Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 89 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Punos - pikkasen rietastelua 13.06.2011

Punos - pikkasen rietastelua
Erehdyinpä taas pitkästä aikaa pikkasen rietastelemaan, ja hyväähän se teki

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Bilderberg Man (Jyrki Katainen) 06.06.2011

Zomby Woof - Bilderberg Man (Jyrki Katainen)
Kansikuvan perusteella odotin ontuvaa poliittista huumoripläjäystä, mutta täähän on ihan asiallinen vääntö! Kitaristi vetää hyvin ja soundit on sen puolesta kohdallaan. Vokaaleiden efektointi on vedetty sen sijaan täysin överiksi selkeyden ja soundin kustannuksella, suurimpana syyllisenä tuo liian pitkä ja pinnassa oleva kaiku. Lisäksi kähinä kuulostaa jollain tapaa hiukan ujolta - olisi ollut kiva kuulla edes muutama rivi vähän puhtaammalla äänellä. Miksaus on 'ihan ok', vaikka kuulostaakin vähän ohuelta; Bassopuolelta puuttuu selkeästi jotain. Oli tämä kuitenkin kaikesta huolimatta sen verran piristävän miehekkään kuuloista menoa että on ysi rapsautettava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 06.06.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Oikein hyvä biisi. Laulaja vetää rohkeasti ja puhtaastikin, vaikka lauluääni onkin aavistuksen nasaali joka nyt vaan on minulle henkilökohtainen punainen vaate. Kitarasovitus, stemmat ja sounditkin toimii hyvin. Ei tästä jää juuri pahaa sanottavaa, mutta ehkä ongelma on se, etten nyt kykene ylisanoihinkaan sortumaan..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iponah - Serpent's Promise 06.06.2011

Iponah - Serpent's Promise
Jos miksauksella on haettu jotain metalliuskottavaa epäkaupallista soundia, niin siinä on onnistuttu. Itse en sellaisesta ymmärrä kuitenkaan mitään, joten sanoisin että tuotanto kuulostaa aika potkuttomalta ja raa'alta. Vokalisti vetää hiton hyvin. Kitaristit vetää hyvin. Rumpali ei vedä niin hyvin mutta keskimääräistä indiemetallibändiä huomattavasti paremmin. Piano ja jousisoittimet ovat vähän päälleliimatun oloisia, biisi olisi toiminut paremmin ilman niitä ihan vaan puhtaana bläkkiksenä. Pääriffi on ihan hyvä mutta ei jaksanut kantaa koko biisin ajan. Kyllä tämän kerran kuunteli ihan mielellään, mutta tuskin tulen asiaan vihkiytymättömänä kuitenkaan palaamaan asiaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kenelle? 06.06.2011

Fillari - Kenelle?
Arvosana jää antamatta koska genre menee niin rankasti ohisektoriin omista mieltymyksistä. Biisi kuitenkin kuulostaa hyvältä pienestä Casio-kliinisyydestä huolimatta. Sävellys on niin tasokas, että tällaisella kannattaisi melkein etsiä pysyvämpää ja pystyvämpää bändikokoonpanoa. Rehellistä meininkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 06.06.2011

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Hiukan nopeutta lisää, vaikka sitten vähän hutiloiden, niin biisi toimisi hyvin punkkina. Nyt soundit ovat sen verran ohuet ja ontuvat että biisi ei oikein nouse lentoon. Soolon (Offspringit kuunneltu?) jälkeen olis voinu tulla jonkin sortin bridge-osio joka olisi vähän rikkonut biisin rakennetta ja tuonut lisää mielenkiintoa hommaan. Lisää treeniä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 06.06.2011

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Hyvin vedetty kauttaaltaan! Vokaalit toimii, kitarat toimii, rummut toimii, soundit toimii. Biisi nyt ei vaan ole erityisen uraauurtava, kyseessä on lähinnä kokoelma rock-kliseitä. Onneksi sentään hyvin toteutettuna. Tarvitsisi kuitenkin lisää omia koukkuja että millään tavalla mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolina5000 - spheric objects 13.03.2009

Kolina5000 - spheric objects
Tämä on ihan helvetin siisti. Biitti laahaa kivasti ja toi ihan mielettömän hieno wobble harmonioineen hieroo rintakehää. Vois hyvin olla joku julkaisu Warpilla. Kaipaa vaan lisää pituutta! Ja genreksi olis voinu iha helposti laittaa dubstep.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - star fly 25.03.2007

D Fast - star fly
Voi luoja, tämän juustoisemmaksi on enää vaikea päästä. Soundit on kuitenkin hyvät, enää puuttuu vaan ulvova sähköskeba. Äitisi varmaan pitäisi tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - chips for mega man 20.01.2007

D Fast - chips for mega man
Varo vain, ettei Timbaland rippaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PositiveÄX - Uli Behringer 28.02.2006

PositiveÄX - Uli Behringer
Uliuliuliuli beerinker! Tämä on aivan loistava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - kinetek 03.11.2005

Olden Goldies - kinetek
Hyvä rytmi, haitsut ja särö, mutta tämä kuulostaa tavallaan "liian helposti tehdyltä". Korjaa sanomani jollen ole väärässä. Mättö on yksinkertainen, rakenne vasemmalla kädellä heitetty, soundi pelkkää säröä/shaperia/mitälie ja progressiivisuus on lähestulkoon lineaarista, odottettavaa. Tämä biisi vaatisi toimiakseen tosissaan loistavan soundin, johon ei ehtisi kyllästymään kuuden minuutin aikana, nyt se vajoaa keskinkertaisuuden suohon. Pystyt parempaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burma 2004-2008 - screamer 17.12.2005

Burma 2004-2008 - screamer
Jepjep, jätinpä sitten sanan keskeltä pois. "Tässä on toi _snare_ lähempänä sellasta..."

