stemmoja ja tuplauksia kertsiin, niillä saa helposti isomman kuuloisen lauluraidan biisiin. C-osa toimii helvetin hyvin ja siitä myös siirrytään viimeiseen kertsiin hyvin. Tykkäsin. Teidän bändillä on hyviä melodioita ja potentiaalia. Huomasin ongelmia soittajien time:ssä, välillä rummut laahaavat tai kitarat ovat epä-synkassa. Tämä tosin voi johtua mistä vain... Todennäköisesti äänitysvaiheessa olisi parannettavaa. Biisin miksaus on ok. Käyttäkää kompressoria enemmän lauluihin, pienentäkää kaikuja ja delaytä. Eli tuokaa ne laulut biisin "pinnalle". Näin tällä kertaa, hyvät jatkot ja tehkää lisää biisejä. Panostakaa sävellyksiin ja äänityksiin niin sieltä se hitti vielä tulee! :) t. Jarkko Ripsomaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - Need a Ryde 14.10.2007

Dreammachine - Need a Ryde
Dodii! Fätti kick ja laukkabasso, namia :) Noi kasaripiirrettyjen laserpyssy-efektit oli osuvat. Alun paukutuksen jälkeen nostetaan kone mukavasti käyntiin sahat hyvin esillä mut piipitys melodia sais myös kuulua sahojen takaa paremmin. Beishanter ofbeat diipadaapaa väliin, ei oikeen natsannu :( Pienen pettymyksen jälkeen tuleekin mahtava suvanto, hienoa efektien käyttöä, mukava psyke tunnelma jota seuraa tykki breakbiitti, nice! Taas nostetaan ja nostetaan, hyvin luodaan tunnelmaa kunnes viimeinen päämelodia osuus pamahtaa ilmoille höystettynä useammalla synalla kuin alussa, tämä toimii aina varsinkin kun melodia pimputukset on varsin mukavia. Miksauksessa on parantamisen varaa ainakin noissa kohdissa missä noi sahat pauhaa täysii, moni instrumentti menettää tehoaan ja jää peittoon esim haikat ja snare. Sahojen käyttö onkin aina tympeetä, sitä haluis että ne on perhana fätit ku mikä mut sitte ei vaa saa mahtumaan hirveesti muuta sekaan, pitäs jättää stereokenttään tilaa just noille melodioille ja percussioille tai sit leikata sahoja niin perkeleesti mut ei ne sit enää kuulostakaan nii hyvältä, eikös? :) Kokonaisuudessaan tosi tykki biisi hyvillä melodioilla ja soundeilla, pientä muutosta rakenteeseen ja miksaukseen nii avot!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Aina lähelläni 01.09.2007

G-Powered - Aina lähelläni
Jälleen takuuvarmaa euro-jytkettä G-poweredin suunnalta! Biisi rullaa mukavasti alusta loppuun asti. Odottelin loppuun modulaatiota/sävellajin nostoa ja kunnon "aaaauuuaa" hehkutuksia Miian suunnalta mut tällä kertaa joutu pettymään. Soundit on tuttuja teräviä sahoja hyvillä melodioilla varustettuna sekä pehmeitä sointumattoja, hyvä :) Kimmo hanskaa noi haikkafillit yms kikkailut mutta nyt itseäni härvii toi haikkojen raju pannaus 09-03 kohdille... ite laittasin keskemmälle mut maku asia eikös? ;) Voksuihin vois equtella kirkkautta lisää? Kertsi on todella toimiva, niin melodialtaan kuin sanoiltaankin... ehkä jopa yksi G-poweredin parhaista... Todetaan nyt lopuksi vielä että huippu biisi, tämä poppoo ei jätä vanhaa eurofania kylmäksi! Keep going!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Submachine 22.05.2007

Dj RefleX - Submachine
Mukavaa tykitystä alusta loppuun, just tämmöstä bilemättöö jota on kiva luukutella pienis. Mut joo, parantele miksausta, haikat ja snaret hukkuu noihin yyberleveisiin sahoihin, leikkaat korkeet sirinät sahoista pois niin yläpää selkenee. Samaa equttelua vois tehdä myös alapäähän -> biisi selkeytyy huomattavasti. Jokaista instrumenttia ei kantsi levitellä stereokuvassa hirveesti tulee vaan puuroa... ;) Pikku viilailua niin hyvä tulee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 02.01.2007

