Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 16 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beneath Under - Light Fails 23.12.2007

Beneath Under - Light Fails
Soitanta on kyllä aika hyvässä balansissa, jossei kiinnitä jokaiseen pikkuseikkaan huomiota ;) Joo, ne kiviä vois kyllä alkaa kääntelemään pikkuhiljaa, kaikessa rauhassa! Jäin kaipailemaan kitaristin ja synistin kikkailua. Laulu ja kitara ei sointunut yhteen tuossa puolivälin hitaammassa kohdassa! Aivan kuin laulajalla olisi hirveä krapula päällänsä. Kannattaa varmaan jättää ne viikonlopun juomiset väliin kun lähtee nauhoittelemaan, siitä siis miinukset! =(((
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Mental Fix 08.12.2006

Piecemaker - Mental Fix
Kerrassaan hieno tunnelma. Stemmat laululle on kyllä tosi hienot. Saksofoni soolo on hieno, just semmonen kuin odotinkin. Kitara ei ole liian pinnassa, mutta juuri oikealla tavalla esillä, soolo oli liian lyhyt. Kyllähän siinäkin tuli taidot esille xD Rummut svengaa hyvin, näkee että on kuunneltu monenlaista musiikkia..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Creme Brulee 08.12.2006

Piecemaker - Creme Brulee
Urut saa olla enemmän pinnassa. Kitarassa on 70-80 luvun mukainen riffi, jos se nyt näin sanois.. Laulaja enemmän puhuu kuin laulaa, en tiedä onko tarkoitus..anyway.. Rummut hakkaa itsensä vaikka tiiliseinän Piano vetää aika mukavasti sooloa. Yhtäkkiä tyyli muuttuu aivan eriksi, hienoja tyylinvaihdoksia..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MenTal Institution - Egyptian's dream 08.12.2006

MenTal Institution - Egyptian's dream
Alku oli vähän epäilyttävä, mutta biisi alko kulkemaan kun päästiin tosta masentavasta alusta ohi. Kitarariffit on kyllä onnistuneita. Rummuilta olisin odottanu enemmän, mutta toissalta millään rumpukoneella/ohjelmalla ei ihmeitä saa aikaan. Basso-soolo ois ollu paikallaan, se olisi antanut vähän lisää väriä kokonaisuuteen. Sitte jotkut oikein repaisevat synat ois ollu hienot. Biisissä on oikein hyvä teema tai minä ainakin tykkään.. Harjoitusta lisää, niin 10 saattaa repsahtaa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Code Free - Rain trough me 10.01.2007

Code Free - Rain trough me
Rummut on aivan liian hiljasella ja niissä on huono soundi, mutta toisaalta ei tommosesta netistä haetuista rumpukoneista ookkaan mihinkään... Hmm.. riffit oli kiinnostavia, ehkä hieman toisti itseään, mutta pienellä harjoituksella syntyy laatu tavaraa =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syncrho Pulse - Same old Story 06.10.2006

Syncrho Pulse - Same old Story
Hyvä fiilis tulee kun kuuntelee tätä. Rummut toimii hyvin, mutta niissä vois olla pientä vaihtelua. Bassoon hieman lisää sais olla mun mielestä, mutta tosin hyvin toimiva kappale. Hyvät soundit, no ilmankos kyllähän Thecknikseissä onkin hyvät soundit että ei sillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Väy projekti - Piano 12.12.2006

Väy projekti - Piano
Biisin piano on oikein mukavan kuulonen, mutta tosiaan tuo liiallinen kaiku sotkee vähän. Pieni viipale pois niin huvältä kuulostaa. Rummut on oikein mainiot, mutta tarkkuutta lisää... Sitten, sitten ja sitten... No siinäpä se. Hyvältä kuulostaa. Ootko käyttäny FL:llää sekvensserinä/efektimatolaatikkona?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charles Bronson and the Voodoo Five - Psycho Soul 19.08.2006

Charles Bronson and the Voodoo Five - Psycho Soul
Muuten tosi hyvä biisi mutta minua häiritsee se että biisi soitetaan kauhean raskaasti, mutta se on varmaan tarkoituskin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creased Leaf - Nobody Had Ever Said Me So 24.05.2006

Creased Leaf - Nobody Had Ever Said Me So
Musiikki on tosi kaunista, mutta mulla jäi vaivaamaan nuo liian pitkät tahdit joissain kohdissa. Kitara oli tosi hyvä, sopivan hiljainen ja rauhallinen. Rummut on vähän tylsät, mun mielestä. Kaunis biisi lisää tollasta. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MenTal Institution - Twentyfour-seven 08.12.2006