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burma 2004-2008 - screamer 17.12.2005

Burma 2004-2008 - screamer
Clownstep. Tästä ei enää sirkusmelodia sirkusmelodiammaksi muutu - mikä ei oo ihan mun juttu. Soundit on kuitenkin kohdallaan ja tekninen toteutus toimii. Tässä on toi lähempänä sellasta, mitä Viperissä ehkä etsin. Jännä kontrasti introssa, itse mätössä ja breakdownissa, noi nimittäin soveltuis johonkin mörönmanausjunkkaan ihan yhtä hyvin. Harmi vain, että koen biisin aivan liian ärsyttäväksi voidakseni kehua muuta kuin toteutusta. :p

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burma 2004-2008 - infected 17.12.2005

Burma 2004-2008 - infected
Perhana kun toi 128kbps pakkaus raiskaa noi pellit aivan mössöksi. :( Eniveis, tässä on taas sellainen bilevääntö, ettei oikein kukaan voi pysyä vakavana. Biisi kuulostaa joltain vastalauseelta nyrpeille trainspotter -junglisteille jotka istuu tanssilattian reunalla tai seisoskelee dekkien vieressä kädet puuskassa kommentoiden vaihtoja ja selektiota sen sijasta, että olisi tamppaamassa flooria lommoille. Melodian kulku vetää suun pakostakin virneeseen. Biisistä puuttuu herkkiä nyansseja ja mieltä kutkuttavia yksityiskohtia, harkittua progressiota ja "juonenkuljetusta", mutta semmoiset turhuudet jätetään niihin biiseihin, mitkä on tarkoitettu kuunneltavaksi sohvalla kotiäänentoistosta, jookostakookosta. Semmoista vielä, että toi snare"delay" oli helvetin korni lopetus biisille, joka loppui kuin seinään. Viimeiset tahdit olisit ihan yhtä hyvin voinut käyttää soundien häivyttämiseen biisistä ja rakentaa kunnon lopun, är!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burma 2004-2008 - viper 16.12.2005

Burma 2004-2008 - viper
Tämä on jo sen verran puhdasoppista tanssilattiamättöä, että allekirjoittaneen pakkoliikkeet alkoivat muistuttaa lähinnä epilepsiakohtausta. "Tää kuulostais hyvältä PA:sta!" Yks mikä aiheuttaa pientä kitinää, on tuo snaresoundi, mikä on aavistuksen turhan 80's ja soi liian pitkään. Tiukempi snaresoundi olis tehnyt gutaa, kenties olis riittänyt vaan että snaresta leikkaa vähän häntää veks. Lisäksi monissa efekteissä on turhan paljon esillä tuo reverbi, sitä voisi vähän hillitä tai muuttaa. Breakdown toimii ihan hyvin, mutta droppi ei muuten oikein toiminut, jäi vähän laimeaksi. All in all, helvetin tiukka vääntö ja soundi, jonka hiomiseen ei mun neuvot enää riitä. Tätä projektia pitänee seurata.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Sunday 10 PM 22.09.2005

Pacelift - Sunday 10 PM
Jäbä uhraa omaisuuksia artisti maksaa -palkille. No, annetaan rahalle vastinetta. :) Suurkaupunki, viikonloppu, ilta hämärtymässä. LED-mainostaulut ja neon hohkaa taivaalle sävyjään, taivasradat, maantiet vilisevät autojaan. Omistat kauniin, tehokkaan avoauton, jolla ajat lievää ylinopeutta, hiukset väräjävät musiikin tahdissa. Takapenkillä istuvat, innokkaat ystäväsi ovat hieman levottomia ja metelöivät, itse keskityt ajamiseen mutta imet tunnelmasta viimeisenkin tipan irti. Seuraat asfaltin keskiviivan välkettä ja toivot, ettei matka loppuisi ikinä. Sitten tekninen osuus. Miksaus toimii hyvin, instrumentit ovat paikallaan. Kaikki on kliinisen puhdasta ja "CD-laatuista". Pieni ääni takaraivossa huomauttaa, että pidän rosoisemmasta soundista, mutta ei se tällaiseen urbaanijunkkaan sovellu. Rakenteeseen olisin kaivannut enemmän variointia breakseihin, ja jonkinlaisen suvannon puolivälin paikkeille ja leudon, mutta toimivan dropin. Soundit ovat vuotta 2050, ja mikäs siinä, mutta odotin biisin aikana jatkuvasti jotain 80-luvun pad-stabia vibratolla. Kosminen totuus: Hienosti tuotettu "Wipeout / Ridge Racer" -junkkaraita, toistaa hieman itseään ja kuulostaa aavistuksen purkalta, mutta toimivaa tavaraa silti. Ne joille tyylisuuntaus kolisee minua paremmin ovat varmasti myytyjä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele chda - xii 07.09.2005

chda - xii
Hakkaa miinusta kommentille jos huvittaa, mutta tästä en muuta sanottavaa keksi kuin että pirun ihana, ja loppuu kesken.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Peltomaisema 05.09.2005

Sulauma - Peltomaisema
Ei vielä ole näin myöhäinen syksy. Kuuraa ei ole maassa, ensimmäisiä poissulaneita lumia ei ole satanut ja ilma ei ole kirpeä. Joka päivä ei vielä tarvitse takkia, eikä pitkiä kalsareita edes yritetä etsiä kaapista. Biisinne on aikaisessa. Hienoa työtä sähkökitarasoundien kanssa, itse olen havainnut että elektronisessa kauneudessa on sähkökitaran vaikea olla kuulostamatta todella kornilta, enkä uskalla harkitakaan sitä käyttäväni. Miksaus on rapea ja kylmä, synkkaa hyvin äänimaailman kanssa. Olisin jäänyt kaipaamaan lisää stereokuvan käyttöä, nyt taustan arpeggiolurituksia ja muita soittimia tulee kasvoille liian keskeltä. Itse olisin levittänyt soundia vähän laajemmallekin stereossa. Tällöin minimalismikin toimii mielestäni parhaiten. Veisuun ei ehdi kyllästymään neljässä ja puolessa minuutissa, pituutta ja hidasta liikettä olisi voinut venyttää vaikka pari minuuttia lisääkin. Hieno maalaus, auttaa hyväksymään talvea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acumen (a.k.a. Milan Kolarovic) - Adagio for Freedom 25.08.2005

