Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 24 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - River of Perdition 06.05.2007

Somnam - River of Perdition
Hyvän synkeä tunnelma. Rummut jäivät kaipaamaan syvyyttä sointiinsa. Sopivammalla samplevalinnalla voisi saada niiden osalta aikaan paljon. Soundtrack kamaa tämäkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Space Cowboy Ressu 05.05.2007

Electrical Shaman - Space Cowboy Ressu
Jotenkin sekopäinen sekoitus jazzahtavaa, bluesahtavaa omituisuutta. Tarvinnee omanlaisensa olotilan, jotta voi leijua fiiliksen mukana. Itselleni ei kyllä oikein tippunut sitten millään.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - A new era 05.05.2007

Carbon Sounds - A new era
Jestas. Komea orkestraatio. Tuo pitäisi saada kuulumaan oikeilla akustisilla soittimilla (vilunväreitä). Tulipa mieleen joku A-luokan jenkki action leffa tai hyvin tuotettu peli. Lisää tätä. Mistäs satais sulle sinfoniaorkesteri ;) Onko tästä täyspitkä versio kuultavissa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - F:lower Scent Frequencies 05.05.2007

Somnam - F:lower Scent Frequencies
Viettelevä alku, joskin varsin pitkä. Jotenkin kaipaisi kirkkaampaa soundia sekaansa. Fiilistely biisi, jonka kuunteleminen loppuun asti aiheuttaa vaikeuksia, ellei ole asennoitunut löhöämään sohvalla antamaan soundimaailman viedä mennessään. Rumpunakutuksen nopeuttaminen ärsytti. Pianon tullessa mukaan kiva fiilis.bassot meikäläisen kaiuttimissa tulee päälle. Tunkkainen yleisfiilis. Osanvaihdos 'skittakohdassa' vaatisi hieman miettimistä. Idea ei kanna loppuun asti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko 05.05.2007

Turingin poppikone - Veikko
Ei jotenkin tippunut. Hauska pohja liiallisilla bassoilla. Ilmeisesti humoristisiksi tarkoitetut sanat jäivät sisäpiirin vitsiksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 05.05.2007

Sound Purification - Flèches D'amour
Ekalla kerralla meni vähän ohi, kun soi vain taustalla. Sai kuitenkin sen verran kiinnostumaan, että tuli kuunneltua uudestaan. Hyvät soundit, mallikas tuotanto, toimivat melodiat. Kertakaikkiaan toimivaa instrumentaalikamaa. Tähän on tosi hankala kaivaa kritiikkiä. Vokalisti mukaan ja baanalle?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - The Unspoken Truth 05.05.2007

Metalshit - The Unspoken Truth
Treenisversioksi (?) hyvin tehty. Raskasta ja maukasta. Sanoitukseen kannattaisi tulevaisuudessa panostaa ? x) Tuplabasarit nakuttaa asiallisesti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine 06.05.2007

DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine
Hyvin tehtyä, soitettua, tuotettua ja rullaavaa. Kyllähän tätä kuuntelisi usemmankin kerran vaikkapa radiosta. Kitarajutuista pidin eniten. Laulustemmoja ei ole hiottu aivan viimeiseen pisteeseensä asti äänityksissä, mutta pidän sitä tässä tapauksessa lähinnä positiivisena. Tuo elävyyttä meininkiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 05.05.2007

Muistikuva - Oma tie
Minne rumpalin bassokapula oli jäänyt muuten ihan kohtalaisessa miksauksessa? Vastaavasti bassokitara ainakin meikäläisen kuluttajakaiuttimissa käy päälle. Biisistä itsestään: Yksinkertainen, mutta toimiva melodia. Kivasti laulettu. Aika peruskamaa, joka jostain syystä on alkanut ärsyttää jollain omituisella tavallaan. Ehkä hiukan raflaavampaa sanoitusta ja kierompaa melodiakulkua itse kaipailisin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 05.05.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Tuli Dr V:lle tiiviit oltavat painovoiman vaikutuksessa? Alun pusristuksen jälkeen leijjailtiinkin biisi beach boys maisemissa loppuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - My anxiety 06.05.2007

The Dead Musicians Society - My anxiety
Jännä soundimaisema. Puhdas laulu toimii. Pitäiskö ördät vetää mieluummin matalalta? 'Mukavan' tuskainen tunnelma. Hyvä sovitus ja hyvin soitettu. Tuotantoon on selvästi panostettu. Ei tosin sitä helpointa pureskeltavaa, mutta ei sen sitä pitänyt ollakaan?-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 05.05.2007