MenTal Institution - Twentyfour-seven
Tässä biisissä on hyvä riffi. Rummut menee mun mielestä liian peruskaavalla, mutta toisaalta kun rummut ovat jämäkät homma pysyy paremin kasassa, jaa-a miten sen sitte ottaa, jotku tykkää jotku ei. Kitaroihin vois kokeilla jotakin muuta skaalaa, jotain Dream Theater:maisia skaaloja. Hyvää musiikkia tuolla laitteisto määrällä, mutta eipä mullakaan oo sen ihmeellisemmät laitteet. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SuviKoskelainen - You'll be ok (pianoversio) 22.02.2007

SuviKoskelainen - You'll be ok (pianoversio)
Laulussa on jotakin hienoa tunnelmaa ja eri sävyjä jotka värittävät mukavasti biisiä. Pianisti osaa käyttää nyansseja biisissä hyvin. Basso ois ollu hieno tässä biisissä, sillä ois saanu vähän syvyyttä tähän biisiin, tää on nyt ehkä vähän liian kuiva. Basso matkaan niin annan 10 pistettä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johnny Michael - Rock Rock!! 13.10.2006

Johnny Michael - Rock Rock!!
Nyt ei kyllä ota selvää että soitatko ite vai soittaako John Petrucci tän biisin... No mutta aivan loistavaa, miten sä onnistut saamaan näin mahtavaa kitara settiä aikaan??
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nadira Strain - Escape 06.02.2007

Nadira Strain - Escape
Tiukka meno alusta asti!! Kitaristi/kitaristit osaa hommansa hyvin, silti turhaa mitään älytöntä bändikavereita tappaavaa sooloilua en huomaa, vaan kitaristi vetää sooloa paikassa jossa sen kuuluukin! Kun kuuntelee monia bändejä joissa kaikki yrittää kokoajan vetää omaa sooloansa, niin tässä on homma pysynyt lapasessa.. Kosketinsoittaja osaa hommansa todella hyvin. Itse pidin biisin lopussa olevasta piano kohdasta, toimiva, mutta hillitty! Rummut oli ok. Olisin toivonut enemmän "kilkuttelua" mutta toimiihan se toki näinkin. Bassolle ois voinu olla enemmän melodiaa, se jäi vähän semmoseksi pum.pum.pum.pum... meiningiksi eli enemmän melodiaa. Vähän niinkuin John myung meiningillä, antaa bassolle semmoset kyydit, että saa keikan jälkee heittää sen roskiin kun on otelauta kulunu läpi xD Toimivaa musiikkia, joka ei aukene kuulijalleen eka kuuntelulla vaan vaatii muutaman kuuntelu kerran, TÄMMÖISTÄ LISÄÄ!! I love this.. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Thunder 09.05.2007

Andy Milestone - Thunder
heh heh..täytyypä sanoa, että kun kuuntelee niin ihan kun pelais super marioa.. teknistä musiikkia, ihan jees!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Time Wasted Waiting (Live @ After Eight, Pietarsaari) 16.07.2008

Free Soul - Time Wasted Waiting (Live @ After Eight, Pietarsaari)
Yksinkertaisuudessaan aivan loistava biisi.. Ehkä rumpujen tarkkuuteen kannattaa kiinnittää huomiota!! Hyvä laulaja tuo biiseihin aivan oman mausteensa.. Saksofoni on aivan mahtava soitin ja mie tykkää kun se jammailee tuolla taustalla tavallaan.. Kun itse soittelen pianolla aika paljon tälläistä musiikkia muunmuuassa, niin tuon pianon heitot sävähtää korvaan ja saa semmosia mukavia kylmiö väreitä kehoon, mikä tapahtuu aika harvoin kun kuuntelee tämän tyylin musiikkia.. Tosin mykaboomin kohdalla se kans tapahtui :D Laulajassa on sitä munaa.. pitää uskaltaa laulaa kunnolla eikä vain piipittää siellä mikin takana, siitä isot pisteet! Ja samaan malliin jatkakee vaan ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiBalance - Tunteeni nää 09.05.2007

MultiBalance - Tunteeni nää
Ensinnäkin, rumpukomppi on kun kuuntelee oikein tarkkaan niin luulisi, että se laahaa, mutta ei, se ei laahaa.. Biisiin saahaan lisää elävyyttä, rennoilla kompeilla. Kikkailut jää tosiaan vähän ontu, mutta toisaalta biisi on helpompaa kuunneltavaa, ilman kauheita Dream Theater kikkailuja.. Lauluääni on loistava, melkein yhtä loistava, kuin mun bändissä xD Laulajalta olisin toivonut vähänräväkkyyttä! Pianossa jää nuo nyanssit vähän ontumaan ja piano sais olla vähän teknisempi, mutta toki hyvä näinkin. Hyvä biisi, mutta ei mullista maailmaa =)
8