Acumen (a.k.a. Milan Kolarovic) - Adagio for Freedom
Tuntuu jotenkin typerältä kommentoida biisiä jota on kuullut jo useamman vuoden. Jokatapauksessa, olen aina digannut tämän biisin äänimaailmaa vaikka rakenne onkin todella hajanainen. Stereokuva on laaja ja kirkas, miksaus ei ole ollenkaan lattea ja dynamiikka toimii. Tuo rakenne vaan on jäänyt häiritsemään, biisi poukkoilee vähän miten sattuu. Ehkä nyt on jo vähän liian myöhäistä kuitenkaan muutella mitään, ei tätä osaisi kuunnella uusittuna versiona. :) Muuten, tervetuloa Mikseriin. täällä ystävällinen kusipääkommuunimme on valmiina solmimaan kanssasi viha/rakkaussuhteen. Kysy mitä tahansa, vastaamme mitä tahansa jne. illanjatkot.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kettle - swamp thing 30.04.2005

Kettle - swamp thing
Rummut eivät ole kovin aidot, eri segmenttien vaihdokset tuntuvat teennäisiltä, "leffatunnelmaa" on selkeästi tavoiteltu keinotekoisesti varsinkin biisin loppupuolella kun jouset astuvat kuvioo n.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kettle - padophilia 30.04.2005

Kettle - padophilia
Alku on diskanttihäröineen vähän mitäänsanomaton ja padit tuntuvat tekotaiteelliselta paskalta kunnes ne kuullaan toisen kerran ja toi sun outo padivääntö-riitasointu astuu voimaan. Sitten ton biitinkin ottaa huomioon aivan eri tavalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kettle - padophilia 17.04.2005

Kettle - padophilia
PAD-o-philia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Da Boom 16.04.2005

Trakkerterrorist - Da Boom
Vähentäisin kaksi pistettä pelkästään paskasta biisin nimestä jos harrastaisin arvosanoja ;) No. Tätä en varsinaisesti kutsuisi biisiksi, tämä on lähinnä jotain soundiesittelyä ilman minkäänlaista rakennetta. Tämä ei etene oikein mihinkään. Biisissä on ärsyttäviä taukoja ja suvantokohtia jotka ei oikein kuulosta asialliselta. Jos tiivistäisit tämän viiteen minuuttiin, pitäisit tempoa hyvin yllä ja keksisit vähän muitakin soundeja sekaan kun ton breakin, kolinan ja naureskelun niin tämän jaksaisi kuunnella loppuun asti. Kiva sentään että vähän jotain omintakeisempaa biisiä tulee välillä vastaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 16.04.2005

Argon - No Mortal
Pojilla on tekniikka hallussa vaikkakin laulajan ääni kuulostaa vähän liian paljaalta, jotain kaikua olisin ainakin itse lisännyt. Soundi on suurtajamahtavata, mutta valitettavasti tämä on kuultu ennenkin. Biisi on täynnä metallikliseitä, tai tottapuhuen se koostuu niistä. Osaatte soittaa & laulaa enkä tekniseltä puolelta löydä mitään varsinaista vikaa, mutta se "oma juttu" pitäisi löytää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 16.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Johan on julman kuuloista kolistelua alussa, lupaa paljon. Kitarasoundi on juuri sopivan hämyinen biisin tunnelmaan. Rumpuriffeissä ei näemmä voida kilistellä peltejä liikaa, hyvältä se kuulostaa joka tapauksessa. Mukavan hämärä raita, sääli vaan että lyriikka on toisesta korvasta sisään -> toisesta ulos -matskua. Biisi ei neljän ja puolen minuutin aikana oikein etene mihinkään, mutta se ei haittaa kun tätä soundia kuuntelee niin mielellään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 16.04.2005

Tuho - Last Words
Kovasti laulaja alussa yrittää mutta ei ääniala riitä puhtaasti noin matalalle, myöhemmin kyllä tulee hienoja vibratoja mukaan ja huomaa että on se joskus ennenkin laulanut. Rumpali menee offbeatiin jatkuvasti, veikkaisin että sedän pitäisi opetella soittelemaan enemmän hitaasti. Kitarat toimii perustasolla mutta rytmi heilläkin on kaukana siitä mitä metronomi kertoisi. Biisi ei tunnu tarpeeksi raskaalta näin hitaaksi. All in all: perusmetallia keskitason toteutuksella, pari omaa ideaa pelastaisi paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Reward Of Assistance 16.04.2005

Circum Elements - Reward Of Assistance
"Jes, kerrankin kommenttiringissä tulee kunnon riffittelyä vastaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 16.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Tuo lienee tarkoituksellista että kertsiin päästäessä tempo "karkaa käsistä", mutta se ei vaikuta siihen etteikö se kuulostaisi oudolta. Suomalaista rock-melankoliaa parhaimmillaan/pahimmillaan. Sävelkulku ja sanoitukset menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Teknisesti homma on hallussa, laulajan ääni sopii kitaramatolle kuin nyrkki naamaan ja soundit on kohdallaan, mutta homma kompastuu jälleen kerran mielikuvituksettomuuteen. Ei ole hyvä juttu jos biisin ekaa kertaa kuullessaan voisi vannoa kuulleensa sen joskus aikaisemminkin. Keksikää joku oma juttu, vaikka haitarisoundeja sekaan tai jotain. Nykyään täytyy erottua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Waia Vee 08.06.2006