Nbc - Poika
Hip-Hop/Rap ei ihan ole meikäläisen teekuppi. Se täytyy genren kunniaksi sanoa, että siinä joutuu ainakin miettimään sonoituksia hieman pidemmälle aina. Näin ollen vitsitkin toimii tarkemmin ja niissä piilevä totuuspohja menee paremmin perille. Hyvin tuotettu. Skitta touhuilu lopussa oli allekirjoittaneen mieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Air Out 06.05.2007

Ghost Trio - Air Out
Soitanto on mallikasta ja toimivaa. Vokaalit ovat ehkkä miksauksessa hieman päällekäyvät. Henkilökohtaisesti en ole koskaan pitänyt Crash -tyylisestä laulannasta. ilmava ja omalla tavallaan karu sovitus sopii biisiin hyvin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 05.05.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Biisiin mitenkään liittymättä jäi häiritsemään ladatun mp3:n huonolaatuisuus, jonka vaikutuksen yritän ohittaa seuraavassa. Napakka ja raskas veto. Hyvin soitettua ja ilmeisesti (?) myös hyvin toteutettua äänityksellisesti. Biisinä hieman monotoninen. Hyvällä energialla kuitenkin vedetty.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 05.05.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Mukava ja kepeä laulelma. Kaunis melodia. Sanoitus jotenkin naivilla tavallaan vetoava. Hyvälaatuista soitantoa ja tuotantoa. Ei tosin ihan istu omaan musiikkimakuun. Sävellys ja sovitus maistui enemmän kuin laulu ja sanoitus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 05.05.2007

Pyromaniac - LÄPI
No tässä on reipasta menoa :) Mutta olisiko enemmän punkahtavaa kuin bläkkiä? Omaan makuun menee kuitenkin sarjaan nojoo...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia 05.05.2007

Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia
Julkisesti en sitä myönnä, mutta perinteinen teknokomppi toimii aina annoksina. Vahinko vain, että kuten suurin osa teknobiiseistä, niin tämäkin meikäläisen mielessä kaatuu teknon olennaisimpaan olemukseen - idean loputtomaan toistamiseen peräkkäisinä osina, joissa on vain minimaalisia muutoksia. Mutta kuten sanottu - kyllähän sitä joku tuntikausia joraisi. Teknoksi siis ihan toimivaa. Ehkä hieman kirkkaampi miksaus toimisi, jolloin ydinsoundi tulisi paremmin esille?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio) 05.05.2007

Veritaikina - Kukkia ja Mehiläisiä (vanha versio)
Veristä taikinaahan se. Ihan naama peruslukemilla tätä ei sitten tehty x) Yhden kerran vitsinä toimii hyvin, mutta sen pidemmälle kasku ei taida kantaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 05.05.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Rouheaa ja rullaavaa. Hyvin toteutettua. Sanoituksesta ei jäänyt oikein muuta mieleen, kuin se Samulin käsi. Tässäkin biisissä viehätti enemmän musisointi kuin lyriikat. Paatoksellinen soundi vokaaleissa toimi hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - The man who made it real 05.05.2007

Apiskuko - The man who made it real
Kivaa ja toimivaa perusrokkia, jota voisin kuvitella kuuntelevani työmatkalla radiosta ja pitäväni siitä. Perusmiksausta voisi kuitenkin kirkastaa hieman, jolloin vokalistin hyvä ääni ja erittäin hyvin toteutetun sovituksen sointi tulisi paremmin esiin. Hyvät laulustemmat. Synajouset sovituksen alla toimii loistavasti (olisipa aidot, niin voi pojjaat-).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Eclipsed 05.05.2007

Argon - Eclipsed
Biisitä jäi mieleen piiiiitkä intro. Kiva fiiliksen vaihdos kuitenkin ennen kuin vokaalit tuli mukaan. Olisipa tämä progempaakin voinut progeksi olla. Aika perus doom / dark saralla liikuttiin kuitenkin? Bassojutut toimi välissä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhuuden vaivaiset - Kevät 14.12.2006

Vanhuuden vaivaiset - Kevät
Hyvät pohjat. Tuohon laulaja messiin ja joku raflaavampi osio nin johan ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 05.05.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Toimiva perusbiisi. Miksauksesta on vaikea sanoa yhtään mitään, kun mp3 on sen verran kehnolaatuinen, vai onko se sittenkin se miksaus? Skitta kuulostaa tosi digitaaliselta. Hyvin rullaava biisi, joka on ilmeisesti syntynyt varsin spontaanisti? Tuotannossa ei voi ainakaan syyttää autotunen käytöstä. Ihan jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deltaforest - Deep 06.05.2007

Deltaforest - Deep
Kuten sanottua 'iloista' tämä on. Kuin Duracell-pupu. Ehkä tavallaan syvyyden puute sovituksessa ja tuo hieman liiankin pirteä meininki jätti meikäläisen kylmäksi. Aika retro fiilis tuli.
7