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Aika vähän tulee kuunneltua tällaista musiikkia joten hieman vaikea antaa palautetta mutta kokeillaan... Helposti voisin kuvitella tämän johonkin Final Fantasy tyyppisen pelin maisemiin/tunnelmiin. Todella leijaileva tunnelma, kauniit soundit ja hyvin miksattu. Bassolinja toimii ja rummut breikkaa kivasti. Asiallinen kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunriders - Forgiven 03.11.2007

Sunriders - Forgiven
Tosi hieno melodia! Mukavan kuuloista ysäri meininkiä joka soundissa. Kolahti tämä kappale sen verran että taidan tällä kertaa siirtyä tonne fani-listalle ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Corolla - Mä Haluun Saada (Demo) 31.10.2006

Corolla - Mä Haluun Saada (Demo)
"Corolla" oikeesti... :D Hyvä veto, sai hymyilemään. Mukavaa europoppista, pilke silmäkulmassa tehtynä olettaisin ;) Biisi toimii hyvin alusta loppuun, soundit on mukavan ysärit, ainut mikä ei natsannu oli noi vokaalit. Pitäisin biisistä enemmän jos olisi naislaulaja. Kyllä tämä projekti pitää laittaa korvan taakse...

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Odottanut oon - Preview 22.10.2006

G-Powered - Odottanut oon - Preview
Kyl pitää levy tilata :) Hieno homma ku dancea saadaan välillä lätyillekin, go go!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj RefleX - Hard With Style (Remix) 26.09.2006

Dj RefleX - Hard With Style (Remix)
Wou wou.... siis on kova biisi! Soundit on kadehdittavan fätit ja miksaus hyvä, tosin basari sais tampata jykevämmin. Melodiakin toimii ihan hyvin vaikka on aika simppeli. Piano tuo hyvän kontrastin läskien sahojen rinnalle :) Niin ja hitto jos oikeesti oot 13v ja teet tällaista settiä niin nostan hattua ja kumarran. Jatka musan tekoa, tulet varmasti olemaan kova sana... Faniutuminen ja kybä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Yhdessä 24.07.2006

G-Powered - Yhdessä
Kyllä tällainen häälahja kelpaisi, siis jos menisin naimisiin ;) Todellakin tutun kuuloista mutta se ei haittaa sillä tämä toimii! Kiva toi "eurogaten" filteröinti. Todella tarttuva synamelodia heti alussa, siitä viimeistään tajuaa että tämä on euroa. Alarekisteri ehkä kumisee liikaa, en erottanut basslinee kunnolla ja laittaisin kickdrumin perään kompuraa, eli lisää "attackia" siihen :) Makeita nostatuksia, tykkään :) Kertsin sanoitus ja melodia erittäin tarttuvaa tavaraa. Lauluissa ei mitään huomautettavaa, erittäin nätin kuuloista. Loistava kappale jälleen, jatkakaa samaa rataa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Et hylkää 29.06.2006

G-Powered - Et hylkää
Kyllä kyllä! Tätä olenkin kaivannut, rehellistä eurodancea! Alkaa todella maukkaasti: Alun pianon jälkeen pamahtaa makee liidi ilmoille joka on nannaa korville. Laulut ja sovitus hyvin onnistuneet, kertsissä on mukavasti koukkua. Hienoja nostatuksia, padeja, kikkailuja ja fillejä... ... Kyllä kimmo osaa koneistaa ;) Ja se väliossa, biisi tapetaan nätisti ja sieltä se taas räjähtää! nami nami :P Ehdottomasti parasta G-Poweredia tähän mennessä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreammachine - The Beach (nostatus edit) 23.01.2007

Dreammachine - The Beach (nostatus edit)
No hitto! Oon luukutellu tuota vanhempaa rantaa jo kauan ja sit täällä onki tällanen hillitön remake siitä! Energiaa, sitä tässä on koko taajuuskaistan edestä! Tämä biisi ansaitsee sen volume potikan ruuvaamista kaakkoon! Kaikki toimii alusta loppuun, eniten tykkään tosta "dummaa dummaa" bassolinjasta. Ainut miinus: liian lyhyt :( Faniutuminen ja mun mikseriin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit) 29.05.2006

Sunriders - Summerbreeze (Radio Edit)
Ihan menevää tranceilua. Ekana tuli kyl mieleen C-4 - San Diego kappale, kovasti sama kesäinen henki huokuu tästäkin. Mukavat saundit, melodiat ja rumpukikkailut. Jatkakaa kiksuttelua vaan, kyl tätä kelpaa kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruaste - Jumputusta 13.06.2006