MaTaM TooT - Waia Vee
Ayahuasca. Heimon nukkuessa intiaanileirin mustanruskeissa varjoissa hiipii kutsumaton vieras, sotaisan naapuriheimon salamurhaaja, rituaalikirves vyöllään. Nyt ei ole sotahuutojen tai kasvomaalausten aika, soturi aikoo uhrata kunniansa oman heimonsa vallanhimon alttarille. Henget kuitenkin tietävät kaiken, näkevät haaleimmankin siluetin tiipiin kylkeä vasten ja kuulevat pienimmänkin risun rasahduksen soturin mokkasiinin alla. Hieno äänimaailma ja stereokuva. Painostava tunnelma. Upeat nyanssit. Ainoa mikä jää häiritsemään on paikoitellen epävireinen kiekuna, joka muutamana hetkenä onnistuu kuulostamaan hieman hassulta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 16.04.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Laulajan soundit saa kurkun kipeäksi pelkästä kuuntelusta. Saisitte jättää tuon äänen heille jotka sen osaavat (tai no, hänelle.) Biisi on perusjautaa mitäänsanomattomalla sointukululla ja äänimatolla. Oli tosissaan tehty tai ei, tämä on lahjojen tuhlausta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matematiikka Agitaattori - Haava Goes Supersaw 08.06.2006

Matematiikka Agitaattori - Haava Goes Supersaw
Mitäänsanomattoman satunnaiset melodiat joista tulee mieleen lähinnä joku kakara hakkaamassa monofonista synaa musiikin tahtiin. Ärsyttävää kuunneltavaa, jonka toivoin loppuvan pian. Ilman matematiikkaa en olisi tästä enää jatkanutkaan, vaan harhaillut muualle unohtaen koko jutun. Kärsimys kuitenkin palkittiin kello 5:12, biisin kohdassa 1:10. Helvetin hieno idea! Käsittämättömästä surinasta esille laskeutuva rytmi joka saumattomasti sulautui bassosoundiin ja kellonkilahduksiin. Ja yleisö keräilee leukojaan lattialta. Jouduin kelaamaan kohdan uusiksi kymmenisen kertaa, ennenkuin pääsin siitä irti. Upea ylläri. Ja sitten meininki taas jatkuu samanlaisena, häiriintyneenä tylsäilynä. Täytyy sanoa näistä molemmista Matematiikka___Agitaattorin biiseistä, että puhtaasti matemaattinen musiikki on yhtä paskaa mille se kuulostaa ajatuksenakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - hyperion 17.12.2004

wdm - hyperion
Noniinnojoo, näemmä en ole tätäkään muistanut kommentoida vaikka biisi on playlistillä lojunut jo iäisyyksiä. 128kbps kyllä vähän jää harmittamaan kun se mössöttää ilkeästi tuon snaren kanssa muut soundit, luulen ettei paremmalla laadulla tarvitsisi sellaisesta huolehtia. Jokatapauksessa biisi on kivaa tömistelyä ja rullaa maagisen hyvin eteenpäin, on kiva kun pysytään liikkeessä koko ajan ja silti ei 7 ja puolen minuutin aikana ehdi väsymään touhuun, pituus on juuri sopiva. Toi padi-efekti-hässäkkä mikä kajahtaa välillä taustalle nostaakin biisin sitten ihan eri sfääreihin, olen suorastaan hämmästynyt miten hyvin se toimii yhteen tuon bassomurinan kanssa. Tulee sopivan evol ja mystinen fiilis mukaan jumitukseen, tämä on mörönmanausta parhaimmillaan. Teknisesti ei ole kyllä mitään moitittavaa tuotoksesta, jotenkin kaikki vaan klikkaa kohdalleen siltäkin kannalta. Olet luonut oman soundisi ja diggailen sitä suurella sydämellä. TÄMÄ on sitä wdm:ää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torn - Hypochrist 05.07.2004

Torn - Hypochrist
Vihaisia ihmisiä. Laulajan ääni on hämmästyttävän uskottava ja kitarat venkoilee kuin vesikauhuinen boa. Rummut hakkaavat tahdissa kuin ne olisivat fyysisesti kiinnitetyt muihin soittimiin ja tempo ja energia hengästyttää. Biisin loputtua on vähän nollat taulussa ja leuka lattiassa. Sarjassamme "miksi sitten vain yhdeksän?" vastaan että syyt ovat varmaankin puhtaan henkilökohtaisia. Tuo kitarasoolo ei nimittäin varsinaisesti uponnut, kuulosti liian satunnaiselta ja hätäiseltä. Yleinen badass -asennekin tuntui häviävän tilutuksen myötä. Mutta tätä täytyisi saada lisää, pitää tutkia muitakin kappaleita.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Vastusta 27.06.2004

Kapula rattaissa - Vastusta
Rage Against the Machinet on kyllä kuunneltu, heh. Aika laatutavaraa, loppu hieman ontuu mutta ei se paljoa häiritse. Vokaalit ja lyriikat toimii, tosin laulajan soundissa saisi olla vähän enemmän säröä, huutoa ja.. raivoa konetta vastaan. Ehkä sittenkin ei. Kyllä tällä vielä helpostikin jonnekin pääsee, kunhan vähän enempi blendaatte joukkoon jotain ihan ikiomaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus - Punishment 24.05.2004

Taajuus - Punishment
Minä taasen olen heikko, annan jälleen kympin. Tästä kuulinkin previkan jo, ja mitä siitä olinkin sanonut niin saat anteeksi, nyt ne piirteet on ilmeisesti korjattu. Tämä biisi rikkoo kivasti edellisiä linjoja mutta silti mitään koukkua ei kadoteta. Yksityiskohtia ja pientä sekä suurta kivaa on upotettu biisiin tasaisesti. Tuo "hip-hop -osio" pelotti ajatuksena ennenkuin olin sen kuullut mutta sehän toimikin ihan hyvin. Tässä on sitä jotain niin ilkeätä ja hienoa kadehdittavan paljon, höystettynä loistavalla teknisellä toteutuksella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - katana 24.05.2004

wdm - katana
Evt esiintyykö karhuilla vesikauhua, mutta olen varma että se kuulostaa tältä. Tähän paiskeeseen en onnistunut kyllästymään 8 minuutin aikana hetkeksikään. Rummut ja basso toimii, ja nuo haamuilu-padit taustalla uppoaa selkäytimeen. Tämän droppi toimii huomattavasti paremmin mitä Razorin, vaikkakin se on jotenkin liian selkeästi asetettu esille, ikäänkuin yritettäisiin alleviivata että "tämä on droppi, idiootti". Eipä luultavasti jää kenellekään epäselväksi. Tuo crashien ja kilinän käyttö breikeissä on upeata, outrossa oli mukava kuunnella hetki pelkkää rumpumättöä kun bassolinja häipyi "häiritsemästä". Enpä oikein osaa tarkemmin tai rakentavammin kommentoida, kadehdittavan muikea viisu tämäkin. Tässä on sinulle mitali. >o
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - razor 24.05.2004

wdm - razor
"Kovin terävä soundi", aloin kirjoittamaan kommenttia ja sitten katsoin uudelleen biisin nimen. Niin että joo. Tuo bassomöyhinäpuoli(kin) on kohdallaan ja kolinat & kilinät pysyy mukavasti mukana. Enemmän varsinaista vaihtelua ja kikkailua olisi seitsemäisen minuuttia tarvinnut, nyt alkoi jo hieman kuivumaan loppua kohti. Keskivaiheilla sijainnut droppi ontui. Kakomaan jäävä basso oli ihan kiva idea, mutta siihen olisi saanut ympätä jotain muutakin häröilyä, nyt droppi oli lähinnä antikliimaksi. Käteen jää kuitenkin oikein näppärä mättö joka luultavasti toimisi henkilökohtaisesti vielä hieman paremmin pirteämpänä jossain aamuyön tunneilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele infader - noname 24.05.2004

infader - noname
Intro ja outro eivät ihan toimineet, johtunee varmasti juuri kiireestä. Soundit on mukavan indrustial, kolisee ja kaikuu kivasti. Terävät arpeggiosynat sopii sekaan loistavasti myös. Aika peruspartybiisi, melodiat ja tuon padileadin kulku olisi voinut olla vähän harkitumpikin. Tästä olisi ihan mukava kuulla joku uudelleenväsätty versiointi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - So Alone 24.05.2004

Taajuus (vanhat) - So Alone
Äh, loppuu taas varsinainen sanottava. Erittäin Concord Dawn, erittäin Pendulum, erittäin Taajuus, erittäin hyvä. <Birdie> LOGO SYDÄN
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asylum - Drifting Into Insanity 15.03.2004

Asylum - Drifting Into Insanity
Heh, koneska-halloweensoundia. Aika virkistävää kommenttiringissä seikkaillessa. Tempo vaihtelee oudosti, ja jaksaa pitää mielenkiintoa vähän edes yllä, mutta kappaleen varsinainen koukku puuttuu. Soundissa on aivan liikaa konetta. Loppuu kuin seinään, jäi ihmettelemään että oliko tämä joku pätkäisty versio.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - With Haste (remix) 03.02.2004

Takomo - With Haste (remix)
Tämänkin ängitte sitten tänne, venpulat. Kovin tykkään soundimaailmasta. Mukavaa jumitusta vaikkakin kaikki soundit on vähän turhankin hillittyjä ja basso tuntuu tulevan päälle. Biisistä jää tollanen vähän pliisu vaikutelma. Variaatiota ja kikkailua olisi voinut olla enemmänkin, ja tuo nätti melodia kaipaisi vähän enemmän huomiota.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 22.02.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Laulajalla aika kova ääni ja ihan vähäsen menee nenään mutta jotkut siitä vissiin tykkää. Taustalaulajat ei kovin puhtaasti vedä. Teknisesti hyvää tuotantoa ja soundit on kohdallaan, mutta biisin varsinainen ongelma on että tämä on kuultu jo useampaan kertaan. Joku kommentoikin että tällä voisi tehdä rahaa MTV:llä, mutta pitäkää kiirettä, ei kauaa enää kestä että tähän soundiin ihmiset kyllästyvät, minä olen kyllästynyt jo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Infection 27.11.2003

Taajuus (vanhat) - Infection
Soundin koko alkaa olla jo Concord Dawnin tasoa, jotain vaikutteita tästä voisi nuuskia. Äärettömät propsit siitä että oot saanu jotain uutta ja erilaista aikaan, ettei kaikki viisut ole ihan sitä samaa ah-niin-ihanaa tunkkaista mättöä suoraan pimeästä reiästä. Tämä kappale kyllä vähän toistaa itseään, mutta kyllä tätä tuon 7:49 -ajan jaksoi kirkkain silmin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Desire 27.11.2003

Taajuus (vanhat) - Desire
Biisin nimeksi olisi sopinut myös "Nirvana". Miten tuntuu että kaikkien suomalaisten artistien kappaleissa huokuu tuommoinen arktinen raikkaus? Tuo laululta kuulostava ääni kaukana taustalla on niin haikea. Padit on kyllä loistavia, lopunkin humina on jotain sellaista mitä voisi kuunnella vaikka kokonaisen biisin ajan. Tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Genetic Disease 27.11.2003

Taajuus (vanhat) - Genetic Disease
Tuon helvetin tiukan alun jälkeen kyllä jäi paha tunne munaskuihin; pystyykö itse viisu olemaan tarpeeksi rankka enää tuon jälkeen? No eipä joutunut munaskut pettymään. Tuo jonkun sedän "huyöh!" -huudahdus oli todella kiva yksityiskohta. Tämä on nyt taas niin tätä, eipä oikein mitään rakentavaa tästä keksi. Todella kaunis mättö.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Interkultural 22.02.2004

QSO - Interkultural
Kovin kauniit ovat soundit, mutta nämä on kuultu ennenkin. Jotain hieman oudompaa äänimaailmaa odotin. Mukavan laaja soundi, mutta voisi ehkä pikkaisen vielä lisätä stereokuvaan kokoa niin tämä uppoaisi -varsinkin kuulokkeet päässä- hienosti päähän. Tämä oli oikein mukava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele levo - ääni ep - 01 - takaisku 18.07.2005

levo - ääni ep - 01 - takaisku
Hajotit juuri ala-asteella väsäämäni savipatsaan. senkin paska.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Destination 26.05.2003