Ruaste - Jumputusta
En yleensä kuuntele tällaista mutta tää on hyvä! Makee meno ja meininki tohon päälle vielä huippu lyriikat :) HAhahahhahah!!! Kirjotin tätä kommenttia samalla ku kuuntelin biisiä ja sit toi jumputus tohon loppuun tuli aivan puun takaa! Mahtava! Pistän kybän ja äänen foorumiin ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Toiseen maailmaan 14.05.2006

G-Powered - Toiseen maailmaan
Tämä jää soimaan päähän! Näppärät soundit ja melodiat, biisi kulkee hyvin. Erityisesti pidän Kimmon tavasta kikkailla HiHateilla ;) Biisin tempoa voisi mielestäni nostaa aavistuksen, saisi hieman lisää menoa. Laulut hoituu jälleen totutulla varmuudella ja kirkkaudella. Mitäs tässä jaarittelemaan... onhan tämä loistava biisi, jälleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Valon lapsi 01.05.2006

G-Powered - Valon lapsi
Kyllä Kimmo taitaa koneet! Biisissä on rento ja mukava meininki, breakbeat ei ehkä ole se mun juttu mutta tässä kappaleessaa toimii erittäin hyvin. Soundit on raikkaat, varsinkin piano on mieleeni. Miian laulu on kyl jotain hienoa, kuuntelee mielellään. Hieman lyhyt kappale. Mitä miksaukseen tulee niin kyllä ammattimiehen jälki on selvästi kuultavissa :) Mutta ei Kimmonkaan miksaussissa mitään vikaa ole ollut :) Yhteenvetona pitää todeta että jälleen loistavaa konepoppia jengi on vääntänyt. GO GO!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ramamusic - Reverze - This One (Short cut) 25.11.2006

Ramamusic - Reverze - This One (Short cut)
Tämä oli parempi näistä kahdesta biisistä. Tuotanto on hallussa soundit ja miksaus toimii hyvin. Jotenkin vain jäi sellainen olo että aika "perus" trance. Selvä melodinen koukku jäi uupumaan tästä biisistä, mikä on itelle aika tärkeä juttu kun trancea kuuntelen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Kun surun kohtaat (D1 Edit) 08.01.2006

G-Powered - Kun surun kohtaat (D1 Edit)
Tämä on juuri sitä mistä tykkään! Loistavat melodiat ja laulut. En keksi mitään sanottavaa muutakuin et jatkakaa samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chillkix - Bora Bora 07.01.2006

Chillkix - Bora Bora
Todella hyvä ja tasapainoinen kokonaisuus, tykkään! Varsinkin piano oli mukavan melodista ja "sähkökitara" toi sopivaa lisäpotkua. Kyllä vaasassa osataan ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele arCtic element - Mind lethal 16.01.2006

arCtic element - Mind lethal
Loistava kappale, mahtava kick, siistit melodiat, upeat soundit, hieno kokonaisuus! Tähän vielä nainen laulamaan niin nam nam...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Avenue 07.03.2006

area51 - Avenue
Hyvä biisi. Sopivan rento meiniki kappaleessa. Kirkkaat ja selkeät soundit ja hyvä melodia. Tähän vielä kirkas naisääni niin kymppi irtoaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4beat conspiracy - I wanna (fly like a butterfly) 27.03.2006

4beat conspiracy - I wanna (fly like a butterfly)
Tipuin tuolilta :D Noi laulut oli mahtavat :D Kiitoksia teille iloisesta hetkestä. Pakko antaa ysi ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diarrhoea - Shake That 23.09.2006

Diarrhoea - Shake That
Nojoo, periaattees 2 osaa biisiis jotka vaihtelee. Kick tehoton ja cläppi paistaa läpi. Bassline? Oliko sitä, en ainakaan kuullut. Mukaan mahtui kyllä ihan kivoja filteröintiä ja fillejä. Jatka vaan vääntämistä ja ideoiden kehittelyä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - The Call of Wilderness 05.01.2006

Electron - The Call of Wilderness
Wau! Googlailin hopeanuolen musaa ja eksyin tänne, onneksi! Mahtavan kuulosta tekee mieli vaan sulkee silmät ja olla vaan. Täys 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dezminer - Noname 02.07.2006

Dezminer - Noname
Saatana tää on kova!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Qbeat - Dream 23.09.2006

Qbeat - Dream
Hmmm. Jotenkin ohut, instrumentteja olisi voinut käyttää enemmänkin. Lauluja tämä kaipaisi.