Takomo - Destination
Oikein näppärän kirkkaat ja pirteät padit tulee alun rumpukompin mukana heti esille. Hetken siinä bassoa lämmitellään, ja kuin varkain kehittyneempi bassokuvio lähtee käyntiin padin kanssa. Mukava "Tokyo" -fiilis noissa padeissa, tulee mieleen joku kliseinen "tulevaisuus-neonmaisema" ko. suurkaupungista. Ennen kuvioiden alkua oltaisiin voitu kuitenkin hiukan repiä lisää fiiliksiä dropilla, nyt tuossa oli tuollainen "no, tässä nyt on tämä kuvio, tää nyt on tämmönen" -fiilis. Se alkoi salaa. :) En tiedä, kai se on vain minun mielipiteeni, mutta tämä vaikuttaa hieman turhan vaisulta makuuni. Padeilla ja synasoundeilla oltaisiin saatu leveillä enemmänkin ilman että kukaan vetää hernepeltoa nenäänsä. Biitti toimii hyvin, on mukavan terävä, ja padit on nättejä, mutta kaikki on turhan huomiotaherättämätöntä. Biisi tipahtaa siihen keskinkertaisuuden suohon, josta sen voisi kyllä nostaa jos jaksaisi jotain "järkyttävämpää" tähän lisätä. Teknisesti kyllä hyvälaatuinen, vaikka beezee ainakin on aina vinkumassa kun ei saa masterointia kohdalleen. ;) Mutta se ei välttämättä riitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Usva - Hurricane 18.05.2003

Usva - Hurricane
Tästä oppii pitämään. Alku on kovin hajanainen ja sekava rakenteensakin puolesta, mutta soundit pysyy tyylikkäinä koko ajan. Biisi ei ole sitä omaperäisintä mättöä, vaikka outoa onkin. Olisi tarvinnut vähän raikkaampia elementtejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KnB - Oziach's Omen 20.05.2003

KnB - Oziach's Omen
Heti kun Amen rykäisee alkusekunneilla ekan kerran, niin on tietävinään mistä on kyse. ;) Sitten kosahtaa paikalle herra Kiksu Kick seurassaan hyvä ystävänsä Piiska-Snare, ja juhlat on valmiina alkamaan. Mutta oivoi, rouva Paksu-Bertha Bassline ei ole tänään oikein timmissä, ja tuntuu sotkevan koko homman. Bileissä on muutenkin aikamoinen epäjärjestys valloillaan, soundeja tulvii sieltä täältä eikä oikein mikään tunnu pysyvän kondiksessa. Lopulta Matias "Munakas" Machola vittuuntuu, ja lähtee ovet paukkuen kaupungille pussikaljalle, ja juhlat lässähtävät siihen. Mutta, seuraavana viikonloppuna on uudet pirskeet ja sama väki on kutsuttu, jos sitten menisi paremmin?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Balltwister 20.05.2003

Taajuus (vanhat) - Balltwister
Ei jumalauta.. alan jo saamaan fanipoikamaisia piirteitä näitä biisejä kuunnellessa! Narsk narsk, ja kolinaa päälle. Rummut toimii hyvin, basso toimii hyvin, huminat, pörinät ja paditukset toimii hyvin, tämä on kyllä kympin meteliä. Basson kurainen pörinä tuntuu ihanan likaiselta, ja sitten se vaihtuu korinaan, joka ottaa vatsanpohjasta. Firefightit ynnä muut kaverit sekoilee ihan täysillä, ja minä myös. Oot kyllä löytäny nyt sellasen reseptin näihin biiseihin että "veit koko käden", niinkuin jossain löysemmässä renkutuksessa lauletaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KnB - Melodrome 20.05.2003

KnB - Melodrome
Rummut vähän hiljaisella, ja laulun olisi voinut tuunata vähän eri korkeudelle, nyt se muodostaa jonkinlaisen riitasoinnun mielestäni. 2:42 äkillisesti alkava syna on vähän turhan kiksu, kuulostaa todella mauttomalta. Noin, saatiin ne huonot puolet hoideltua! :) Nyt kehumiseen: Äänimaailma on (tuota 2:42 -synaa lukuunottamatta) todella raikas ja kaunis, suorastaan tyylikäs. Soundilla ei ole mitään salattavaa, kuulostaa lähes viattomalta. Padit, laulu ja korkeampi arpeggiosyna virittää sellaiset fiilikset pystyyn, että tulee kylmät väreet. Tässä on tiettyä trance-fiilistä mukana, mistä en yleensä dnb:ssä ja breakissa pidä, suorastaan inhoan, mutta kyllä täytyy myöntää että tässä se on erittäin mukava. Älä vaan lisää sitä kitaraa mistä puhut kuvauksessa, tämän soundi ei mitään maanläheisyyttä enää kaipaa, ja kitaran ääni on mielestäni sellainen. Oikein korkealentoinen ja mystisen kaunis kappale, joka pysyy vahvasti pystyssä eikä sorru mihinkään typeryyksiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apezone - Extra Terrestrial 21.04.2003

Apezone - Extra Terrestrial
*mosh*. Hyvää mättöä, mutta kertosäe ei ole oikein onnistunut. Voisi laulaja pitää puhtaamman äänen kertosäkeessä, ja soittimetkin menee sotkuksi. Hiukan omaperäisempääkin saa olla, mutta nyt kyllä tämä uppoaa tällaisena mättönä hyvin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Hidastettu Horros 13.04.2003

Olden Goldies - Hidastettu Horros
Tämän musiikkivideoksi sopisi vaikka joku hirvi, joka kävelee metsässä ja syö sieniä, sitten se heiluu ja ryskää siellä metsässä ja maistelee värejä ynnä muuta. Hirvi tästä lähinnä tulee mieleen. Tarkoittaa siis sitä että tästä puuttuu kaikki "coolness", mutta mäiske on asiallinen ja muut kilinät & rouskeet on hienoja. Kaikenlaista pitchauskikkailua ym. efektiä oli siroteltu mukaan vähän turhankin usein, kerkesi jo häiritsemään. Tuolleen parin metrin päästä katseltuna tämä on tosi hieno, mutta kun menee lähemmäs niin paljastuu pieniä rönsyilyjä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Souldance 14.02.2004

Boozehill-oldies - Souldance
Toteutus alkaa tosiaan olemaan jo vähän paremmalla suunnalla mutta ei mahda mitään kun biisin perusidea on suht paska. Biisin pohjalle olisi voinut kehittää jotain vähän vähemmän käytettyä melodiaa ja bassolinjaa ja sitä omaa innovaatiota saa kanssa käyttää ilman että vain toistaa kaikki pahimmat kliseet mitä genrestä löytyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KnB - Chill the Pressure 16.04.2003

KnB - Chill the Pressure
Oho. Jotenkin en osannut ihan odottaa näin hyvää matskua, kun naksautin junkautuksen pyörimään. No. Ensin basso. Itse basso olisi saanut olla tuossa plurinassa, eikä taustan siniaallossa. Rummut. Toimii hyvin, todella hyvin, mutta on hieman tylsähköt. Lisää vaihtelua. Muutenkin yleisesti kappaleelle kaipaisin enemmän vaihtelua, karkkia. Teknisesti tämä jyrää ni ma perkeleesti. Subwoofer pihisee armoa, ja muut perheenjäsenet pakenee alakerran pommisuojana toimivaan askarteluhuoneeseen. Erittäin mukava pauke, joka tarvitsisi tanssilattian alleen toimiakseen parhaiten. Kyllä tämä saa kovalevylle jäädä. Oikein kiva!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Killswitch (Takomo meets Gremino) 28.02.2003

Takomo - Killswitch (Takomo meets Gremino)
Basso pomppii kivasti, linja on mukavan härö. Jotain ska-fiiliksiä tuli, en tajua miksi.. Kappale on vähän turhan tasapaksu, jotain vaihtelua olisi saanut olla enemmän. 03:55 alkava väliosio on suoraan sanoen vähän mauton, ja sitä myöten se tuntuu kestävän liian pitkään. Tämän biisin kuuntelu on vähän kuin söisi pizzaa jossa on vain ketsuppia ja jauhelihaa. Mutta sen pizzan taikina on helvetin hyvä. En itse osaisi. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Winterdaybreak 28.01.2003

Takomo - Winterdaybreak
Mukavan yksinkertainen ambient-suhina. Toistaa itseään toki, mutta se vain korostaa unenomaisuutta ja.. kuuluu ambientiin. Todella söpöt breakit naksuttelevat padien päällä, joista yksi, "teema", heiluu mukavasti. Overall mukava chooni, mutta ei oikein jää mieleen. Kyllä fiilistelyyn kelpaa, mutta unohtuu heti kun painaa stoppia/biisi loppuu. Teknisesti loistava.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - accession (phatal mix) 15.04.2003

kontaktor - accession (phatal mix)
Tulen myöhemmin laittamaan tarkempaa kommenttia kun pääsen kotiin hifistelemään eikä tarvitse koulun paskoja kuulokkeita kärsiä. Mutta jos tämä kuulostaa näin höpön ihanalta kotonakin, niin varaudu raikuviin suosionosoituksiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Goatchain - Mun Pillunkarvat (Britney Spears) 06.01.2003

Goatchain - Mun Pillunkarvat (Britney Spears)
Kumma kun ei naurata. Tämä kyllä ei oo 2-stepiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Fire 26.12.2002

Taajuus (vanhat) - Fire
Keskellä pahinta biittihelvettiä nuo pysäyttelyt ikäänkuin "pilkkaavat" koko meteliä, tykkään. Kikkaileminen eri äänillä ja pienten yksityiskohtien etsiminen biisistä on parhainta hupia tällä kertaa, mutta kuuntelukappaleena kyllä menee mielestäni jo liian hulluksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - korkea 18.12.2002

furi anga - furi anga - korkea
Toi pimputus hiukan häiritsee. Ei se ole varsinaisesti huono, mutta jatkuu ehkä hieman liian kauan. Basson jälkeen rankka breakki alkaa ehkä hieman liian töksähtäen, jotain filliä ennen sitä olisi saanut olla. Kappaleessa on kiva konesoundi koko ajan päällä, mutta se ei varsinaista äänimaisemaa saa minulle kehitettyä, ei oikein näpelöi oikeata hermoa. Hyvin tehty, mutta ei oikein henkilökohtaisesti iske.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - epilepsia 18.12.2002

furi anga - furi anga - epilepsia
Alku lupaa hyvää. Ja eipä joudu pettymään. Mutta hyvää saa aina odottaa, kestää pitkään ennenkun jytisee. Kuten "Korkea" -biisissä, on tässäkin tuommoinen ihme electro-pimputus taustalla. En toki valita, sopii kappaleisiin mutta toivon että siitä ei tule pidempiaikainen tapa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Detonation 03.12.2002

Taajuus (vanhat) - Detonation
Tälle oli pakko antaa 10. Loistavaa räimettä, tämmöisellä voisi tappaa heikkomielisemmän henkilön, mutta saa kyllä minutkin hullujenhuonekuntoon! Tossa 02:17 -alkavassa tykityksessä pysyn vielä jotenkin hallinnassa, mutta sitten kun kilinäbreikit lyö vielä päälle lisää löylyä, tuntuu että pää hajoaa ja selkärangan nikamat erottuvat toisistaan, kohdassa 03:03! RAAH! Osaisinpa minäkin tehdä tällaista musaa. WDM joskus sanoi että sulla on yksityiskohdille todellista silmää, en tiedä huomaatko sen itse, mutta olen ehdottomasti samaa mieltä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - red snow 03.12.2002

furi anga - furi anga - red snow
Tämä on kyllä todella ihku kappale, paitsi äiti ei pidä tästä. Hänellä tuntuu olevan asenne "mitä enemmän bassoa, sitä huonompi kappale". Melutaso nimittäin on melkoinen talossa. Tätä pitäisi päästä johonkin kellariin humppaamaan. Plussaa ehdottomasta mättömeiningistä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 19.11.2002

H4Z - You Wanna Stay
Äijiltä käy tämä jo rutiinilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele infader - intro.01 04.11.2002

infader - intro.01
Siis, toi alku oli kyllä niin instant-blade-runner -fiilis että rupesin nauramaan :D Kuulin Matrix-samplenkin. :) Tästä alusta voisi- niinkuin beezee sanoi- tehdä ihan mitä tahansa. Tuosta saa revittyä chillailua loppuun asti, tai sitten pistää nupit kaakkoon ja ruveta kaatamaan mummoja (tm). 9p!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trivial Sounds - The Time Machine 04.11.2002

Trivial Sounds - The Time Machine
Juup juup. Tämä on tätä "surinoita ja pörinöitä breakin päällä" -tyyliä. Eipä oikein iske. Jätän numeron antamatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - The Visitor 04.11.2002

Taajuus (vanhat) - The Visitor
ai saatana! :D Anteeksi. Tuo oli tahaton reaktio, aivan hillitöntä potkimista, sydän hakkaa, aivan tajuttoman rankka biisi. Oon vielä nyt hieman sekaisin niin en pysty mitään rakentavaa sanomaan, tosin, ei tämä sellaista tarvitsisikaan. 10p!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trivial Sounds - Kenshin 04.11.2002

Trivial Sounds - Kenshin
Hum.. lisää vaihtelua kappaleeseen, muutakin mitä biitin vaihdosta. En dissaa looppeja, käytän niitä itsekin mutta liika on liikaa, tämä perustuu sille. Eipä anna aihetta mennä fanilistalle, mutta katsotaan nyt noi muut kappaleet vielä. 7p
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trivial Sounds - Phtek 04.11.2002

Trivial Sounds - Phtek
Joo. Onhan se photekki hyvä. Kaivos-meteliä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 22.02.2004

C-4 - Ignition (original mix)
Tuo kick-soundi on epäonnistunut, siinä saisi olla enemmän potkua. Nää padisoundit onkin jo paljon mukavammat, ja leadisyna on mukava. Tuo nopea arpeggio-syna saisi olla vähän hiljaisemmalla. Kappaleessa ei oikein ole mitään rakennetta, noi nostatukset ym. kikkailut ei oikein toimi. Teknisesti soundi toimii masteroinnin kannalta paremmin mitä väitit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - abduction 27.08.2002

wdm - abduction
Joo, bassoon tarvii vähän vielä lisää pippeliä, mutta muuten soundi on erittäin hyvä. Hieman tasapaksu kappale.. jotain dramatiikkaa tähän tarvitsisi, vaikka entistä "rumemmaksi" menevän väliosion johonkin keskivaiheille ja sitten palautuksen alkuperäiseen teemaan..?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAM3000 - New Frame 08.10.2002

BLAM3000 - New Frame
Itse tykkään mainstreamimmasta dnb:stä, semmoisesta biletysmusasta, ei ambient kovin kovasti iske, joten ehkä olen jäävi arvostelemaan sun biisejä.. :) Mutta, tässä kappaleessa varsinkin tekniikka iski kovasti, tunnelma on lämmin, melkein jouluinen, mutta silti soundit on kuin luolan sisällä. "Hyvä äänimaailma", niinkuin minua taitavammat sanoisivat. Meinasin laittaa 8p mutta äiti käski että 9p. Ole hyvä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalevi T. Laite - Jää Luokseni tänään

Kalevi T. Laite - Jää Luokseni
Tämähän on pelottava. Paras näistä kolmesta mitä olen kuunnellut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalevi T. Laite - Raskaus tänään

Kalevi T. Laite - Raskaus
Hm. Repii, mutta ylempi on parempi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalevi T. Laite - Hän Valehtelee Sinulle tänään

Kalevi T. Laite - Hän Valehtelee Sinulle
Tämähän on kiva tämä matka tajuntaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BLAM3000 - Barrel tänään

BLAM3000 - Barrel
Hienoa tavaraa, vaikka en ymmärrä tuota sun kuulokeaddiktiotas. Hanki kunnon stereot tai jotain :) basson pitää tuntua, eikä kuulua. *köh* Tosiaankin kappaleesta jäi se "repeäminen" puuttumaan, eli vähän tyhjä olo on koko kappaleen ajan, laitan tähän nyt kasin, ei ihan ylettäny ysin puolelle. :I
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ascona be with you! - Dj Juila - Bass the beat tänään

Ascona be with you! - Dj Juila - Bass the beat
Nojaa. Jyystöä tämäkin. Mutta heikompi mitä toi toinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Delicious and bare tänään

Stocco - Delicious and bare
Whou. Ei tää kyllä D'n'B:tä ole, jotain meteliä mutta.. no jaa, hyvää meteliä. :P Tai no en tiedä. Hittovie.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen tänään

Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen
Mikäs helvetin raptori-klooni se tämä on?! >:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele oliver - Fairytale tänään

oliver - Fairytale
Kaunista :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele oliver - about a Gift tänään

oliver - about a Gift
Ihanan outoja kappaleita overall, mutta tää About A Gift hakkaa mielestäni muut kappaleet. Tulee mieleen Feeder.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Hard tänään

Stocco - Hard
Voi luoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - synthezoid 27.08.2002

wdm - synthezoid
Jonkinlaista "repeämistä" tarvitsisi biisi, tämäkin hiukan junnaa paikallaan. Jazzahtava bassolinja, en nyt osaa sanoa onko se plussaa vai miinusta. Breikki toimii jälleen. Olé!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Consummation (Dj Unique Remix) tänään

veezay - Consummation (Dj Unique Remix)
Puuh.. toi DJ Uniquen soundi on mulle erittäin armas. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Consummation (Dj Unique Remix) tänään

veezay - Consummation (Dj Unique Remix)
Puuh.. toi DJ Uniquen soundi on mulle erittäin armas. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Oravalaulu tänään

Cokkelin Civittaejaet - Oravalaulu
Ei helvetti :DD Joku osaa muuten laulaakin vähän
9